Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Drosme un šķelšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Svins
S
man liekas, ka Točam vienkārši riebjas Vienotība un jebkas, ko Vienotība dara. lai ko Vienotība darītu, Točam tas nebūs pa prātam.
replika
r
Toča raksti un bija pretīgi jau pirms viš kļuva par Dienas skribentu. Acīmredzot saimnieki viņam jau labu laiku maksā par latviešu smadzeņu kompostrēšanu
  • 0
  • 0
To Svins
T
Točam ir pie vienas vietas gan Vienotība, gan visas pārējas partijas - viņš dara to, ko liek saimnieki, ar to būdams daudz pretīgāks,nekā tad, ja viņam riebtos Vienotība...
  • 2
  • 1
No Zviedrijas
N
Diskusijas ar radiem dienu pirms velesanam teicu, ka joprojam balsosu par Vienotibu, jo si partija manuprat ir cela uz tadu politisko speku, kadu es velos redzet Latvija. Es velos, lai krievi un visi citi cittautiesi iesaistas Latvijas politika un labprat balsosu par Latvijas valstij lojaliem krieviem Vienotibas sastava. Ja Vienotiba teiks ja ZRP un SC, tad musu celiem jaskiras. ZRP izturesanas arvien vairak vairs neskiet ka dazu egocentrisku un nepieredzejusu politiku ampelesanas. Katra zina nez kapec man klust zel Sprudza…
41
4
agrāk sandris točs rakstīja: Latvijas krieviem, kuri grib produktīvi darboties politikā, ir prātīgāk stāties partijās, kurām ir iespējas realizēt varu, ja Tautas partija vai Tēvzemei un Brīvībai/LNNK liekas pārāk nacionālas, tad ir taču arī Jaunais laiks, Latvijas Pirmā partija, iespējams, ka nākotne ir Jaunajam centram. Tomēr pat Tēvzemei un Brīvībai darbojas krievu izcelmes latvieši Vladimirs Makarovs un Andrejs Požarnovs; domāju, ka pat šīs partijas durvis nav slēgtas tiem krieviem, kuri grib šeit dzīvot un strādāt, nevis diktēt savus noteikumus ar masu.
nazis
n
Tocham ar matemaatiku shvaki! 70% iedziivotaaju negrib SC. UN tikai 30% grib. Demokraatijaa parasti uzvar vairaakums. Atliek secinaat, ka Latvijaa nav demokraatijas un Tochs ir viens no Antidemokraatu (sarakno fashistu) skribentiem.
monitors
m
Mums jau nav divpartiju sistēma. Partiju daudz un dažādas. Neviena nekad nav savākusi 51% balsu. Attiecībā uz SC tad tā pozicionējas kā internacionāla, nevis nacionāla. Kā nelatviešu intereses aizstāvoša. Tādēļ tie 30% sabiedrībai vairāk nozīmē. Tavs spriedums nozīmētu, ka 70% balsotāju nevēlētos nelatviešus atbalstīt. Tas tā nav, Ja ZZS sadarbojās ar SC, tad, acīmredzot, elektorāts to pieļāva. Vairākums arī uzvar, ja trīs pirmās partijas saiet koalīcijā.
  • 0
  • 1
Jozefs Šveiks
J
Lai nu tā būtu ,ka raksta Točs. Tikai piemirstas dažas lietas: 1) SC ir ierāveji un zagļi;° 2) SC ir oligarhu atbalstoša partija; Nedomāju, ka ilgi šī koalīcija pastāvēs. Saplēsīsies.
monitors
m
Opozīcijā zagt grūti, jālaiž pozīcijā, lai pārbaudītu apgalvojumu. Oligarhi izmantoja SC savām vajadzībām, bet citādi opozīcijas partija nevarēja panākt sev nozīmīgus balsojumus. Tas ir politiskais tirgus, nekas vairāk. Pakalpojums pret pakalpojumu.
  • 0
  • 2
Renāte
R
Šķebinošs dzīvnieka līmeņa nacionālisms
Jancis
J
Kur nacionālisms? saeimā - ha ha ha? varbūt kāds nacionālists komentāros, bet tur - tikai intereses un IZLIKŠANĀS
  • 0
  • 0
saistošā aritmētika > autoram
s
"... pieņēma grūtu, drosmīgu un cienījamu lēmumu. Tas būs vēsturisks, ja izdosies ..." ---- Varens teksts !!! ---- Var gadīties, ka pats savu atklāsmi nepamanīji - es izcelšu : "... BŪS vēsturisks, JA IZDOSIES ..."
t'
t
Nu tieši, tā - vēl jau nekas nav noticis - valdība jau vēl nav izveidota - šķēlēji, oligarhu un pusoligarhu aģenti, jaunupi šmaunupi, solvitas bolvitas - vēl šķels un intrigos. Runa taču par vietu pie siles un katastrofisku tūdaliņu mafijas sašaurināšanu
  • 2
  • 6
Komentārs
K
Kā reizi tas ir gļēvulīgs, nevis drosmīgs lēmums. Arī Kārlis Ulmanis tik šausmīgi baidījās no friču baronu atgriešanās, ka sāka uzticēties Staļina acīmredzami melīgajiem solījumiem. Un tad jau bija par vēlu.
Ledus ir lauzts
L
... Jabeidz politikiem savu nespeju slept aiz etniskiem pretnostatijumiem, jabeidz dalities krievos un latviesos (nekadi neredzu ar ko pilsonis Iesalnieks ir labaks neka pilsonis Usakovs)....
Kampējs
K
Kāds tur etniskais dalījums! Kas vainas krieviem? Runa ir par Prokremlisku partiju ar kuru vispār nav jēgas runāt! Tas ir mūsu demokrātijas sasniegums ,ka dažas no sastāvā esošajām partijām nav aizliegtas. Būtībā viņas ir mūsu valstij naidīgas.
  • 2
  • 0
Iesalnieks
I
ir noteikti labāks par biedru Kononovu, kuru aizstāv biedrs Ušakovs (pilsonis)
  • 8
  • 5
''Mūsu sabiedrībā
&
kaut kā jauna pieņemšana vienā dienā ir grūti iedomājama'' ............................................................................................................................. Protams, biedri Toč. Ir grūti, pat neiespējami, pieņemt kaut ko jaunu, jo sevišķi, ja šis jaunais ir prātam nepieņemams, piemēram, okupācija ir bijusi, bet okupantu nav. Tas būtu gandrīz tas pats, ja kāds ''asprātis'' paziņotu - jā, Kononovs ir starptautiski atzīts kara noziedznieks, bet viņš tāds nav....
Ezis
E
VAr runāt ar visiem ,bet tomēr ir cilvēki ar ,kuriem nav par ko runāt! Un viens no tādiem ir RUBIKS ! Kā var cerēt uz sapratni ,ja vienojas ar šādu cilvēku! Tur nevar uz tādu cerēt ,tas tiek darīts savās savtīgās interesēs!
  • 0
  • 0
Tas Kononovs
T
ir atbrīvotājs, viņš atbrīvoja sievieti ar bērniņu zem krūts no sāpēm dzemdējot.Humānists-atbrīvotājs.
  • 4
  • 2
ej ieskrieties
e
ej ieskrieties ar savu kananovu - kas tas tāds ir?
  • 2
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas