Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Domburs: nevar aizliegt politiķiem piedalīties Kas notiek Latvijā?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viesulis
V
Kots ļoti labi zina, ko viņš dara - kā jau kretīnu ieliktenis, viņš cenšas samazināt pieeju ne prostitūtu partijām, novirzot darba smaguma centru uz prostitūtu TV un TV3. Smalks gājiens...
> Ak vai!
&
Un kā ir ar tavu pērkamo dvēselīti ? Atzīsties- cik tev maksā par Dombura un Vienotības aizstāvību! Tikai nesaki, ka dari to no tīras sirds un par velti. Tavā kompānijā tādu nav!
Oma - Niks
O
Tu nu gan spilgti apliecināji savas personības "O", un vēl kvadrātā! Tādiem kā Tev nav savu domu, pretargumentu, bet prasta žults izliešana. Velti plosies, jo Domburs ir pietiekami gudrs un inteliģents, lai šādu riešanu pat neievērotu. Paskaties, draudziņ, spogulī!
Niks
N
Dombur, Tu stulbais, pašapmierinātais idiot! Ir zināma nozīme vārdiem "solidaritāte", "pozīcija". Tu kā personība esi "0", bet laikam pašam tā nemaz neliekas, ko? šis viedoklis ir visnožēlojamākais, ko var piedzīvot no kāda, kas sevi uzskata par personību, bet tāds nav....
Juhans
J
Domburs ir jāatlaiž un šovu jāliek vadīt Ufo un Fredim.
Ak vai!-Tā tā
A
Nu gan sarunāji! Domāju, ja ļautu, piemēram, Šleseram runāt, tad vairāk nevienu tajā vakarā nevajadzētu, unraidījums laikā nebeigtos! Galu galā mums ir vajadzīga viedokļu dažādība, ne viena aktiera teātris! Man gan liekas, ka visa vaina ir tur, ka vairums amatpersonu nespēj uztvert domu t.i. neatbild uz jautājumu, bet muld ne pa tēmu.Domburs vada lieliski, vadības grožus tur savās rokās, un raidījums tāpēc ir dinamisks un interesants!
Tā tā
T
Man nepatīk, kā Domburs vada raidījumu. Viņš neļauj cilvēkiem izteikties. Tikko kāds sāk runāt, tā tūlīt pārtrauc. Var taču pieaicināt mazāk cilvēku, ne tik daudz, lai katrs var pateikt savu domu. Nevar izlobīt, ko cilvēki saka, jo neļauj runāt. Slikti vada raidījumu Dombura kungs.
Ku-Kū
K
Visus citus raidījumus varat slēgt tikai ne manu.V isus politiķus varat ignorēt tikai ne manējos. Tādas nu mēs esam latvijiešu (jā,jā latvijiešu) pērkamās dvēseles.
Vija - Metasisu
V
Es cienu Dombrovski, bet Domburam gan neko negribas pārmest, jo viņš visumā ir ļoti objektīvs pret visiem. Atceries vien, kā Mākoņtēva vaigs kļuva zilpelēks, kad Domburs nepieļāva viņa iecerēto - viena aktiera teātri. Un galu galā Dombrovskis šajā KNL kārtējo reizi sevi parādīja kā gudru, nosvērtu un inteliģentu cilvēku.
Sviests
S
LTV ir nodota Kotam un viņš galu galā var darīt tur visu kas viņam ienāk prātā!! Un tauta skatīsies to ko Kots viņiem rādīs, galīgi afigeļi
Ak vai! - Vilis
A
Tu citus vērtē pēc sevis! Ieskaties sevī, ieraudzīsi savu pērkamo dvēseli kvadrātā!
Vilis
V
Domburs satraucies, ka nu vairs nevarēs no Vienotības saņemt naudiņas. Jo, kā sludina Vienotība rupors dzeris - "Nu pats par sevi saprotams, ka tas ir solis pret Vienotību"
nnn2
n
un vienotibai jau ir tv3,kapec ar vajag LTV
tādi esam
t
Domburam 100 % piekrītu. Opozīcijai taču ir LNT un TV 5, kas neslēpjoties viņus popularizē. Kots neapjēdz vai arī sadarbojas ar AŠ2, jo politiķu diskusijās taču ir ieinteresēta sabiedrība. Ar reklāmām taču cilvēkus apdullina, tiešraidēs var redzēt, kas ir kas. TV pirms vēlēšanām taču vajadzētu rīkoties tā, ko to dara vecajās demokrātijas valstīs nevis taisīt maznozīmīgus un īsus raidījumus, kur nekā nevar saprast, kādi ir katras partijas deputāti - tikpat gudri kā reklāmās vai pastulbi pavisam. Dažkārt, salīdzinot ar reklāmām, varam redzēt, ka atšķirība ar dzīvo vārdu ir liela.
nnn2
n
neaizmirsisim,ka Gailitis savu tv karjeru saka TV5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas