Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eksperti: Šķēles atgriešanās mēģinājums iemiesot tautas gaidīto "mesiju"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hau
h
jācer ka ušakova kompānija līdz vēlēšanām pagūs dažus jl tilta cēlājus ielikt aiz restēm, tad būs par ko balsot nākošruden, pašreiz balsot nav par ko
misija
m
Mesijām vieta šajā zemītē sen ierādīta. Tur, pretī VVF dzīvokļa logiem, kur līdz 1991. gadam gozējās ļeņineklis, bet šogad plivinājās piepūšamais ķēms, ir vieta arī kampējam. Lai noliek bluķīti, uzkāpj uz tā un stāv, kamēr pašam piegriežas tēlot mesiju vai paliek vēss. Vieta laba, jo arī valdības māja, par kuru zēns atkal saspņojies, nav tālu. Kārtība šajā vietā arī sen zināma: viens ķēms nomaina otru.
Matroskins
M
Kādu, kādu me... fucksiju?!! :DDD Šitā me... fucksijas jau sevi pierādija - tagad esam ar visu šito siju uz kupra, tur kur esam... o sancta... o simplicitas...
Šampēteris
Š
Zelta tilta krusttēvus vēl precizē ...
cart
c
Mērglis. ja šitas vēlreiz tiks pie varas, no Latvijas paliks vieta kartē.
mesija
m
mīļie žurnālisti, kāds mesija? kas ir mesija? glābējs! un šitas būs tas gābējs? Lipsts un Bierns vissliktākajā laika prognozē viņš ir. vai jūs esat dzirdējuši, kā viņš ar tautu sarunājas? kā lielais tautu tēvs un skolotājs. man bija tas gods dzirdēt. daudz maz izglītotam cilvēkam tur nav ko darīt. pamēģini viņam kaut ko āķīgu pajautāt un tad redzēsi "tēva taisno roku". neīsts, mākslots! priekš latviešu tautas darīts ir nulle! vai tad neatceraties, kā solīja grūtus laikus? tos tak pats bija ieplānojis, jo savējiem lielas vajadzības. S bednogo po nitke bogatomu rubaška! un tagad līdīs ka uts? nav vairs, Andrīt, tik bieza kažoka, sals viena vieta.
Ysk
Y
Uz zelta tilta, kas uzcelts vajadzīgajā virzienā.
Šampēteris
Š
Kāds aristokrātisks cēlums ! Senaizmirstais tikums - ku'gim nogrimstot kapteinis paliek uz tiltiņa.
Ysk
Y
Šķēle būs kā lakmuss tautas atmiņas pārbaudei. Diemžēl plāni var būt arī citi: sagrābt premjera varu, izraujot to Dombrovskim. Bet Dombrovskis ir godavīrs.
vecais
v
Paliec vien Šķēle pe saviem katliem ! Mēs jau esam pietiekoši "labumu" pieredzējuši Valstij un sev tavas "vadīšanas"laikā ...
hilfe!
h
Caurkritušajiem TautPiesmējējiem ar savu klibo zirgu jāt pupās!!! Diezgan sērgu jau ievazāts. Recidīvisti..
abra kadabra
a
bet sie pozitivie kometaari- atbalsti vinam ir vai nu vina noligtie cilveki ( TP jau senos laikos , kad TV saakaas telefonu balsojumu aptaujas tereeja tukstosiem latu lai aptaujaas pozitiivie butu tiesi vini. Tas pat bija pieradits!!) vai dazi uznemeeji, kas novertee vina briljanta praatu salidzinot ar parejiem valdibas "profesionaliem" bet pasi ir taadi pasi uzmeteeji un sheemotaaji. Viss. normals uznemejs saprot, jo pats ir cietis no staadu shefmanu riicibas. Veiksmi jums uzmetej biznesa piekriteeji. Agri vai veelu viss naks atpakal. NAUDA NEVAR VISU. sapusiet vientulibaa un busiet tadi pasi iebiedeti un nervozi vilki kaa sis .
johaidii
j
Lasu un neticu savaam aciim, vai tiesaam kaads vinam veel tic??!! hallo, cilveeki!!?? Nenoliedzami dzekam ir smadznes, BET NE JAU LAI IZGLABTU VALSTI!!! Lautini milie, sis cilveks nekad nav stradajis un nestradaas valsts labaa!!! Vinam pasam drosi vien deg lietas deel lata stabilitaates un aiz savas spilgtaas personibas vins atkal maalee mums acis ciet sakot ka visu sakartos!! MOSTATIES!!! Vinam ir taads briljanta-viltnieka praats, ka vins sakartos savas lietas, bet valsts buus veel zemaak kur bijusi un atkal visi gali udenii. NEKO nepiesusim. NEKADAS ATBILDIIBAS!!! CILVEEKI TACU NEMAINAAS!!!!!
Bet
B
Šitais šķēle esot mesija? Jājautā kam? Nu ne jau izglītotākajai tautas daļai. Atraduši mesiju? Vai tad tas nebija Šķēle kurš noņēma strādājošiem pensionāriem pensijas jau tad! Par citām rebēm nemaz nerunājot!
puce
p
Vai tiešām mēs ļausimies? Kurš dzejnieks teica- Kad pienāks latviešiem tie laiki? Tas bija dikti dikti sen. ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas