Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dzanuškāns pārstāvēs Saeimu Satversmes tiesā pret prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
"profesionālis" zaudēja...
...
.
nesapratu - ir bijis konkurss? kurš izvēlējās šo ar Tautas partiju saistīto "profesionāli" ?!
7
7
Ja kāds izvēlas liet visādas dīvainības par sev iemīļotiem tematiem komentāros, un pamanās bez jebkāda pamata uzbraukt personām, kas rakstā tieši pat nav pieminētas, - tā, protams, ir viņa jocīgā izvēle... Būs gan interesanti paskatīties (īpaši, ja būs sēde), kādu būs lietas rezultāts, jo Saeimai patiešām nebūt nav labi ar to statistiku, kad pārstāvis ir "no malas".... Tas ļauj izdarīt dažus secinājumus.
Diskobumba
D
eu, kur palika tp sods par veleshanu likuma parkapumu?
Māris
M
Laikam jau ir lieki kaut ko rakstīt par tukšiem un bezsaturiskiem komentāriem (zvirbulēns, batjka & ko). Ja ir vēdera caureja, tad jāiet ir uz tualeti. Ja ir verbāla nesaturēšana, tad vajag paklusēt vismaz par lietām, kuras nesaprot vai arī saprot "sam durak" līmenī. Mācieties no savām kļūdam, ja nav iespējams, tad no citu. Bet galvenais mainieties, lai mēslu apmētāšanas komunikācija komentāros kādreiz mazinās. Peace!
Taleirāns
T
Nolūkā iebilst zvirbulēnam, jāakcentē daži būtiski aspekti. Saeimas juridiskais birojs sniedz savu vērtējumu par ikvienu likumprojektu. Ja Saeimas juridiskais birojs uzskata, ka likumprojekts neatbilst Satversmei, tad logiski, ka to darbinieki nevar doties un pārstāvēt Saeimu Satversmes tiesā, jo tad nonāktu pretrunās (tā ir ilgstoša un logiska kārtība). Kusiņa kungs ir viens no pašiem spēcīgākajiem juristiem Latvijā, līdz ar to nav šaubu, ka viņš tik ilgstoši un kvalitatīvi ir pildījis savus pienākumus - gadījumos, kur Kusiņa kungs ir pārstāvējis Saeimu Satversmes tiesā Saeimai ir bijuši labi rezultāti. Patīkamu dienu!
BATJKA
B
advokāts ta savs,bet vai Satversmes tiesas tiesnesis SAVĒJAIS?!
BATJKA
B
un ja Saeima tiesā zaudē,tad arī lai Krauklis maksā "savējam" advokātam no SAVAS kabatas,nevis dod iespēju piepelnīties ar valsts naudu neperspektīvām lietām !!!
peter
p
Jauki, pēc Ventarmanda Kraukļa teiktā - izvēlēts zinošs advokāts ! Šādā jautājumā saeimai nominējot tādu spīdekli - ST spriedums ir diezgan prognozējams...
lala
l
oranžo galvenais shēmotājs. tā jau ir, viņš vislabāk mācēs pateikt, kāpēc tās cūcības iepirkuma likumā tika sabalsotas.
Oi!
O
Tad jau sanāk, ka tā būs TP lieta pret prezidentu :) Vai tik gadījumā Dzanuškāns nebija Kalvīša biroja vadītājs?
es
e
Kaut kā jau jābaro savus "advokātus", kad rezerves beigušās. Drīz pārstāvēs arī Veselības ministriju un citas TP vietnes.
dudū
d
.......Vents Armands Krauklis (TP) Dienai teica, ka J. Dzanuškāns ir ļoti profesionāls un zinošs advokāts..... Nu, ja Vents Armands Krauklis tā teica.... tad jau viss ir ekselenti.....
Oskars
O
Kāpēc Latvijas SAEIMA nestrādā Latvijas TAUTAS LABĀ ,bet izmanto darba laiku un TAUTAS NAUDU , lai nodarbotos ar kārtējo NAUDAS IZŠĶĒRDĒŠANU - LAIKA NOSIŠANU . ZATLER ATLAID SAEIMU !!!!!!
zvirbulēns
z
Saeimas Juridiskais birojs nevarot pārstāvēt Saeimu ST, jo iebilda pret virzītajiem grozījumiem. ---------------- Lūk, nonsens kvadrātā! Saeimas juridiskais birojs nav institūcija, kura var iebilst vai neiebilsts. Ja šie ir iebilduši un šim iebildumam ir juridiska rakstura nozīme, tad jāteic - prātiņ nāc mājās! Un vispār, kad Kusiņu beidzot izmetīs no Saeimas juridiskā biroja vadītāja krēsla, kaut par te minēto pilnvaru pārsniegšanu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas