Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Eksperti: Būtiski, ka Saeimas atlaišanas rosināšana tiek atlikta, nevis atmesta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha ha
h
Cik zemu gab kritusi Diena, par ekspertiem uzaicinot caurkritušu politiķi, izbijušu skandalozu žurnālisti un vulgāru komedianti
garāmejot
g
"No vienas puses jau Zatleram taisnība, ka neprātīgi būtu Saeimu atlaist, tikai mani mulsina, ka atrodamies tādu kā tizleņu vadībā, ka bez izlamāšanas neko nevar izdarīt." Šitā ir pērle. Interesanti - ja Saeimā valda vecie keksi, kuri nu tiešām neko principiāli mainīt negrasās, ja vien stroķi (magakrīze) nepieliek pie galvas - tik un tā atlaist būtu neprāts? Ak, jā - būšot haoss... Atnāks skursteņslauķis un aiznesīs uz mežu ... būūūūū.
garāmejot
g
Ai nu ko var ņemties. Zatlers pēc definīcijas nav nekas cits kā dārga butaforija. Nu kāda vispār no viņa jēga, tikai aprij milzu līdzekļus ar savu famīliju/svītu. Līdzsvarojošs pretsvars Saeimai, spējīgs uz "drosmīgiem soļiem"? Nesmīdiniet. Esmu gatavs derēt, ka jau no brīža, kad janvāra izbīlī samuldēja par iespējamo Saeimas atlaišanu viņš to vien kā štukoja, kā atkāpties no ultimāta, saglabājot "svarīgu seju", neies taču zaudēt siltu vietiņu.
klik
k
Tava doma ir saprotama un pat būtu akceptējama. Taču Saeimas patriekšana šajā mirklī neko uz slikto pusi VAIRS nemainītu: valdība VAR strādāt un strādās. Varbūt gluži otrādi - patriecot to baru, valsts atjēgsies un drusku ievilks svaigu gaisu. Skaidrs, ka nekāda debessmanna negaida... Arī tam triekas slimniekam, kuru nevar kustināt, var mazliet atvieglot elpošanu, smago deķi no krūtīm pavelkot uz leju...
...
.
....
pamela
p
Nu tad mani NEVIENS ar neatturēs no "EKSPERTA"goda.Nez vai ir iespējams būt stulbākam "expertam"- ĀKSTAM par M.Ķibildu vakar - TV 100.p.Pat trūkst latv.val.epitetu lai raksturotu viņa augstprātību pareizinātu ar stulbumu. Es būšu baltais zvirbulis šo komentu jūrā un teikšu,ka piekrītu R.Kārkliņas vērtējumam par Zatlera uzrunu tautai.Viņš pateica to ko visas pieredzējušās "expertes"arī gaidīja.VAI TAS IR SLIKTI?Ko jūs gaidījāt- lai Zatlers kā ĻEŅINS 1917.G. RĀPJAS UZ BRUŅMAŠĪNAS VAI Jeļcins uz tanka?Sipeniece satraukusies,ka Zatlers tikai pakratīja ar pirkstu.Šī experte gaidīja,ka Prezidents izdauzīs zobus kadam./krievu gaumē/Ž.Ozoliņa nesaprata vai Saeima ir atlaista.Cien.,nevajag dzīvot PSRS kategorijās un gaidīt,ka tevi baros pa spundi.Strautmanes k-dze redz'uzskata,ka krīzes ziedēšanas laikā būtu vēlama Saeimas atlaišana un vēl lielāks bardaks valstī veicinātu veiksmīgu krīzes pārvarēšanu.Pārmet valdībai,ka tā strādā līdz naktij.Baiba,IR JĀPĀRSTRĀDĀ viss budžets pēc jauniem principiem pa 1,5 mēn.JŪS TO PAVEIKSIET?Nu nevajag murgot!Un jo ātrāk to paveiks,jo labāk. Te daži sūkstās par vecām partijām,nav par ko vēlēt.EJ PATS PARTIJĀ UN TO PĀRVEIDO!Nedod DIEVS tādas jaunas partijas kā "JAUNLATVIJA",kura iznīcinās vēl pēdejās latviskuma paliekas un izveidos slāvlatviju vai padomju tautu. Zatlera runa bija laik'a un viet'a.Ka's'ku valst'i ir bijis gana.Tagad ASTO"NK"AJIM galva nost un locek'li sadal'iti pa posmiem.
Ēriks
Ē
Nožēlojami ir š oranžo noziedznieku mēģunājumi te noteikt,kurš ir va ikurš nav eksperts,tāpēc vien,ka viņiem nepatīk pamatota kritika.Tad mēģiniet apgāzt izteikto kritiku ar neapstrīdamiem argumentiem,nevis tikai ar tukšu apgalvojumu,ka Strautmane vai Gavare ir šāda vai tāda.Taču, jums jau nav šo argumentu,jo tikai jūsu noziedzīgo izdarību rezultātā Latvijas valsts ir iegrūsta šajā elles visdziļākajā dibenā.no k.ā jūs tagad aiciniet mūs visus izvilkt arī jūs.
abet
a
par "ekspertiem". protams vairums no tiem tādi paši eksperti kā jebkurš garāmgājiēis. bet diez vai viņi paši lūguši tā sevi saukt - tas ir sliņķu žurnālistu izdomājums "lai krutāk skan". par prezi: vismaz nedēļu reklamētā pirmā uzruna tautai (smagās krīzes situācijā!)... un ko šis teicis?! 10 min. skaidroja kāpēc nedarīs to ko solīja - OK, šobrid to arī nevajadzēja darīt. bet par to pietiktu 2 minušu skaidrojumu. runāt vajadzēja ne par to ko nedarīt, bet ko darīt! ja nav vēl gatava valsts attīstības vīzija (kur tā preža "ekspertu" komisija"?!) - tad vismaz par pamatvirzieniem vajadzēja runāt. valstī dziļa krīze un prezis saka tautai tikai "es cietīšu ar jums". nožēlojāmi! un KĀ tas bija teikts? bē-bē-bē... pēlēki, neizteiksmīgi. toties body language (to saku ka eksperts:) - paskatāties uz viņa rokām (dr. vien ir i-netā ieraksts) - cilvēks skaidri apzinās ka nav savā vietā. komplektā ar tā jau neizteksmīgu vāju personību - tas ir sliktākais kas var būt valstī force majeure apstākļos. vāks.
ekspertlande
e
nemaz jau nerunājot par šo totālo katastrofu: Rasma Šilde-Kārkliņa, politoloģe "Es domāju, ka Valsts prezidents parādīja savā ziņā loģisku domu gaitu [1]- ka viņa motīvs bijis rosināt aktīvāku Saeimas darbu un ka tas ir panākts. Viņš šo loģisko domu gaitu [2] arī turpināja, sakot, ka ir gatavs dot līdzīgus uzdevumus, ja politiskā situācija to prasīs. Viņš sevi nostādīja kā tautas interešu pārstāvi šajā grūtajā situācijā. Šķiet, ka viņš ir pamatīgi izvērtējis un apsvēris situāciju un izdomājis, kuri jautājumi ir svarīgi, lai veicinātu tautas uzticību Saeimai un valdībai. Es domāju, ka viņš arī turēsies pie savas domu loģikas [3]."
ekspertlande
e
nemaz jau nerunājot par šo totālo katastrofu: Rasma Šilde-Kārkliņa, politoloģe "Es domāju, ka Valsts prezidents parādīja savā ziņā loģisku domu gaitu [1]- ka viņa motīvs bijis rosināt aktīvāku Saeimas darbu un ka tas ir panākts. Viņš šo loģisko domu gaitu [2] arī turpināja, sakot, ka ir gatavs dot līdzīgus uzdevumus, ja politiskā situācija to prasīs. Viņš sevi nostādīja kā tautas interešu pārstāvi [!!!!] šajā grūtajā situācijā. Šķiet, [!!!] ka viņš ir pamatīgi izvērtējis un apsvēris situāciju un izdomājis, kuri jautājumi ir svarīgi, lai veicinātu tautas uzticību Saeimai un valdībai. Es domāju, ka viņš arī turēsies pie savas domu loģikas [3]."
ekspertlande
e
lūdzu, atpestiet no Ginta Grūbes maniakālā skatiena pirmajā 'lapā'!
lno
l
Strautmane nu gan nav līķītis, bet godīga, apdāvināta žurnāliste, kurai tāpat ka citiem ir tiesības dažreiz kļūdīties un varbūt tieši šoreiz viņai ir taisnība, lai gan man liekas , ka nē.
ekspertlande
e
sakiet, lūdzu, kas tas ir - eksperts? Man tā būtu ne tikai izglītība, jo tā var būt formāla, ne tikai izglītība, bet arī, piemēram, autoritāte, kas iegūta, dodot ieguldījumu sabiedrībā; spilgts piemērs: Obama = atzīts community organizer; irv vērts aizdomāties, ko šie vārdi nozīmē. starp 'ekspertiem' šeit - pie mums tā diemžēl ir bezgalīgi stiepjama kategorija - nav neviena, par ko to varētu teikt. tie ir labākajā gadījumā pietiekami negatīvi sociāli solisti. Tātad runā labi, ja savā individuālista vārdā. Tiešām, un nu jau arī krietni pievilkti, pateicoties vecajiem lauriem, par eksperti vēl varētu atzīt Strautmani; taču viņa hroniski nespēj saskatīt pozitīvo; arī tais nedaudzajās vietās, kur tas ir. Tālab arī šiem viedokļiem nav īpašas uzticības, proti, arī te nav izteikta VISA vilšanās, kāda sabiedrībai tomēr bija šī, lai arī prognozējamā, atkāpšanās no prezidenta janvāra uzstādījumiem. vai kāds domā citādi?
lno
l
Godātie kungi, cienījamās dāmas un pārējie! Protams, ka šo saeimu vajadzētu patriekt, bet liekas, ka valsts un tās finansu sistema atrodas tādā stāvokli, ka to patreiz nedrīkst darīt, nu gluži kā ar smagu trieku ķērtu slimnieku nedrīkst kustināt, kurš uz vietas var izlaist garu. Nu ja reanimācija nepalīdzēs, būs viss jāsāk no gala. Dosimies tuksnesī vismaz uz 10 gadiem. Cerams, kāds no Ekspertiem zinās pareizo virzienu:))
klik
k
`pierādījis savu profesionalitāti, un ar to atzīts sabiedrībā` - lūk, lūk: tā jau ir tā migla, tumsa un maldi, kuru tu lepni izvelc no gugļa un domā, k ar to pietiek. Nepietiek! Eksperti `runā` skaitļos (daudzums, leņķis, grāds, virziens, ķīmiskais sastāvs utt.). Kāds eksperts politoloģjā? Tu esi piekrāpts, kā rakstīts `Meistarā un Margaritā` par otro svaigumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Zatlers: valdībai nav vajadzīga "uz koferiem sēdoša" Saeima

Ministrijām līdz 17.aprīlim jāiesniedz budžeta samazinājuma priekšlikumi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas