Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ekspertam pēc LTV priekšvēlēšanu debatēm nekļūst skaidras kurzemnieku problēmas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tādi esam
t
Lai noraktu šo diskusiju, Kots un Kleckins nobīdīja malā Domburu.
?!
?
Diskusija patiešām bija nožēlojama - samākslota,likās, ka Gestes partnere nobijusies vairāk kā deputātu kandidāti. Vadītāji atļāva politiķiem muldēt un neko nepateikt.
Interesu konflikts
I
Pieaicinātā tautas pārstāve Baiba Mikāla Zalāna kunga ģim draugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SESILIJA
S
aRĪ PIEKRĪTU KA RAIDĪJUMS IR PILNA IZGĀŠANĀS!!! DODIET DOMBURU!!!!VAI STREIPU ! ŽĒL KA ELKSNES VĒL NAV !
es arī tagad balsošu par Šl
e
Biju pārsteigta par Zalāna kompetenci, un vispār - Par labu Latviju pārstāvis tur likās kā vienīgais dzīvais cilvēks starp marionetēm.
hmmm
h
sekojot priekšvēlēšanu diskusijām tā vien šķiet, ka Latviju ir pametuši arī lielākie avantūristi - pat viņi vairs neraujas pie liesās "siles". Palikušas tikai pelēcības un ''"mazie meža dīvainīši" kā arī atsevišķi veterāni, kurus vairāk interesē atslēgas no Valsts arhīviem - lai neviens tā arī nekad neuzzin trekno gadu patieso vēsturi.
ilma
i
Es arī domāju, ka formāts nav labs. Un vēl vaina bija tur, ka vakar bija jau ilgi strādājuši politiķi- varēja just, ka viņi galvenokārt domā, lai nepateiktu ko lieku. Kas tur bija darāms šādiem ekspertiem, es īsti nesapratu. Īstus ekspertus varēja klausīties LNT.
hmmm
h
man vaka visvairāk patika deputāta amata kandidāts Špaks no PCTVL saraksta. Ļoti atgādināja padomju kinkolasikas "Ivan Vasiļjevič meņajet professiju" varoni Špaku - dva magņetofona importnih, dva portisgara i vsjo, vsjo nažito ņeposiļnim trudom!
to XXL
t
Varbūt vari pastāstīt , kāds būs mums visiem labums, ja neviena partija, kā tu saki, neievēlēsies Saeimā? Vai turpinās strādāt šī pati?
lat.
l
Ar nepacietību gaidu Čunkas iznācienu! Un saka,ka LTV neesot humora raidījumu.
variants
v
neesmu sacīijis, kurš ir labs vai labaaks par vakardienas diviem... es tikai meeginu skatiities uz to visu no videejaa skatiitaaja puses.
atdodiet naudu
a
Ja tādus s... raidījumus producē par manu nodokļos samaksāto naudu, es protestēju! Izniekots laiks un līdzekļi, neprofesionālisma kalngals visās frontēs.
Zigis
Z
Tie jaunie žurnālisti, kas mācījās pie Streipa NTV5 jau sen pastumti malā, kā piemēram Baiba Strautmane, Krista Vāvere... Zagļu Latvijai viņi izrādījušies kaitīgi tāpēc nevēlami.
žurnālists
ž
Mna gan šķiet, ka Kārlim Streipam ir viena ļoti nopietna problēma, kas neliecina, ka viņš būtu ļoti, ļoti labs žurnālists - viņš neredz savu favorītu kļūdas vai arī tās uzskata par maznozīmīgām, bet galvenais - nespēj pateikt acīs to, ko domā tiem politiķiem, kuri viņam riebjas. Skatā no malas viņš viņus sauc par bandu, zagļiem, bandītiem, bet Latvijas radio raidījumos ir ļoti tolerants un nav faktiski neviena asa jautājuma šiem bandas pārstāvjiem.
variants
v
tas jau izklausās pēc kaut kādas taisnošanās.. kādēļ lēkt bedrē, ja zini kādos mēslos iekritīsi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas