Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Eksperti: Repše negodprātīgi izmantojis administratīvos resursus partijas interesēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sirmais
S
Kuldīgā novada dome, ar savu vistu priekšgalā, aizgūtnēm reklamē caurkritušos ministrus Zalānu un Eglīti izmantojot visu savu administratīvo resursu, gan vietējo laikrakstu " Kurzemnieks",gan savu propogandas lapeli "Novada Vēstis", bet PLL drīkst, Repše nedrīkst.
bura
b
Pilniba piekritu ikvienam Repses vardam, kurs tiek teikts par Valdi Dombrovski. V.Dombrovskis ir pirmais ministru prezidents, pec Latvijas neatkaribas atjaunosanas, kurs ir godigs, izglitots, zinoss, sapratigs un lidzsvarots, kurs ir spejigs pienemt pareizus lemumus. Ir bailes iedomaties, ja Latvijas pilsoni nebalsos par V.Dombrovski bet par jaunizveidoto banditisko grupejumu PLL-partija Latvijas laupitaji, kuras vadonis ir psihiski slims cilveks, tads iespaids rodas verojot vina uzstasanas, A.Sleseris. Domajams,ka A.Sleseris nop sava teva ir parmantojis slimibu un nekaunigas tieksmes.
cilda
c
Attīstība Dombrovska vadībā? Ja iznīkšana skaitās attīstība....
artis
a
Malacis! Īsts Vienotības malacis!
cony
c
Protam arī Latvijā tie cilvēki,kam ir augstākās raudzes vai jaunākās paaudzes domāšana balsos par Latvijas stabīlas attīstības nākotni,balsos par Vienotību un sevišķi par talantīgā Premjēra Dombrovska darba turpināšanu.Dombrovskim ir jāstrādā Latvijas valdības vadīšanā arī pēc vēlēšanām.
jautrais
j
.. šos Lavijas patriotus, uz sibīriju sniegu tīrīt...
ASV iedzivotaja
A
God.I Kazoka, L.Stafecka Ludzu paskaidrojat man( es dzivoju Amerika), ka partija PLL un taja skaita sleseris dabuja manu e-pastu un sut visadas slavinasanas reklamas un aicinajumus lai es balsotu par vinu partiju, un ne tika man bet ar maniem draugiem mes te gribam sudzet vinu tiesa par musu e-pastu neaskarimibu. Bet mes loti gaidijam kadu reklaminu no VIENOTIBAS un mana un manus draugus gimenes balsosim tika par VIENOTIBU. Tapec ka sijas 20.gados briva LATVIJA pirmais Ministru Prezident Loti cien. V.DAMBROVSKI kuram rup musu LATVIJAS ZEME PASTAVESANA. Aicinaju visu TAUTU balsot par VIENOTIBU.
K-K
K
... Ir pienacis bridis, tiem, kuri zin politisko aizkulisu melno darbu patiesibu, sakt stradat par visu naudu par augstako principu - aizstavet latviesu tautas intereses ! ... Pietiek dzirdet parmetumus no liekuliem un politisko senariju mahinatoriem - Tu atklati paradi savu nostaju, labi -lai visi patrioti to dara sai 11 stunda!!! ...Lai Tevi un vinus tiesa ta pati tiesa, kas vel nav sanemusi ta laika nelegalas valsts galvenas partijas,TP, soda naudu par SMAGAJIEM pirmsvelesanas finansesanas likumu parka-pumiem !!!
Vecis
V
Vai tad Repše sliktāks par Godmani, Šleseri, Šķēli vai Lembergu?
trigger
t
Vai esat aizmirsuši, kā pērn pirms MK sēdes nāca vadoņslima ideja par progresīvo nodokli no Ls 300, -- slimības Dombrovska komandā un Vienotības partijā vienīgi progresē, tās neārstējamās, tādēļ neizbrīna projekti par progresīvo nodokli, sākot ar Ls 180... Ko var izskaidrot šausmas? Šausmas būs tiem pensionāriem, kam palikušas būdiņas ar kvadratūru, -- paskatitieties mazpilsētu privātmāju rajonos: bērni ir padzīti, tie Dombrovska ekonomiku baro no īrijas, pērn statistiķi pamanīja, ka no Īrijas Latvijas apritē irnāca Ls 280 miljoni bērnu un vecāku uzturēšanai, -- ja pensionāri varēs iztikt, tad īrijas latvieši sūtīs mazāk... Pietrūks gan visiem īrijas sūtītāju, bļin!
Ārprāts
Ā
Atradies ekspertiņš. Pats kaut kur paskaties! Kur tu, ārzemju speciālist, esi redzējis ka, kādu nodokli paceļ 15x!!! Muldoņa. Vai tik tu neesi Repše?
šausmas
š
Tev tā bilde par nodokļiem ir pavisam tumša. Neņemšos tev skaidrot, tāpat nesapratīsi. Paskaties pats, kā tas notiek citur pasaulē.
Ārprāts
Ā
Tas nav nekāds progresīvais nodoklis, dumiķi. Tas ir NEKUSTAMĀ ĪPAŠUMA NODOKLIS kuru Vienotība un Repše, ja tiks pie varas palielinās 15x. Bet arī progresīvo nodokli Repše ir iecerējis no 180 latu algas. Tā, ka censties oficiāli vairāk nopelnīt nebūs jēgas! Toties pensijas samazinās un PVN paaugstinās.
x
x
lno vispareizaak aprakstiija situaaciju. kopumaa gan vinsh vareeja no vienotiibas maila suutiit un viss buutu ok.
haha
h
Aizmirsīsim, ka ministrs ir ministrs visas 24 stundas diennaktī un pirms vēlēšanām aizliegsim 24 stundas diennaktī pieminēt savus kolēģus, ja viņi ir kļuvuši par deputātiem?!? Uzliksim cenzoru telefonam, e-pastam un jebkurai sarunai jebkurā laikā un vietā?!? . Jābūt tiešām lielam "ekspertam" , drīzāk gan gnīdai, lai vispār runātu par šādiem "resursiem" un to nozīmīgumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas