Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ebreju padomei nav saraksta ar atgūstamajiem īpašumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tantuks
t
Ir likums un ir noteikts laiks ,kad vareja pieteikties,sie nepieteicas,jo tas mantas bija grausti, tad negribeja,tagad kad sataisti-atdodiet! Likums ir viens un nevar katrs prasit .
ha..
h
Lietuvieši ir pilvērtīga, par sevi pārliecinata nācija, pie viņiem ir Žīdu iela, latvieši vienmer ir bijuši pielīdēji un tāpēc pēc PSRS šustinu vēlmes no 40. gada žīdus pārkrustija par ebrejiem un pēc okupācija beigam krievebreju kompānija ievācās žīdu biedrības namā un tagad vēlas okupācijas varas nogalinato žīdu īpašuma kompensāciju, vēlams naudā, jo īpašumi uzliek arī pienākumus tos apsaimniekot, Kuldīgas sinagoga pierāda to , ka tādas vēlmes pašreizējiem žīdu biedrības mantiniekiem nav....
"Latvijas krievs 05:57 Tādēļ žīdus ienīda un šāva gan krievi un paši ž;īdi. gaz žīds hitleras" - Сразу видно, что вы -- русский, который хорошо интегрировался в латышское общество.
Buba
B
Ka ebreji nebūtu gatavojušies un trīskārt izpunktierējuši visus variantus !? Pilnīgi neticami.
daarta
d
? teksts: Pirms kara Latvija bija zidi....,tagad ierodas kaut kadi ebreji un prasa atpakal zidu ipasumus!? žetons Tev ? par visu latviešu atbildes kopsavilkumu.... p.s. arī latviešu literārajā daiļradē Ābrami tiek saukti par žīdiem (R.Blaumanis "Skroderdienas Silmačos", kādēļ pēc 100 gadiem nācijai atkal cits vārds/nosaukums?:)
starover
s
sita aprobezota valdiba,kurs prezidents bija 2006 gada vike vai zatlers? vai tiesam sito jautajumu nevar viegli atrisinat., kadi ir likumi latvija, vai jaatdot kopienai vai ta ipasuma mantiniekiem, kuri pierada savu radniecibu??????
Cilvēks
C
Protams, ka nekas nav jāatdod! Muļķīgi pat izvirzīt šādu prasību, zhiidi vienmēr grib sagrābt vairāk.
pamela
p
Lai žīdi kompensē par ŠUSTINU un Co pāridarījumiem LATVIEŠIEM.IR jāsāk celt augšā arhīvi un jāpierāda CIK NKVD,VDK darbinieku bija žīdi 1940-1956.g.kuri slaktēja un izsūtīja latviešu nāciju.Mēs skaitliski bijām mazāka tauta par žīdiem un tapēc nez vai procentuāli mazāk cietām no komunistu totalitarā režīma.Ir jāmācās no pašiem žīdiem sevi aizstāvēt.Dāvidsons teica,ka viņiem vajad naudu lai līdzētu dakterēt pāri palikušos holokausta upurus!?Cik tad viņu ir un vai MŪSU cietušiem tamdēļ jārauj maizes kumoss no mutes?Izlasiet interviju "LA"ar Dāvidsonu.PAMĀCOŠI!Kā savus aizstāvēt.Bet viņam pietiek nekaunības bāzt mums par piemēru Vāc iju! Par to vien es viņiem parādītu trīs pirkstu kombināciju. Kapēc tagad pamodušies?Jo daudzi šie objekti ir SAVESTI KĀRTĪBĀ,IZREMONTĒTI !!Pārdos atpakaļ valstij! PAMATU PAMATS- TAD LATVIJAS KĀ VALSTS NEBIJA!!!!! PIETIEK,ka krievi ar visu savu gāzi,pensionāri ~ 10 milj.Ls.KATRU GADU !!!laupīs mūsu bērniem uzturnaudu!!!MĒS maksājam okupantiem un PAT !!! ofiņiem! KURŠ un KAD maksās MŪSU VERGIEM GULAGĀ nostrādātos katorgas gadus!!!???
:))
:
Es meitene, man spilgti mati. Man patīk letus kaitināt. Ja valdībai ir simtiem lati, tad varat mani aicināt. Kādreiz šo dziesmu dziedāja savādāk - blondi un par čaļiem. Viss mainās.
Kāpēc?
K
Kāpēc kundzei uz foto klauna vai masku balles parūka? Bet dekoltē gan labs, tik fotogrāfēt vajadzēja zemāk un pievilkt tuvāk :)
@
@
Tātad tomēr afēra. Kaut ko gribas atgūt, lai tas būtu "dajebkas".
Mārtiņš
M
Manuprāt, tāpat, kā, mums, latviešiem, un , ne tikai, ir atgriezti padomju nacionalizētie īpašumu, tas pats ir iespēju robežās jāatgriež arī žīdiem, likuma un taisnības priekšā mēs esam visi Latvijas dēli un meitas.
Terorists
T
Latvijā vēl ir daudz muzeju,kultūras namu un citi mākslas pieminekļu ko Ābrama bērni iedomāsies kad tie ir viņu un jāatdod izredzētajiem.Un mūsu valdība kā vienmēr ar savu bezzobaino muti mals vati un šamējiem izdabās,jo tā teica ASV nesvarīgais persons.Nu ko var darīt ja ievēlam bezzobainus un vati gremot mīlošus politikāņus-JĀPACIEŠ UN ŠAMĒJIE TIK ATDOS ARĪ SAVAS TRUSENES JA ĀBRĀMS PAVĒLĒS.
esence
e
komentārā ebrejiem neraksturīgs stulbums. Komentāra autors noteikti nav ebrejs.
esence
e
par eberejiem un visiem citiem arī sen jau viss izlemts. Kas gribeja, tas dabuja atpakal- PEC LIKUMA. Ja tagad pa kluso atdos kaut vienu santimu vai vienu vecu skuni- nevienu santimu nodoklos vairs negaidiet. Nahļebniku varzu netaisos barot, pašam gribas ēst. Vietejo krievu vieta es sen jau butu sava fāterladē, jo te gadiem jau notiek iedzivotaju- visu krasu, rasu un izcelsmes aplaupišana. Un pirmām kārtām latviešu. Paldies, "kungi". Tikai- visam savs laiks pienāks, arī jūsējais,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas