Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eksperti kritiski vērtē Zatlera prezidentūru un izredzes politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NO
N
tās dienas, kad Zatlers pasludināja saeimas atlaišanu, "politologi" ar to vien nodarbojas ( cerams par naudu? ), kā tikai visu pārvērš negatīvismā, slavē lembergus vai zalānus, nepieļauj pat domu, ka varētu kas uz labu mainīties. Angažēti un nopirkti, visi runā vienu un to pašu, vai tad vēl jāmin, kurš nopircis? Dodiet taču vienreiz vārdu kādam neitrālam procesu vērtētājam! Daukšts - krievu slavētājs, latviešu pēlējs, meita dzīvo no lemberga avīzes NRA... VISI "lielie spriedēji" vēlas turpināt saņemt naudu no lemberga, tāpēc VISI pūš vienā stabulē...Varbūt pietiek tautu zombēt, bet atļaut katram pašam izvērtēt situāciju?
piķis
p
tādi eksperti iet par latu kilogramā.
ha hahahaaaa :))
h
nepiekrītu, zatleram ir harizma! Un tā ir slapjas grīdas lupatas harizma! žļurrrrrr!... ha ha haaaaa :))))))
ruksis
r
Vajadzēja iestāties VL.
PRščiks
P
Skaidrs, ka pāris PR kantoriem sapiķots ne pa jokam. Kā tik nāk kāds gabaliņs, kur vai ar pušplēstu vārdu pieminēts Zatlers, tā uzreiz domas ģēniji metas rakstīt visādu tuftu. Tuftas lasītāju gan nav daudz, tā kā navajag pārcensties - atdeve no investīcijām tāpat būs minimāla :)
gars
g
lai tas jaunu beibīšu mīlis Daukšts ar savu meitiņu Anitiņu pastāv pie ratiem ar saviem spriedumiem. Man kauns , ka tādi latgaļi te jauc gaisu.
KU-KŪ
K
Vieni un tie paši eksperti gudri muldējuši pie visām valdībām,izrādās daži pat bijuši padomnieki ,un tagad vēljoprojām turpina pārgudri spriedelēt un ietekmēt vēlētāju prātus.Pārgudrie eksperti,nodibiniet vienu ekspertu partiju un gada laikā ievediet to Latvijas tautu saulītē.Pārgudrais Domburs pat bez darba palicis,lai tagad stājas Zatlera partijā un parāda kā valsts vadāma.Noliedzošie komentētāji,stājieties partijā un parādiet kā tautu saulītē iecelt.Daudziem Lembergs slikts,bet nosauciet tos labos politiķus kuri valsti ved uz gaišo nākotni.
vairis
v
zēnu šoreiz tā maigi vel izteicās, realitāte ir vel skaudrāka:)
ttt
t
Ļoti vāja analīze, kas drīzāk liecina par pašiem ekspertiem nevis Zatleru. Ījābs ir tuvu intelektuālajam bankrotam, kaut pazīmes bija vērojamas jau agrāk.
bimbam
b
Pašlaik tik tiešām izskatās tā, ka izdēta lielā ola, un dējējs nezina, ko ar to iesākt...............................................................
uksis
u
beigu beigās zatleram bus jastajas vienotiba, jo sev komandu nesavaks...
neto
n
Beidiet muldēt ,kad vajag Zatlers var visu un varees visu .Tauta ir par Prezidentu Zatleru.
Vārds Uzvārds
V
Nu tas tautas atbalsts, izskatās, mazinās ne pa dienām, bet pa stundām. Vēl jau pāris mēneši līdz vēlēšanām. Prognozēju, ka ap to laiku Zatlera atbalsts būs tik pat liels, cik visus šos 4 gadus līdz viņa pēdējās nedeļas lēmumam. Nav jau objektīvs pamats, lai būtu savādāk. Ļoti ceru, ka Grobunova un Zīgerista elektorātu jau būs smazinājusi pati Daba. Dies, piedod.
  • 3
  • 5
Artis
A
1)Zatleram vajadzēja stāties vienotībā; 2) Dienas žurnālisti rakstīt nemāk? Kā jāsaprot šis: "...vienlaikus piemetinot, ka Latvijā ir lielas problēmas ar cilvēkresursiem." Par kādu metināšanu ir runa?
Jautājums Dienai
J
Kā tur beidzās tā lieta, kad dārza mājiņās Daukšts ar pistoli uzmācās savai studentei?
aleluja
a
Kādas izredzes politikā var būt cilvēkam, kas politikā ir gadījuma pēc? Par kādām izredzēm te runājat? Acis jau nevar aizmālēt uz ilgu laiku, ilgi nebūs jāgaida uz Zatlera "domu graudiem", kurus nu beidzot viņam būs jāizsaka pašam. Tad paskatīsimies un paklausīsimies šo brīnumu...
Andrejs
A
Gadījuma pēc nekas pasaulē nenotiek.
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas