Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Eksperts: Finanšu stabilitātes nodevu netieši samaksās banku klienti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aleksandrs
A
nav jābūt ekspertam finanšu un banku jomā, lai pateiktu ka klienti samaksās to stabilitātes nodokli
Jānis
J
Viss tikai uz klientu rēķina! No savas astronomiskās iespējamās peļņas nākotnē bankas atteikties negribēs.
000
0
Latvija ir piemērs kā biezajiem apjāt visus un visas problēmas nodot vidējam iedzīvotājam.
janka
j
vajazeja piekrist Nacionalas Apvienibas priekslikumam par likmi ka Anglija, vai vel labak ka ASV...tagad bankai sis nodoklis neko nemksas, salidzinot ar summam kas apgrozas un valst budzetu atkal palielina uz PVN un citiem nodokliem... VIENOTiBA Jus esat iebraukusi auzas...ara netiksiet...Jus solijat, bet varu neturat...ja Jus ta turinasiet balsot saeimas sedes, mes tauta jus atlaidisim...jus esat lielkulji!
Tikums
T
ŠAI NETIKUMISKAJAI un reliģijas nosodītajai INDUSTRIJAI - AUGĻOŠANAI - JAU SEN VAJADZĒJA UZLIKT NODOKLI, TURKLĀT DAUDZ LIELĀKU. ATRADUSIES "SVĒTĀ GOVS" KURU NEDRĪKST AIZTIKT. Augļotāji ir vainīgi pie krīzes, jo tiem bija atļauts neierobežota daudzumā "zīmēt", tas ir emitēt nenopelnītu un neeksistējošu naudu, iedzenot iedzīvotājus parādu jūgā..
uldis
u
Politiskā oikonomija Ar īsu vēsturi Cand.oec. Augusts Gauja Rīga. 1932. Grāmata ir domāta komercskolām ,technikumiem un pašmācībai. Ādama Smitha mācība: Ā.S. noteikts i n d i v i d u ā l i s t s kā fiziokrāti. Individa pašlabumu - V e s e l ī g o e g o i s m u Ā. S. uzskata par saimnieciskās darbības dzinekli, kādēļ individuālisms ir tautsaimniecības pamats , pretēji kolektīvismam. Pasaules iekārtā pastāvot spēku un interešu harmonija –izlīdzināšanās. Cilvēkā mītot spēki,kas viņam liekot neapzinīgi darboties vispārības labā: cenšoties pēc pašlabuma, viņš vairāk strādājot vispārības labā nekā tad ,kad viņam to uzdotu. Šī darbība , ko cilvēkam liekot uzņemties viņa personīgais labums ,visvairāk sakrītot ar patiesām vispārības interesēm. Uz jautājumu:”Vai atsevišķi egoisti neizmanto citus?” Ā.S. atbild ar „nē”- „katram atsevišķam egoistam pretī stāvot citi egoisti –konkurenti- sargi ,kas to piespidīšot tā darboties, ka tas nāktu vispārībai par labu.Tā tad egoisti, kas cenšas tik pēc pašlabuma , tiekot it kā no kādas neredzamas augstākas varas tā vadīti , kā to prasa visu cilvēku labums.” -------- Katrs egoists nekad nebūs laimīgs,ja viņam palielinās nodokļus, bet tas ir jādara.
hehe
h
un kā tad tu to tik droši zini? :))
rIdzinieks
r
Malacis,kā pašam ar saistībām???
ekharts
e
Tad vajag noteikt ar likumu,ka līdzšinējie līgumi ar banku klientiem ir negrozāmi.Un punkts.
pakausis
p
saakam maksaat vispasaules nodokljus? lai stabilizeetu to shmuci kuras pashas bankas ir savaariijushas :)) miilji un jauki.. kad buus CO2 nodoklis un iespeejamaas deportaacijas par kuraam Kankuunaa shobriid tiek runaats?
aaa
a
Un tas ir loģiski. Pirmkārt, šo nodevu maksās tikai tie, kas reāli izmanto banku pakalpojumus, nevis visa sabiedrība. Turklāt tie klienti, kas visaktīvāk un par lielākām summām izmanto bankas pakalpojumus kredītu ņemšanai u.tml., arī maksās vairāk nekā mazie klienti. Ļoti taisnīgi.
dīvāni gan
d
Jebkurā pakalpojumā, jebkurai precei, jebkuru nodevu, jebko vienmēr samaksā klients. Kas gan vēl cits? Nav jāsauc sevi par ekspertu, lai to pateiktu. .... Daudzi pat vēl neapjēdz, kā viņus ieteikmēs augstāks PVN un NĪN, kur nu vēl šī nodeva
Hrestomātiskais celtnieks
H
Kāds gudris Rungainis ir! Viņš zin, kas maksās! Un kas maksā bankas apkopējai algu, Rungaini? Un kas vispār sedz jebkurus ar bankas darbību saistītos Izdevumus, ja ne klients?! Diena, turpināsiet drukāt šādas rungaiņu, šleseru un šķēļju atklāsmes, lasīsiet sevi paši!
Jebkurā pakalpojumā, jebkurai precei, jebkuru nodevu, jebko vienmēr samaksā klients. Kas gan vēl cits? Nav jāsauc sevi par ekspertu, lai to pateiktu.
drakons
d
Bankas vienmēr spēs atrast pamatojumu savu pakalpojumu izmaksu celšanai, arī dažādas nodevas. Vienmēr.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas