Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dzintars pieprasa Ījaba publisku atvainošanos un informācijas atsaukšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vecmamma
v
Raivi Dzintar, lēnāk brauksi, tālāk tiksi.
Ko var cepties!
K
Par rakstiem maksā, un, ja raksts ir pasūtīts, tad labi maksā. Šajos laikos tas nevienam nav par skādi! Kas, Ījabam ēst nevajaga?
Beate
B
Dzintaram ir "karsta galva". Redz, kās cāis izšķīies Ījaba azotē !
Lex
L
Hmmm.... un kā sauc Hitlera vai Staļina dzimumdienas svinēšanu? Arī par cieņas izrādīšanu?
Kalējs
K
Ko var cepties par kaut kāda tur Ījaba muldēšanu! Ījaba subjektīvais viedoklis šajā valstī nevienam neko neizsaka.
Runcis
R
Un ko tad pasi Sevzemiesi - Gerhards dzer alu pie siltas juras. Gerhards rupigi slepa bledibas ar celu buves halturam. Tas ari Tevzemes varda?
Runcis
R
Ka tad ar to sisanu velesanu nakti? Bija tacu un ne krogu, bet partijas ( varas karas ) kantori. Vai Dzintars un Ko var paskaidrot, kas stradas Latvija ja sie tiks pie varas, dabus naudu un repatries visus nepareizos? Bus jaieved 300 000 - 500 000 viesstradnieku. No kurienes un vai tie labakie? Ari par 91. gada veikto pilsonu kandidatu registresanu visi nacionalisti ir aizmirsusi. Mes ar kolegi pieregistrejam 370 pilsonu kadidatus Olaine un apkartne, bet nevisns nevar pateikt ko talak darit.
Ieva
I
Piedodiet, taču vārīties par deportācijām (lai kā viņš tā sauktu), turklāt gluži vienalga, vai tas attiecas tikai uz iebraucējiem, vai arī viņu bērniem un mazbērniem, kas ir te dzimuši un Krieviju labi, ja ekskursijās redzējuši....
iedziļinies pirms runā
i
viņš ir daudz vairāk nekā visi kopā šī brīža varas pārstāvji, un tu kā biji tā paliksi kādeizējā
yyy
y
Vienotības nemākulību, mazspēju un ideoloģijas trūkumu nevarēs norakstīt ne uz sen aizmirsto Slaktera neveiklo angļu valodu (labāk ieklausieties, kā angliski māžojas Kampars), ne uz Kalvīša izraisīto pasaules krīzi, ne arī uz pirms diviem gadiem Ziemasvetkos Godmaņa saorganizēto SVF aizdevumu. JA KARALIS IR PLIKS, TAD VIŅŠ IR PLIKS UN NEKO TUR NEPADARĪSI.
;)
;
a vispār malacis - kādam kādreiz vajadzētu "aplikt -atsēdināt""gudri runājošos, bet bez pamata"komentētājus (politologus, ex... utml.) - tā teikt kpēc principa -ka tik miti atvērt nevis vai teiktais ir patiesība;) Tā tik turpināt (tikai protams ne tik puiciski -bet virziens ļoti pareizs. un parādīt, ka lielie LV gudrie inteliģenti "tukšas vietas vien ir ar savu interesi".
Kuiļu Žanis
K
Ja Ijabs ir JL rupors, tad Atis Slakteris ir latvju finanšu ģēnijs, un turklāt pirmais astronauts!
un
u
Ir. Ja būtu kļūdas un runātu, lai atbalstītu Latviju, kādi iebildumi? Bet te tikai tēlo "latvieti" un raksta kā provokātori.
!
!
Jūsu vārdā un turpmākajā tekstā ir divas krievu valodas ietekmē radušās kļūdas. Kāpēc jūs rakstāt latviski, ja neesat latviete? Skaitam? Pareizi būtu pat ne "kādreizējā rīdziniece", bet "bijusī rīdziniece". "lai vēl atļauties" nāk no "čtobi ješčo pozvoļiķ", tātad pareizi būtu "lai vēl atļautos". Interesanti, vai te ir daudz tādu viltus viedokļa "rakstnieku"?
!
!
Jūsu loģika ir postsovjetiski maldīga. Visi nekad nebūs vienādi: vienam būs attīstīta dzirde, citam - oža, trešajam loģiskā domāšana. To jau pati daba ir paredzējusi. Uniseksa nav! Tāda vienlīdzība nevar pastāvēt arī iespējās. Jo ne visi tādas saskata, kur iespēja pat priekšā izplājas. Jūsu teiktais ir tik neprecīzs, cik vien neprecīzs kaut kas var būt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas