Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Domburs rosina slēgt vienošanos ar "patiesi" ietekmīgākajiem cilvēkiem valstī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pesimists
p
Kamēr nenomainīsies paaudze, nekas nemainīsies (Itālijas piemērs).
pesimists
p
Vecs teiciens no plakāta - ja vēlēšanas kaut ko mainītu, tad tās sen jau būtu atceltas.
kate.
k
mansteiktais par domburu ir nemainigs, nosaršadu raidījum!valsts televīzija ir kļuvusi labaki baud'ma ,vairsneskatos lnt ,nav ticības viņu teiktajm tikai nesaprotu kamir ši dombura šovs vajadz;igs?valststv patikar tovien ka saka kate ir dabs ,palīdzesi kopa vākt taudiņu valdībai un dauz kas tiekdomāt kkavalst tv kritze sāpigas lietas ,betoarāda arīpatisasjaukaslietas novēlu lavt ta'turpinatu ,tad vismaz viens mēdijs irar tautu ar savu vajdībujauks irkļuvts 100 pants manis prāt domburs seviir izsmēli ,palķuši viņatukšiežesti undusmigais skats
sīkais
s
Es ar' gribētu dažu labu lopu redzēt cietumā. Ceru, ka vienreiz viņi aizrīsies...priecājos, ka viņi nav nemirstīgi-nosprāgs vienreiz, maitas
zinātājs
z
Cien.Dombura k-gs ! Tas , ko Jūs šobrīd atreferējat, tika piedāvāts no pasaules bankas puses vēl 2002.gadā, pēc tam to piedāvāja ICAC (labākā pretkorupcjas organizācija. Tomēr lai to panāktu, es domāju par amnestiju pret melnās naudas legalizāciju un noteiktas summas iemaksu valsts kasē, nepieciešama stingra vara pret kuru šiem 300 simtiem ir respekts, jo citādi kāda jēga amnestijai , ja nekas nedraud. Diemžel tādas varas Latvijā nav bijis un nav , pats to atzīmējāt, runājot par prezidentu, tāpēc nekāds izl;igums nav iespējams, jo vainīgajai pusei nav motivācijas to darīt. Vai tiešām Jūs neredzat, ka viņi joprojā smejas par "muļķu zemes iedzīvotājiem" un turpina savu darbību, tikai tagad jau ne valsts nozagšanā, jo tā jau ir nozagta, bet tās likvidēšanā.
gm
g
Ieteikums - saakt ar personaam Juusu pashu partijaa - SCP, kur redzamaakaas personas ir miljonaars no TP kalviishekonomikas ministrs un veel pavisam nesen augsta ranga Parex amatpersona.
gm
g
"Domburs piedāvā Amerikas prezidenta Rūzvelta rīcību pagājušā gadsimta 30 gadu krīzes laikā, kura bija ne tikai iecere, bet arī īstenojās." ---------------------------------------------- ----------------------------------------------------- Nevaja g izplatiit miitus. ASV pa iistam no kriize izgaaja kara laika un, lielaa meeraa, taadeelj. Par Ruuzvelta reformaam viennoziimiiga veerteejuma nav. Ja vinjsh kaut ko izdariija, tad iedvesmoja cilveekus un radiija vairaakus valtiskus mehaanismus, ko dariit kriizes laikaa. Tomeer tos nevar saukt par kriizes atrisinaataajiem.
alberts
a
Domburs -- gudrinieks!
domāju
d
jāļauj čečeniem atšaut Latvijas mafiju, ja paši nevaram Ja kas, mēs viņiem par brīvību pateicību parādā. Protams, ka mūs čeka viņus neieredz. Asinsnaids.
SCP
S
Vemt gribas, klausoties šīs gaudas par Latvijas oligarhu lielo ietekmi. Viņiem ir tikai tik liela ietekme, cik mēs viņiem dodam. Pasaules mērogā viņi ir absolūti nulles, tādi paši kā visi Krievijas deripaskas un abramoviči. Visu izšķirs vēlētāji - ja mēs gribam ierobežot oligarhu ietekmi, tad vajag balsot par tām partijām, aiz kurām nestāv oligarhi. As simple as that!
Zilā govs
Z
Valsts institūcijām ir jādara savs darbs- ir jāpanāk lai strādā likums un lai tas ir visiem viens.! Tā vietā Domburs piedāvā klanīties neliešiem un naudas maisiem!?? Citiem vārdiem - ieviest kaut ko līdzīgu zeku likumiem!? Kaut ko pretīgāku un stulbāku ir grūti iedomāties!
tiešām
t
filmas par daudz saskatījāmies. Laiks reāli domāt, nevis fantazēt kas būtu, ja būtu.
Rīgas meitene
R
Nu, jā, sasauksim visus "krusttēvus" pie apaļā galda, aicināsim uz patriotismu un humānismu. Filmā jau varbūt tā varētu, bet dzīvē tas nenostrādā. Vēsturiskā un ekonomiskā situācija prasa diktatoru. Parasti tāds uzrodas, kad ir laiks, bet arī diktatūra nav nekāda "konfekte". Tāda pārdoma, sū... baigie.
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
Visu cieņu Domburam par to ko viņš jau dara, bet šoreiz ir jāsaka, ka viņa piedāvājums neizklausās pēc īpaši pārdomāta, un to var izmantot vienīgi, kā provokāciju diskusijas aizsākšanai. Es šaubos, ka viņš nesaprot, ka runa nemaz neiet par jau nozagto naudu, bet gan par principiem uz kuriem varētu sākt atjaunoties pilsoņu uzticība Latvijas valdošajai elitei un, pat nebaidos pateikt, savai valstij. Es neesmu marksisma vai komunisma idejas piekritējs, taču, tas kas pašlaik ir vērojams, jau atbilst, par klasiku kļuvušajai, Ļeņina revolucionārās situācijas definīcijai – kad augšas nevar, bet apakšas negrib dzīvot pa vecam. Domāju, ka ir pienācis pēdējais brīdis, lai apdomātos un saprastu uz kurieni mēs ejam. Saprast, ka no tā, kādus lēmumus mēs tagad pieņemsim būs atkarīgs vai Latvija jau vistuvākajā nākotnē noslīdēs politiskajā, tiesiskajā, sociālajā un beigās arī ekonomiskajā purvā, vai arī kļūs par līdzvērtīgu valsti attīstītajām rietumu demokrātijām.
Ainars Lodziņš, SCP
A
Ir tikai divi scenāriji: vai nu valdība ir pietiekoši stipra, lai "apgrieztu sparandu "oligarhiem (protams, tas Latvijā tā nav!), vai arī Dombura ieteiktā vienošanās (diemžēl!). Pirmais variants paredz būtiskas izmaiņas Satversmē ar iespējams, prezidentālas republikas izveidi. Otrais variants: vienošanās ar "sliktajiem puišiem"būs iespējama, ja būs ne tikai burkāns, bet arī pātaga - tātad vajadzīga starptautiska palīdzība ofšoru saimnieku un to finasu resursu atklāšanā. Citādi - kāpēc, lai stiprie puiši būtu ieinteresēti par kaut ko vienoties ar valsti? Pirmajam variantam laika vairs nav, diskusijas ir novēlotas, Tātad - otrais variants?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas