Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dombrovskis: TP rīcība apliecina Zalāna teikto par neatrašanos valdībā "de facto"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mankārītis
M
Atbalsts TP!!!!!!!!! (un visiem līdz....) Tikai LŪGUMS A.Š. k-giem! 1.Atjaunot gaismas pils būvniecību pilnā apjomā! - (Repšiks noborzija apgriezdams finanses pilij - man sagādā raizes ka pietrūks nauda Jūsu kabatai) 2.Uzsākt LATVJU kūltūras pils būvniecību! - (arī forši nokrāpt muļķiem (lasīt TAUTAI) naudiņu) 3. Nost ar skopuli Dombrovski! - Iedomājieties tik IEEKONOMĒJIS VALSTS KASĒ PARI MILJARDAM LATU UN NEVIENAM NEDOD tikai lielās, kā suns uz siena kaudzes. 4. ieekonomēto miljardu savās kabatās un vēlēšanu kampaņai! (muļki lai maksā par partiju tēriņiem) 5.Muļķiem piesolīt zelta kalnus ar briljanta nogāzēm! - lai klusē kamēr nauda no kases pazūd Ja augstāk minētais tiks izpildīts ES balsošu un aģitēšu par TP LPP LC jebkurā variantā vai kādā apvienības kombinācijā tie nebūtu. P.S. Kad pabeigsim ar muļķiem te, tad ķersimies klāt tiem kas paspējuši (paspēs) aizlaisties uz Īriju un citām siltām zemēm.... Lai dzīve neliktos salda jo citādi pārāk aptaukojušies un attālinājušies no muļķu zemes ! (A varbūt uzreiz veikt pārskaiti un piestādīt tiem rēķinus kamēr nav paspējuši atteikties no muļķa statusa!?!?)
Zane
Z
TP atsauc ārlietu ministru Māri Riekstiņu - gan jau dabūs normālu vietnieku...:) Reģionālās attīstības ministru Edgaru Zalānu - šī ministrija vispār nav vajadzīga, ir tak zemkopības ministrija, lai tā arī darbojas ar lauku attīstību...:) Veselības ministri Baibu Rozentāli - to gan žēl, ka pameta darbu, bet lai iestājas jaunajā laikā...:) Tieslietu ministru Mareku Segliņu - lai iet pa juristu... Kultūras ministrs - Intu Dālderi. Visās vadošās nozarēs bija Tautas partija, tāpēc jau tāds krahs visur...:)) ? Šādi rīkojas tikai žurkas, kas pamet grimstošu kuģi....:)) Kad viss izrauzgts ...mūk ...:)) Apsveicu Žurku Šķēli !
Aeroplaans
A
Re, cik labi! Luuzeri pashi aiziet. Lai jums vieglas smiltis TP.
x
x
Kada jega? Varetu padomat ka TP piedavaja kadus kardinalus solus valsts izvesanai no krizes bet launais Dombrovskis to neatbalstija.. bet ari paskatisimies kas notiks talak, piemeram si ir laba iespeja nolikvidet Zalana bijuso ministriju jo tik un ta neviens nezin ko ta ministrija dara, ari kulturas ministrija nav vajadziga te mes labi redzesim vai Vienotiba spes attureties no kardinajuma ienemt TP treknas ministrijas..
fedja
f
ar tp vajag,kā staļins 37-tajā gadā.pistole ir viena,bet tp vesels bars.
jūrmalnieks
j
Kāda man daļa gar TP. Galveneis, ka pasaules labākais mērs Munkevics ir savā vietā. TP uzvedas kā meitenes. Vot Munkevics ir īsts vecis. Slava četras reizes gāztajam un trīs reizes neuzticību saņēmušajam Munkevicam!
verujianu
v
čigāns
vanags
v
Kā šovakar skatījos, Dombrovskis gan gomā savādāk. Brālīši aizgāja, nu varēs māsiņas uzdarboties.
duja
d
Loti labi,ka sie zagli skelisti nav valdiba, jo no vinie naca nave, nave latviesu tautai un posts Latvijas valstij. Loti svarigi, lai JL valdiba netiktu ieklauta zaglu un korumpantu banda LC/LPP. Ir bailes klausities un klust pavisam nelabi, ka smirdigo muti ver vala tads idiots kads ir Kastens, Ir neizprotami ka vispar tads mudaks, debilikis kads ir Kastens var atrasties jel kada partija, nerunajot jau par Latvijas izlaupitaju Godmani, kura vadiba tika uzsakts genocids pret latviesu tautu, pec Latvijas valstiskuma atjaunosanas, nerunajot par zagli un korumpantu Sleseri.....
jESKA
j
Skele ievedis mus elle, un nu, kad Dombrovskis izrada speju rapties lauka, rauj atpakal. Kam kalpo satans Skele?
Dereks
D
domāju- tādēļ palikušas tikai skumjas, bet sančo Pansa aizmucis, jo neverēja saņemt algu vairs :(
Dereks
D
vot džeks, autobiogrāfiju uzrakstījis.... nez, varbūt bija komsorgs vēl fakultātē un tur slavināja VADONI ? :) :)
Dereks
D
ATLAIST SAEIMU !!! To tak JL gribēja, bet, kad tika pie siles, vairs negrib :)
a ko ta nu?
a
TP, kas BEZATBILDĪGI iegrūda valsti bedrē un tagad, lai palīdzētu TAUTU IZVILKT NO BEDRES,pametusi valdību. Šie "darītāji"( banda )visu laiku ir slepkavojuši demokrātiju, zaguši, līdz tauta vairs netic valsts varai un pārvaldei.
Populists
P
Kas attiecās uz zagļiem un laupītājiem, tad vēsture pilna ar gadījumiem, kad tieši viņi vēlāk kļūst par vislielākiem apkarotājiem ......piemēram: Visslavenākais pirāts Morgāns bija tas, kas veiksmīgi iznīdēja savā laikā pirātus, kuri sāka "traucēt " nu jau viņa likumīgos kuģus un kravas....(protams, pēc tam, kad bija kļuvis pasakaini bagāts) ! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

 

Muižniece: premjera vēstule TP ir nesaturīga

TP PAZIŅOJUMS

Tautas partijas paziņojumu lasiet šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas