Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Eksperts: Pat vislabākās reformas sastapsies ar pretestību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ministry of Truth
M
Ak tad tik tālu jau esam, ka bankas - reiderisma līderes viedokli par tautsaimniecību citējam? Kāds privāta kapitāla bankas vietvaldim sakars ar mūsu valsts attīstību, ja viņu galvenā problēma ir tikai pašu peļņa? Otrkārt, tieši bankas aktīvi pretojas, caur visiem saviem ietekmes aģentiem Konsolidovska birojā, reformām, kas skartu banku un cilvēku, banku un NĪ attiecības. Dievs, pasargi mūs no šādiem padomdevējiem!
MLS
M
Ļoti pareizs viedoklis! Žēl tikai, ka tādi gaiši un gudri cilvēki kā raksta autors ir mazākumā un ka viņu inteliģences līmenis un godīgums neļauj viņiem kliegt kā tiem, kas sargā savu personīgo labumu uz sabiedrības rēķina.
rKur ir reformas?
r
mjā, dienesta auto nodoklis, piemēram bija laba reforma?? Valsts ierēdņi turpina vēl nekaunīgāk braukāt privātās lietās ar valsts mašīnām kuru ekspluatāciju apmaksā nodokļumaksātāji, bet mēs par to maksājam papildus nodokļus par mašīnu lietošanu, kuras paši esam nopelnījuši, paši uzturam un paši stūrējam.
Janka
J
Jo labākas un pareizākas reformas, jo lielāka pretestība - liekēži prom no siles, bez cīņas uz dzīvību un nāvi, jau neies...
zvirbulēns
z
Nu kas šitie par ekspertiem politikā? Banku klerki, bet muld par visu, un kas tie par medijiem, kuri šiem visu laiku prasa, debīli kā vieni tā otri!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas