Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dombrovskis: Vienotība ir izvedusi Latviju no krīzes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ierindnieks
i
no palvenajām prioritātām ( ļoti virspuseji), kuras skan skaisti, nav minētas izmaiņas likumdošanā prioritāšu nodrosināšanai. Līdz šim pietiekoši daudz lietas, kuras bija jāmaina, nav mainītas. Neapšaubāmi, ne šķēle , ne lembergs un visi tie slāņi ap viņu nekad nepiekritīs galvenajam valsts attīstības nosacījumam- uzņemēju un sabiedrības ieinteresešanai, stimulācijai, nodrošināšanai, jo tad šķobīsies galvenais līdzšinējais modulis- valsts atbalsta noteiktas uzņemēju grupas un slāņus, kuri nodrošina darbu virknei liekēžu ierēdņu un poilitiķu.. Bez šī moduļa nekas būtu Šķēle un LEMBERGS ar saviem klaniem. Un pie plāniem jābūt konkrētiem moduļiem, nevis vispārīgām frāzēm, kā līdzšim ( un arī šajā paziņojumā). Jo lai būs būt tā, ka tos , kuri ar savu darbību citus padara par liekajiem, pašus padarīs par liekiem.
lauķis - letiņam Īrijā
l
Brauc mājās un strādā! Kas grib strādāt, tie neraud!
Ieva
I
Krīze jau nav pats sliktākais, tāpēc izvest var abos virzienos.....
Letiņš Īrijā > Ieva
L
Izveda, jau izveda mani tas dumrovskis.... uz Īriju sēnes lasīt!!!! Interesanti, kad šis izvedējs pats šurp sēņot brauks?
  • 3
  • 1
Kur ej, Latvija?
K
pret liberālismu, 15.07.2011 19:37 Vienotība aizrāvusies ar liberālismu! Bet liberālisms rada apstākļus, kad ir daudz pusbadā dzīvojošo, kas gatavi par grašiem braukt uz ārzemēm vai strādāt tepat uz jebkuriem noteikumiem! Arī Brīvā darba spēka plūsma ir radīta ar vienu nodomu, lai varētu kapitālistiem nodrošinātu arvien beztiesiskāku un lētāku darba spēku. Neuzķeraties uz šīs makšķeres! Latvijai tas neko nedod, un arī tiem strādātājiem - kopumā - ne ko daudz, bet brīvā darbs spēka kustība ir etniskās spriedzes avots jau tuvākajā nākotnē. Cilvēks tiek aizvilināts no savas dzimtenes, līdz ar to aktīvākie aizbrauc. Sekas - krītas mūsu Valsts ekonomikas potenciāls, toties paliek pasīvākie - atkal labi - pērkamajiem politiķiem Tiek sagrautas tradicionālās vērtības, cilvēks tiek atrauts no savas ģimenes, no tautas - no tradicionālajām struktūrām. Galējais individuālisms, ko vēlas panākt liberāļi, galu galā apdraud pašu individuālo cilvēku, kurš ir palicis viens kapitālisma nežēlīgajā konkurences cīņā. Nacionālas valsts vietā tiek veidota viena liela erzac impērija - Eiropas Savienība, kur domā tikai par kapitālistu un patērētāju interesēm.., kur reliģijas un morāles vietā godā celtas perversijas un patvaļa, vienlaikus ierindas cilvēks grimst arvien lielākā atkarībā no darba devēja – resp. verdzībā Liberālisma sludinātas brīvības īstenībā ir verdzība darba tirgū un atkarības no tiem patērētājsabiedrības labumiem (alkohols, luksus preces, tabaka, narkotikas, porno industrija, piedevas, ezotērika, datorčats utt.), ko piedāvā globālā ekonomika
Dr.xy
D
Lielaka dala, no komentaru drukatajiem, nepartraukti censas viens otru parspet stulbuma,un viniem tas patiesam izdodas. Latvijai,salidzinajuma ar Griekiju,ir panakusi, ka valsts bankrots nedraud.Kredita reitingi ir celusies.Starptautiskas finansu institucijas atdzist,ka Latvija krizes draudus ir noversusi.Lasot sos komentarus,vienigais apmierinajums ir tas, ka grieki ir vel stulbaki par vienu dalu no latviesiem.
lauķis
l
Es arī brīnos par šeit lasāmo stulbumu! Negribas sliktu otram vēlēt, bet vajadzētu cilvēkiem saprast, kas ir krīze un nabadzība!
  • 1
  • 0
Dr.xy klonam Dr.xy
D
Nu tas daļas latviešu apsaukāšana lej ūdeni uz Vienotības kritiķu dzirnavām, jo no tevis neko citu nedzird kā latviešu apriešanu visur un vienmēr, izņemot dažus resnuļus no Vienotības spices, kurus tu slavē. Tādēļ esi tik labs un manu niku te nevazā savām šaurajām avantūrām.
  • 2
  • 1
Janka
J
Divu gadu laikā, esošā birokrātiskā aparāta uzturēšanai iztērēti 2,5 miljardi aizņemtas naudas, ieguldījums ražošanā =0,00 Ls, 300 000 pametuši valsti, nākošgad jāsāk atdot parādi, bet nebūs no kā, tāpēc jāizpārdod atlikušie valsts uzņēmumi. Tātad Dombrovska izpratnē parasts bankrots tagad saucas "valsts izvešana no krīzes"....
Ha!
H
Tu zini, kas ir bankrots?!
  • 1
  • 0
Tauta
T
Dombrovski, nemelo!
Ha=ha
H
Nez kā tad patiesībā ir - vai patiesi "Vienotība ir IZVEDUSI Latviju no smagākās krīzes kopš neatkarības atgūšanas" (nez uz kurieni!?) vai Latvijas eks-iedzīvotāji sevi ir IZVEDUŠI (AIZVEDUŠI) no krīzes?
Murgs
M
Galvenais sevi ticēt! -)))
latgale
l
Dzīvo vienos melos,kā nav kauna
Izveda, jo to atļāva...
I
"Vienotībai" nav pamata dižoties ar "izvešanu", jo to atļāva tie, kas Latviju šajā kārtējā krīzē ieveda. Viņiem netraucēja, viņus pat piestūma pie stūres, lai droši izrīkojas ar pensionāriem, bērniem, invalīdiem un ģimenēm ! LATVIJU NO KRĪZES IZVEDA PENSIONĀRI, BĒRNI, INVALĪDI, UN ĢIMENES - ZIEDOJOT VISU TIEM PIENĀKOŠOS NAUDU. Ja pārējās partijas gribētu - "vienotība" zaudētu varu jebkurā mirklī. Tieši tā, kā tas bija par prezidenta balsošanu. Viņiem bija atļauts darīt jebko ar vietējiem iedzīvotājiem, jo plāns bija tāds, ka itkā "Vienotība" jau nav tie īstie vainīgie, un viņiem visu piedos. Uz to arī bija likts no citu partiju puses. Ja "Vienotībai" neizdotos, - tad to arī strikti neviens nesodītu, jo no partiju puses - viņi ir domājamie "nevainīgie", - no otras, - tautas puses, viņi ir grēkāži, kas izpērk citu vainu.... Bet visā kopumā "Vienotība" pierādīja, ka ir tādi paši, kā pārējie, un pie varas galda aizstāv izsaimniekotājus un paši varen knaši ieliek savējos veco vēžu uzņēmumu VALDĒS. Neko sistēmā īpaši mainīt negrib, bet grib tikai samazināt parādus uz Pensionāru, bērnu, invalīdu un ģimeņu rēķina. Zivs pūst no galvas. Šī zivs ir pilnīgi sapuvusi. Labi, ka Zatlers atšuva.
;)
;
es atceros, ka "vienotības redzamās sejas" kad sēdēja opozīcijā bļāva pretēji koalīcijai -algas vajag celt, štokenbergs -oo pensijām ir daudz naudas ko pieškirt -tikuši pozīcijā -pilnīgi pretēji algas nost, pensijas nost -mistiskā "nauda" priekš tautas kaut kā pazuda, bet bija kamēr tusējās opozīcijā ;) - nu kā var nesolīt??:)
K
Tev, Dombrovski, nav kauna? ienāc manās mājās un parādi kaut vienu pazīmi, ka " VIENOTĪBA"IR IZVEDUSI VALSTI NO KRĪZES....bet Dombrovskis jau diez vai maz zina, kā dzīvo tie cilvēki, kas nav pietuvināti varām...
lauķis
l
Ko tupi pie datora, jāstrādā, tad krīzi nemanīsi!
  • 1
  • 1
Dreifējošā kuģa-Latvija- matrozis
D
Par to cik Dombrovskis gudrs un patiess liecina viņa parakstītais līgums ar Fliku, jo viņš ja visu laiku vainoja Aināru Leščinski. Dombrovskim tagad ir sakāpis galvā. Ir tāds dzeltens šķidrums, kuram ir tieksme dažreiz apskalot smadzenes. Normālās zemēs valsts attīstības stratēģisko plānu ilgākam laika periodam gatavo veseli institūti ar lieliem kolektīviem, veidojot dažādus nozaru attīstības scenārijus ar īsāka perioda kontrolskaitļu atskaiti. Šo plānu realizē visas valdības, kas dotajā brīdī ir pie varas, neatkarīgi no to personālijām, apm. kā kuģis okeānā, iet pēc nospraustā kursa mainoties stūrmaņiem. Ja mēs iesim pēc Dombrovska Latvijas attīstības plāna, kurš tiks pieņemti partijas dibināšanas sapulcē 6.augustā, tad nekas labs neiznāks, jo Dombrovskis nav uz mūžu iesēdināts tajā krēslā un nāks cits latvietis Pučkovskis un uzrakstīs savu plānu. Visiem tiks pateikts, atvainojiet, Dombrovskis kļūdījās, jāiet ir pēc Pučkovska kursa, jo tas ir vienīgi pareizais un īstais. Un ja nu Pučkovskis nenoturas un stūri pārņem Sidorovs, jeb Ivanovs-ko ta? Ja Dombrovskis ir izvedis Latviju no smagākās krīzes kopš neatkarības atgūšanas, sarakstījis grāmatu par finanšu krīzes pārvarēšanu un tagad top Valda Dombrovska Latvijas izaugsmes plāns, tad varbūt mūsu valstij vajadzētu viņu izvirzīt Nobeļa prēmijai ekonomikā.
svensons> žuks
s
labi gan, ka latu nedevalvējāt, un mūs Svensonus paklausījāt. Tagad mums ir tūkstošiem atsavinātu īpašumu, simtiem tūkstošu hektāru jūsu tēvutēvu no baroniem par cara zelta rubļiem atpirktas zemes un mežu. Un viss tas par vafeles cenu.
Mukabuks
M
Pārmērīga kampšana vienmēr agri vai vēlu noved pie aizrīšanās, svenson-kampēj! Nemuldiet par tēvutēvu zemi, jo tā Jums parādus netaisīja!
  • 4
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas