Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Eksperti neredz jēgu Valsts prezidenta vēlēšanu sabiedrisko padomi veidot rudenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aivars B.
A
Āboltiņu ir pārliecinājuši aizvērties un nemaisīties pa kājām ar savu padomi.Kurš būs prezidents ir jau izlemts aiz slēgtām durvīm,publiku pamazām gatavo un paziņos pēdējā brīdī-kā vienmēr.
Uhh
U
Rižā atkal aplauzās.
Tusnelda
T
Pretiga, nekauniga ruda lapsa Aboltina dabuja pa purnu un ir sapratusi,ka prezidenta amata nevares iestumt pati sevi un sev lidzigos kretinus Kalniet, Piebalku, Riekstinu....kuri ir ar vainojamu reputaciju. Protams, ka Zatlers ir jatstaja amata un nakoso terminu, bet pa to laiku ir japeinem likumi, kuri nonem prezodentiem valsts dzivoklus un nelauj valsts mantu noziedzigi izskerdet, Ulmanis, freiberga ir jaizmet no valsts dzivokliem Rigas centra, un citas nepamatotas privlegijas, kuras vini ir sanemusi ka politisku korupciju, pateicibu par labu kalposanu politiko bandu apvienibam, un pats galvenais, lai Latvija tik pienemt likums,ka prezidentu ievel Latviajs pilsoni, jo si nekauniga partiju tirgosans ar prezidenta amatu ir pretdemokratiska un tas apdraud Latvijas valsts pastavesanu.
Dārznieks
D
Pēc "muļķa laišanas" tādā līmenī Āboltiņa pielīdzināma Emsim. Skumji, bet ar tādiem kadriem "vienotība" laikam šoreiz nesanāks.
kobra
k
Kādreiz šādu uzdevumu uzņēmās rakstnieku savienība............bet šodien..........
Harry
H
Varaskārās intrigantes Āboltiņas plāns Nr. 1 - pašai iesēsties Prezidenta krēslā, ir izgāzies, tāpēc komisija vairs nav vajadzīga. Tagad būs plāns Nr. 2 - pierunāt Piebalgu, lai pati Āboltiņa varētu iesēsties Eirokomisāra krēslā.
Vecis
V
Bet ko bābas vispār sajēdz no politikas? Lai tup ķēķī pie saviem zupas katliem.
sals
s
Lai tā rižaja līdz rudenim pasēž uz poda.
imants
i
Ja esam atturējošies no pie varas esošajiem, tad vērt padomāt par pašas prezidenta institūcijas nozīmi un nepieciešamību tautai, Bet šādu diskusiju varas turošie var tikai imitēt, jo visu laiku būs pašu intereses. Tātad šādai diskusijai jāveidojas sabiedrībā. Un iniciēt to var tikai ar varu nesaistīta organizācija. Solvita vienkārši nomuļļāja un izgāza, jo pašas partijai labuma nekāda, tikai PR Solvitai.
He he...
H
Nu bet ja neievēl jenotiem labvēlīgu kadru.... he he.... tad rudenī kā laikā apriešanas kampaņai žitādā komisionka noderēs.... hi hi.... Rižā rullē!
lopesa
l
Domāju, ka abi eksperti pateica visu kā ir, ne ko pielikt, ne atņemt, tā tiešām ir neveiksmīga PR akcija, kas sākotnēji varas eiforijas skurbulī radusies.
Lelle
L
Tas pat muļķim skaidrs, tikai ne solvitai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas