Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eksperti: iedzīvotāji vīlušies valdības komunikācijā par budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Politiskaa atbildiba
P
Tagad junija beigas sanems aizdevumu, lai var atkal grust bankaas un lai sanaktu lielas algas, kuras tikpat lielas ir palikusas ( Rimsevics, Kalvitis.....) Un nauda cauri. Un ko talak??
samazinasana
s
Interesanti tagad nogrieza naudu lidz minimumam tautai, bet kur griezis nakamja gadaa, jo nakamajaa atkal jagriez 500 miljoni??!!
gio
g
Iedzīvotāji ir vīlušies arī par ekspertiem, bet tāpēc jau no tā neviens netaisa "pirmo ziņu".
Jautājums
J
Man ir tikai viens jautājums Repšem un Dombrovskim - vai 700 latu alga 3 bērnu ģimenes apgādniekam ir tik daudz, ka šī nauda ir jāapliek ar paaugstinātu nodokļa likmi?
Populis
P
Gatavot izsvērtus priekšlikumus un pieņemt pamatotus lēmumus nav tas pats, kas populistiski bļaustīties un zākāt tos, kas reāli kaut ko dara.
XXL
X
Ja Dombrovskis manu uzzimetu skaidru viziju, es neiebilstu maksat lielakus nodoklus. Tagad man vairak liekas, ka pamatideja ir: tagad darisim ta, jo mes neko labaku neesam spejigi izdomat!
Ēnas
Ē
Bet ko viņi darīja 3 mēnešus - saņēma algas un tēloja baigos ministrus? Labākajā gadījumā viņi ir pašvaks ēnu kabinets ar populistisku ievirzi un nepārdomātiem voluntieru lēmumiem.
Vājprāts
V
Tas, ko valdība šobrīd grib darīt ar iedzīvotāju ienākuma nodokli, ir pilnīgi kreizī! Es izdeklarēšos no šīs vājprāta pārņemtās valsts!
Coca
C
Lai taču Jaunais laiks beidzot noslēdz atklātu līgumu ar Nekā personīga narkomāniem un tie lai tad skaidro tautai reformas.
Smilšu kaste
S
Bija tāda jauka smilšu kaste, kā Valsts centrālā banka. Spēlējās tur glīts puisītis, viss jau bija kārtībā, vienīgi, domājot, ka problēmas atrisināsies pašas no sevis, puisītis nogulēja lielākās komercbankas izlaupīšanu. Pēc tam atradās cita jauka smilšu kaste. Spēlējās tur glītais puisītis kpā ar otru pirmajā smilšu kastē satiktu puisīti, viss jau bija kārtībā, vienīgi, domājot, ka problēmas atrisināsies pašas no sevis, viņš nogulēja budžeta reformu.
nRn
n
Jā,valdība ātrāk gust ienaidniekus,nekā tam vaidzētu būt,negrib neviens atbildību uzņemties.Un tas ir mīnus.
Tā tas ir
T
Gatavība būt par valdības preses aašejiem nesākas un nebeidzas ar iestāšanos partijā "Jaunais laiks".
Smilšu kaste
S
Būtu tikai godīgi, ja Repše un Dombrovskis atvainotos Godmanim un viņa komandai par to zākāšanos, ko populisti (tai skaitā Jaunais laiks) izvērsa pret Godmaņa valdību, kura, neraugoties uz populistu brēkšanu, soli pa solim konsekventi darīja, lai izvestu Latviju no krīzes.
pingvīns
p
Kļūdīgi. Iedzīvotāji nav vīlušies. Tagad katrs pats naglo savu kara cirvi. Ne jau komunikācijā tā vaina. Būs arī komunikācija par visu: melošanu, tukšu muldēšanu, apzinātu cilvēku badā mērdēšanu, nekompetenci, pseidokapitālismu, necieņu pret vecāko paaudzi, treknu dzīvi uz tautiešu rēķina, par politiku atdalīto no tautas (sorry, elektorātu), valsti , kuras jaunai paaudzei nav un par daudz ko citu. Komunicēsimies, nu jau drīz mēs pakomunicēsimies un skatīsimies vai dzīvot nabaga dzīvi zem minimuma, vai tomēr kardināli izmēzt staļļus un sākt ar normālām cilvēciskām vērtībām. Gribat aizbēgt - vai nu emigrējiet paši, vai pārvācieties uz sādžām, kur varbūt būs kāda jēga no jums. Suki bļin, skaitās man vēl tautieši.
dzeris
d
Ja šo te nespējnieku baru var nosaukt par valdību, tad jau var arī teikt, ka tā kaut ko dara. Iedzīvotāji gaidīja no Dombrovska valdības skaidru plānu, lai cik skarbu, bet konkrētu , un bija gatavi daudz ko pieciest, ja pieciestu arī augstākā kasta, un galvenais, atklātu sarunu, kas traucē šo plānu īsteno Tā vietā sagaidīja tādu pašu locīšanos, vidokļu maiņu ik pārdienās,un viss plāns ir apmēram tāds - kvaukšķiem griezīsim, cik varēsim, ierēdņiem atdosim visu viņu pašu rokās - ja pratīs izlocīties, nu tad labi, mēs sttāvam maliņā, ar visiem pa labam, un, galvenais, gan jau viss pats no sevis uzsūksies, ka tikai novilkt līdz kārtējām vēlēšanām. Tādus nespējniekus pat invalīdu pansionatā grūti sameklēt. Katram būs vien pašam sevi jāglābj, šī te valdība tik tālu novilks, jo naudu jau neaizdod, bet tērējam tikaipar dažiem procentiem(!) mazāk. Un tas ir visu valdību vairāk kā pusgadu darba rezultāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas