Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Eksperte: patiesā situācija ar iedzīvotāju skaitu varētu būt skaudrāka, nekā rāda statistika

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cap Ferret
C
Tas gan nenozīmē, ka Latvijā nebūtu jādomā par dzimstības veicināšanas pasākumiem, viņa piebilda AHA - Aldermane domā un dara!!!!!
Ekspertei
E
Bērnu nav ttikai tādēļ, ka visās jomās ir savairojušās bezbērnu ,,ekspertes"". Ņemiet piemēru no Afganistānas sociālās un izglītības sistēmas un bērni būs.
Teo
T
Kādēļ rodas iespaids, ka kādiem ļoti vajadzīgs atbrīvot Latviju no cilvēkiem, īpaši jau latviešiem.
Pūce
P
No laukiem tagad tas liekas pats par sevi saprotams beigsi skolu brauksi strādāt uz ārzemēm,kā Tavi vecākie brāļi vai māsas,vai draugi.Beigās aizvelk arī tēti un mammu.Zinu tādus daudzus
Lelle
L
Tāpēc jau Vienotības galvenā politvadītāja ekļerte Vienotības programmā ir iekļāvusi jaunu nācijas veidu Latvijā - LATVIJIEŠI, kurš paskaidrojams būtu- mongoļi, tatāri, turki, ķīnieši, čukči un citi latvieši....
Oskars
O
Ko miniet,kad tiks visi saskaitīti tad redzēsim.........
Taisni
T
Pirms vēlēšanām neviens neteiks patieso vēlētāju skaitu valstī, kas šobrīd ir dramatiski zems. Padomājiet, kāpēc.
Bon
B
Būs panākts, kas iecerēts.Latvija tukša nepaliks. "Koferus jau pako" trešās pasaules valstu iedzīvotāji. Viņi te jutīsies neslikti.
dadzis
d
tā paklusām un pamazām sāk atklāt ka visu laiku ik katrā atsevišķi ņemtā jautajumā tika melotk, kā no masu saziņas līdzekļu, tā no politikāņu puses -
,,,
,
Brauc dažādi. Zinu vairākus cilvēkus, kuri samazinātās algas dēļ nespēj samaksāt kredītu par māju un ir aizbraukuši vai domā braukt strādāt uz ārzemēm
Lelle
L
Ko nu stāsti. Aizbraukuši , iespējams, ir vēl vairāk, bet pirms vēlēšanām Vienotība nekaunas bāzt savas meičas amatos, bet par tautu, kura aizbrauc Jums nospļauties. Tādi paši Vienotība esiet kā Tp un citi taukpurni.
Ērglis
Ē
Tādējādi pasvītroju ka skaitlis 5 tūkstoši varbūt nav mega precīzs, bet es ļoti šaubos, vai tas ir vairākas kārtas lielāks.
Ērglis
Ē
"Viņa sacīja: cilvēki brauc un brauks prom strādāt uz citām valstīm tik ilgi, kamēr Latvijā viņi nesaņems atalgojumu, lai varētu uzturēt sevi un ģimeni." Pēc tāda koncepta sanāk, ka nevienai jaunai valsti nav šances, jo visi brauc meklēt darbu citur, jo šeit "nesanāk". Drīzāk jau brauc tomēr prom tikai tie, kuriem patiešām nav darba - un pats galvenais, kuriem ir draugi vai radi jau aizbraukuši.
Lelle
L
Nu tā Vienotības varza smird, bāž silē savējos kur tik var, bet cilvēkiem ar patiesu izglītību un zināšanām jāemigrē... Atkal Jaunpupa BLĒDĪBAS Pirms 1 stundas un 1 min horns 08:53 06.Aug. Kāds te tagad būs komentārs kristoskim? ..., 06.08.2010 08:51 Apstiprināšanai Valsts zemes dienesta (VZD) ģenerāldirektora amatā nolemts virzīt Elitu Baklāni-Ansbergu (No Latvija azīzes) Paskat, JL jaunpupa kādreizējā draugaļa tiek virzīta amatā, bet Vienotība brēca par šloša šoferiem... Izrādās Vienotībai vēl "labāka" kadru izvēle nekā Vienotības kritizētajam šlosim. Kas segs 2006. gadā vairāku simtu tūkstošu nošmugulētās VZD mantas izsaimniekošanu? Vai pats Vienotības Jaunpups?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas