Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Domburs: Zatleram ir vāji konkurenti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kampējs
k
ZOO 4gadus ir veģetējis un kampis savai ģimenei uz mūsu rēķina. Vai tiešām naivās tantiņas balsos par viņu.
kampējs vetspilnieks
k
Nē, naivo tantiņu elektorāts pieder Leburgeram.
  • 1
  • 0
gribulītis
g
Jā, ja , protams, atkal jau nav labi. Nav 24 stundu laikā radīta "Tīrā prāta kritika" Nu bet latvietim vienmēr ir slikti, tādēļ mums visi danco pa galvu, jo mēs no otra latvieša prasām lai viņš ir gudri-naivs, godīgi-viltīgs, drosmīgi-apdomīgs, tautiski-kosmopolītisks utt. Kur lai tādu Betmenu ņem, ja latvietis parastais ir slinks beziniciatīvs čīkstulis? Arī tagad uzreiz sāk čkstēt- nū, kas tad tur ir? Es biju gaidījis vairāk? Vajadzēja dabūt smukākus, gudrākus , populārākus divu nedēļu laikā! Kurš no jums ir savācis 1200 sekotāju divās nedēļās? Kurš no jums ir gatavs pamest labu karjeru (vēlams ne sētnieka) uz četriem gadiem? Es neesmu. Pat Maizītis izvēlējās labāk zīli rokā. Arī Domburs baidās. Tad varbūt paklusēsi un ļausim kaut programmu nodemonstrēt, lai tad var riet no visas sirds un patikšanas. Piegriezušās mūžam neapmierinātā latviešu vārguļa vaimanas -vai, vai ..slikti vai,vai..varēja būt labāk...vai, vai es gaidīju, ,,,,vai vai es gribēju. Gražīgie mietpilsoniskie tuvredzīgie gribulīši latvieši
Barons
B
ZRP - kārtējā viena Saeimas termiņa partija. Nu būs Zatlers deputāts līdz nākošajām vēlēšanām. Bet lielāks labums kā no Ulmaņa pašreizējā Saeimas PLL nebūs. Tikai tukša bezdēšana, salkanas frāzes, pseidocīņa ar "oligarhiem" u.t.t. Politisko līķu visapkārt ka biezs. Ekspreži, politiskās prostitūtas. Ja tas mums visiem nemaksātu tik daudz, tad būtu pilnīgi vienalga.
Velti pūlaties
V
Cien. Hūtes grāmatveži pietaupiet žulti. Vienalga vēlētāju vairuma viedokli Jūsu ķēzīšanas neietekmēs. Lielākā daļa no Jums taču arī balsos par ZRP. Saprotu, ka maizes devējs liek gānīties internetā, taču , ja vieg urīns galīgi nav sakāpis galvā, Jūs taču redzat kāda ir bilde.
bimbam
b
Pilnīgi pietiktu, ja nebalsotu par ZZS, un lieta darīta! Zatlers man personīgi nepatīk zināmo iemeslu dēļ, un tādēļ par viņa kompašku nebalsošu!
  • 2
  • 1
skats no malas...
s
Zatlers pats ir neticami vājš. Tas, ka tas pārējais muldoņu bars no Vienotības,ZZS un tēvzemiešiem ir tikpat truls, tas gan tiesa. Taču pats trakākais ir , ka slēpjoties zem lozungiem: apkarosim oligarhus un pie varas tikai "godīgos", realitātē Zatlers veido kārtējo shēmotāju listi, kuru atbalstīs bauru bars bez smadzenēm. Pierādījums tam ir tas, ka par Zatlera galveno konsultantu un partijas organizētāju darbojas Sandra Kukule, kuras vīrs ir ilgus gadus bijis shēmotājs ar valsts naudu kopā ar bijušo Rīgas mēru Gundaru Bojāru un pustrako Šleseru. Vēl tagad Kukuls ir galvenais lietu fīrētājs un naudas aprites kontrolētājs starp Ušakovu no SC, Ameriku no LPP/LC un LNT šefu Andreju Ēķi, par sarunāto sižetu raidīšanu TV un šo "varoņu" un viņu partiju popularizēšanu. Kāpēc šie divi iznireļi tik bieži parādās LNT raidījumos? Tāpēc, ka Ušakova/Amerika grupējums par to maksā no rīdzinieku kabatas. Un tāda kundze tagad būs galvenā "godīgo" deputātu saraksta fīrētāja. Nebrīnīšos, ja Zatlers jau šobrīd tiek izmantots kā tāda lēta ielasmeita no Urbanoviča-Šlesera-Šķēles bandas puses!
Drūmi
D
Lai arī cik bēdīgi tas nebūtu, bet jāpiekrīt.
  • 0
  • 0
ojārs
o
Visi ir mūsējie, kas stāv un krīt par Latvijas valsti, tās cilvēkiem un godā latviešu valodu. Nez, ja Domburs nemāk izlobīt jēgumu, tad kāda viņam ir sapratne.? Tas attiecas uz cittautiešiem
bimbam
b
Zatlers pats ir' vājš un iztiek no vienīgās lielās olas, kuru Rīkojuma nr. 2 veidolā izdējis un tas arī viss!
Vai
V
nepietiek šļākt žulti nepārtraukti, katru dienu, visos mēdijos? Bet tad, kad Domburs pasaka vienu pašu neitrālu domu, te ir uzreiz neskaitāmi "komentētāji", kas TIK labi pārzin situāciju, ka muļķim jāsmejas! Atkāpjaties! Jūsu laiks beidzies!
bimbam
b
Man Zatlers jau no sākta gala nav paticis, un to arī neslēpju!
  • 2
  • 2
Terorists-CONY
T
Jums jau neviens neliek atteikties no saviem MESIJĀM,bet ja atrodoties pie varas šie kurpju pāri nav varējuši sakārtot valsts pārvaldi kas pie mums ir kā viņi paši izsakās zem katras kritikas.Tad ar bikšu un kurpju pāriem nav kauč kas kārtībā, un tātad viņi ir izbrāķējami.Un priekš normāliem bikšiem ir skroderis kam var pasūtīt jaunu,kvalitatīvu biksi, lai nav jāstaigā ar vienu staru garāku,bet otru īsāku.
Ice
I
Dombur,vārds vietā,īpaši par TOP -5.
Terorists
T
Pauls,Gorbunovs,Zīgerists,Šķēle,Repše,Dambrovskis,Lembergs,Freiberga utt. un nu Zatlers.Vai vienai mazai AUSTRUMEIROPAS pamalei nav par daudz mesiju pēdējos 20 gadus. Un visiem MESIJĀM prese tik to vien darīja kā taisīja slavinošas odas,bet rezultats no mesiānisma ir redzams.Visur paka........a un galu šai paka......ai vēl ilgi neredzēs.
cony
c
Terorist,ko jūs gribat ,lai es kā padomijas laikā veikalā rindā stāvētu pēc viena kurpju vai bikšu pāra,tagad lūk ir izvēle un izvēlies,maini,kā čigāns zirgus un atkal izvēlies,kamēr dabū labu preci jeb VALSTS PĀRVALDI un tikai labu arī iepērc izdarot gudru balsojumu ar biļetena palīdzību.Es uzskatu,ka gana laba ir Dombrovska un arī Zatlera blice,jo viņi jau pēc viņu attīstītas domāšanas un demokrātijas izpratnes ,nu nevar būt slikti mūsu KĀRTĪBAI jeb PĀRVALDEI.
  • 1
  • 2
cony
c
Dombura kungs ar savu prasmi žurnalistikā nespēj palīdzēt vai ievest kārtību t.s. Mediju jeb Informācijas varā,tad kādu gan jaunu efektīvu pienesumu viņš varētu veikt Lēmēju vai Izpildītāju varā,tāds man lūk ir jautājums.Visur pamatā ir sūrs grūts darbs un pateicība no tautas,ko kaķis uz astes var viegļi aiznest.PLL un ZZS sērgas indivīdi gan sasūkušies gan kapitālu,gan atalgojumus,gan honorārus gan pensijas un visādus citus nodrošinājumus nākotnei, tikai strādīgo un gudro tautu gan atstājuši ar apgrieztam iespējam.
cony
c
Dombura kungs ar savu prasmi žurnalistikā nespēj palīdzēt vai ievest kārtību t.s. Mediju jeb Informācijas varā,tad kādu gan jaunu efektīvu pienesumu viņš varētu veikt Lēmēju vai Izpildītāju varā,tāds man lūk ir jautājums.Visur pamatā ir sūrs grūts darbs un pateicība no tautas,ko kaķis uz astes var viegļi aiznest.PLL un ZZS sērgas indivīdi gan sasūkušies gan kapitālu,gan atalgojumus,gan honorārus gan pensijas un visādus citus nodrošinājumus nākotnei, tikai strādīgo un gudro tautu gan atstājuši ar apgrieztam iespējam.
es -zvirbulēnam
e
Kāpēc tu tādsmaziņš - bērnībā daudz slimoju un nelietoju vitamīnus! Tas tā pa jokam. Objektīvi grūti izdarīt ja augstākais likumdevējs ir pakļauts atsevišķiem cilvēkiem - naudas maisiem un tie ņirgajas par tautu.
edisons
e
Politikas vērotāji ir pārpārēm, bet darītāju maz. Arī Domburs tagad kļuvis par vērotāju. Tomēr arī viņš nesaprot, ka jādod tautai lemt. Varbūt, pirmo reizi īpaši nekas neizdosies, bet tā ir skola un pieredze nākotnē noderēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas