Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Džons Braients: Alkatības izgāšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
galvas dakteris
g
Pašlaik Latvija sāk pārvērsties tieši par abstraktu kategoriju. Abstraktas gudrības, abstrakti, dzīvei nepiesaistīti padomi un abstrakti veiksmes novēlējumi. Un tas laikā, kad citur jau runā par iziešanu no krīzes, par gaidāmo kāpumu, gan ne uzreiz līdz 2008. gada līmenim, bet jūtamu. Nepatīk man kā darītājam abstraktas pamācības, nu tā tas ir un neko tur nevar darīt. Un katra nākamā nepatīk arvien vairāk.
galvas dakteris
g
Nekas, ka anonīma, arī anonīmā sarakstē var ievērot kaut kādu pieklājību un var to nedarīt. Bet ja kāds sola "stipri mest atpakaļ", tad pats dabū vēl stiprāk un tā kamēr galīgi apvainojies aizbēg no sarunas :D Tas tā, pārdomām. Klausies, gudrīti, es jau rakstīju, ka man nav laika teoretizēt par "modeļu maiņu" un "kā nu tālāk dzīvot", jo man ir jādara. Un vēlreiz - es nekādu krīzi neesmu radījis. Ne atsevišķi, ne kopā. Ejiet pamoralizēt Karginam un Krasoviskim, ja tiksiet pie viņiem iekšā, protams :D
madara
m
Iedvesmojoši. gribās, lai pēc iespējas vairāk cilvēku izlasa šo interviju...
Kaspars
K
Negribēju aizskart personīgi, jo vēl vairāk šī sarakste ir anonīma, atvainojiet. Ja Jūs ļoti agresīvi izsakiet komentārus par citu domām, tad jābūt gatavam uz tādu pat atdevi, cik stipri bumbiņu met, tik stipri atlec. Tikai Latvija nav abstrakta kategorija mēs esam Latvija, pavisam reāli. Dažādi augsmes modeļi gan ir teorētiski un izvēlēties mainīgos un modeli, kurš tieši Latvijai dotu lielāko ieguvumu, lai kā to arī saprot, gan var diskutēt. Visdrīzāk neviens atsevišķš cilvēks, pat ŠĶēle vai Šlesers šo krīzi nav radījis, iespējams grupa, kaut tā arī ir tikai hipotēze. Bet tas paradoks ir tāds, ka krīzes apstākļi uzbruka viesiem vienlaicīgi, bet "izeja" no šo apstākļu varas ir katram atsevišķi. Tas nav godīgi, pilnīgi piekrītu. Par gudrīšiem, Latvijas un pašu dēļ mums visiem jākļūst par gudrīšiem. Kaut protams paldies par komplimentu. Lai izdodas
galvas dakteris
g
Un neredzu nekāda pamata gudrīšiem pamācīt pārējos. es savā nozarē nekādu krīzi neesmu radījis.
galvas dakteris
g
Pāreja uz personālijām - komentēt nespējīgo pēdējais arguments? Un vwel komplektā ar neprasmi lasīt? Par Andoru atļaušos neticēt. Liels vai mazs iedzīvotāju skaits nenosaka ekonomikas līmeni. Nav nekādu "dabisku ierobežojumu", tāpat kā nevar būt nekāda pamatojuma, kāpēc Latvija nav spējīga... Un nav arī nekādu piemēru. Piramīdu tipa struktūras kā AO MMM vai Banka Baltija, dabiski, nav spējīgas ilgi pastāvēt. Bet tieši pēc Banka Baltija sabrukuma Latvijā izveidojās finansu sistēma - un turpina pastāvēt. Sabrukusi ir tikai Parex, vēl viena pēcpadomju tipa banka. Ja te kāds spriedelē par prātu, tad derētu iemācīties lasīt - es esmu par kaut ko sūdzējies? Tieši kur? Esmu kādam padomu prasījis? Kādam nebūtu laiks pirmdien pasēdēt slokā un atsvaidzināt lasītprasmi?
Kaspars
K
Andora ir valsts, kurai 10 gadus atpakaļ bija mazāks IKP uz vienu iedzīvotāju kā Latvijai, un tagad tā attīstās tikai uz tūrisma pakalpojumiem, piekam iedzīvotāju arī tur maz. Luksemburga - valsts Eiropas vidienē, kas savu ekonomiku pamatā balsta uz banku un apdrošināšanas pakalpojumiem. Kā pierāda Parex banka, Latvija nav spējīga izveidot lielu stabilu finanšu sektoru, ja patīk domāt palasiet kāpēc Īsladē ir krīze. Vienkārši nesapratu piemēru. Runa iet par dabiskiem ierobežojumiem, resursiem un spēju tos efektīvi izmantot. Piekrītu, ka Jums ir prāts, tad izmantojiet to, nevis bļaujiet, ka Andora māk, bet mēs ne. Nedomāju, ka Jums konkrēti pastāv ierobežojumi, no baznicas vai kādas partijas puses. Kā Frīdmans apgalvo "pasaule ir plakana", iespēju ir daudz. Un vēl vakarā stiprāku piparmētru tēju, nomierina!
galvas dakteris
g
Šo "informāciju" visdrīzāk izfantazēji. Pat trešās šķiras burlakfilmu veidotāji ievēro vismaz kaut kādu pieklājību un galīgi neblamējas. "teroristi bija bīstamāki nekā Ladens" - cik valstu režīmi bija draudzīgi šiem "teroristiem", cik uzspridzinātu debesskrāpju un cik bojātu ASV kara kuģu ir viņu rēķinā? "mafija apsargā romāna izdošanu" - ģeniāli. Pat Tvaika ielas 2 iemītniekam ģeniāli. Nez kas tas ir par spēku, kas uzbrūk romānu autoriem un izdevējiem, un kā tie pārējie, mafijas neapsargātie romānisti paliek dzīvi? Ladlems un Klensijs, piemēram? Tie ir uzkāpuši uz varžacīm ne tikai kaut kādai mafijai, bet visiem politiskajiem spēkiem, kādi vispār ir!
galvas dakteris
g
Nevis resursi nosaka bagātību, bet prasme ar tiem rīkoties. PSRS, milzīga lielvalsts ar visiem vajadzīgajiem resursiem, tā arī nenodrošināja cilvēka cienīgu dzīves līmeni, bet visādas Andoras un Luksemburgas to nez kāpēc var (un tā kā ne Andorai, ne Luksemburgai nekad nav bijis koloniju, tad komunistu demagoģija par koloniju ekspluatāciju arī neder). Kāpēc cilvēks dzīvo - lai varētu pats savā vietā domāt un lemt, bez draudzes ganu, ģenseku un fīreru pamācībām. Kāpēc tad Radītājs cilvēkam ir devis prātu?
galvas dakteris
g
Pieļauju, ka fiziska darba strādnieks var apēst ļoti daudz, bet tuksnesī vajadzīgs nevis "ūdens malks", bet litriem ūdens. Pretējā gadījumā var pat nomirt. Dažiem ir nepārvarama vēlēšanās noteikt citiem, kā jādzīvo, no kā jāatsakās. No sava dzīves veida izveidot sektu, vervēt tajā visu pasauli un nolādēt tos, kas nevervējas.
galvas dakteris
g
Un nogājis ekstremālos apstākļos dienu, nedēļu vai mēnesi, ceļotājs atgriezīsies pie civilizācijas, pārģērbsies uzvalkā, uzsies šlipsi un ies uz restorānu steikus ēst. Bet pēc tam brauks gulēt mājā ar visām ērtībām.
Kaspars
K
Tas ir tikai normāli, ka Adamsa kapitālisms transformējas, šī varētu būt viena no formām, bet ši filozofija ir daudz plašāka. Negribu izklausīties pēc sludinātāja, bet resursu visiem, dzīves līmenim kā Zviedrījā vienkārši nav, ja nemaina izaugsmes kritērijus spiediens starp attīstītajām un atīstības valstīm pieaugs. Fundamentāls jautājums ārpus sociāajām zinātnem, kāpēc cilvēks dzīvo, lai būtu bagāts vai laimīgs, un lai kāda atbilde, kā to panākt ar esošajiem sabiedrības koplīgumiem?
Grieta
G
a tas Zatleris viņam biļeti pa savu naudu nopirka?? p.s. katrs jau naudu pelna kā māk. arī sludinot mīlestību :))) lai jau puisim veicas!
...
.
"vienīgais jautājums bija: cik man par to maksās? Tas bija pretēji jautājumam: kā es kalpošu sabiedrībai?" Man joprojām nopelnīšanas jautājums ir svarīgāks. bet es ļauju latviešiem kalpot sabiedrībai. Personīgi mani tā kalpošana neinteresē. ka tik nenokalpojas tik tālu, ka jāpārdod olnīcas LOL Bet visādi citādi katrs pats var izvelēties savu virzienu. Vēl visi kalpotāji ir laipni lūgti pārskaitīt savus $ uz manu paypal kontu. Vienkārši, lai pierādītu, ka nav divsejaini janusi, kas čivina par kalpošanu, bet savu $ ar negrib atdot.
Kino
K
A, kaapeec Zatleram lidbilete bija jaanopeerk ,... nu tik ... veiksmiigam... uttt.:))))))))) ??!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

 

VIDEO ar Dž.Braientu skatieties šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas