Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Ekspremjers - veiksmīgs uzņēmējs?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
janis
j
Īsti nesaprotu par ko ir cepšanās? Kādu kompromatu Rulle atrada? Kur ir valsts izzagšana no Kalvīša puses? Rakstā apgalvots, ka: 1) Kalvītis pastarpināti ir gaļas biznesā. Tā kā rakstā nav minēts, ka šie uzņēmumi, piemēram, 100% saražoto gaļu par augstākām cenām nekā citi pārdod valstij (armijai - zaldātu ēdināšanai, cietumiem, vai slimnīcām), tad neko nosodošu neredzu. 2) Kalvītis ir HES biznesā. Cik var noprast, tad pārmetums ir, ka HES saražoto enerģiju iepērk Latvenergo par paaugstināto tarifu. Ja raksta autorei būtu vajadzību būt analītiskai, tad viņa diezgan vienkārši varētu atrast informāciju, ka katrā ES valstī zaļā enerģija tiek subsidēta. 3) Kalvītim tiek pārmests, ka viņš un TP cīnījās pret gaļas kontrabandu. Manuprāt, vēl lielāku komplimentu Kalvītim nevarēja izteikt!!! 4) utt. Šajā gadījumā ir ievērojama atšķirība starp Kalvīti un Vaškevicu un viņa sievu/Bojāru, jo pēdējie gan naudu nopelnīja no politiskā lēmuma VID ēku celtu Mežaparkā.
Man šķiet
M
NOŽELOJAMS RAKSTS!!!!
IncParaac
I
RAXTS LĪDZ IZPRAST SAVULAIK KALVĪŠA PRIECĪGO ZIŅU MEDIJIEM:"MAIZĪT'S TEICA -PRET REPŠI TOP LIETA .." SARŪPĒJA AIGARIŅŠ TĀBRĪŽA AIZSARDZĪBAS MINISTRAM EINĀRAM ZIEMASSVĒTKU UN KĀZU DĀVANU ... KRETĪNSELEKCIONĀRS STRĀDĀ, AUGĻUS LATVIEŠIEM RŪPĒ.
eh
e
rulle nerullee
Juris
J
Irākas karš vēl parādīs savu īsto seju, nedomājiet ka ASV to apmaksās.... Nevajadzīgo karu apmaksās visa pārējā pasaule, izņemot Izraēlu un ASV !!! Cenas veikalos un benzīntankos jau sāk priecēt pat viskaislīgākos kara atbalstītājus.....
vecais-2
v
Izrādās, ka nevis strādājis Latvijas labā, bet kārtojis savu biznesu tāpat kā Kampējs! Kampējs Nr.2!
lasītāja
l
No piedzīvojumiem mācoties varu tikai uzsaukt sievām: līdz ko vecis mantu pārraksta uz tava vārda, šķiries! Labāks brīdis nepienāks! Nopietni pārdomā kāpēc turēties pie veca alkoholiķa, kam draud ķurķis, ja var apskatīties pēc jaunāka modeļa, kam Viagru nevajag. Carpe diem!
margrieta
m
gribetu izteikties.bet citreiz labak pakluset un pateikt klusinam vecmaminas macito :" Es tas vilks,bet Tu tas jers!" Var gadities ,ka piepildas.....
Ak jus mulkisi
A
Jus krapj un krapj un kraps vel, jo tik vien var, ka komentaros rakstit. Kapec jus neejiet ielas?Neticu ja izietu 100,000'iem uz ielam un sauktu valdibu pie atbildibas un pasaules prese tas paraditos, ka kautkas nemainitos. Te rakstit var lidz "the cows come home" un nekas nebus!
Lelle
L
Varees kopaa ar bagaato kundzi iet atseedeet...kaa nekaa gimenes bizness...
Juris
J
Kapec netika apskatits variantas par Kredita nemshanu - tas tak nav vairs tik nereali un ja atdeve ir garenteta riska nekada, mila autore dazreiz vajag padomat logiski, nevis caur konspiraciju prizmu.
ZBL
Z
Naivi būtu iedomāties, ka pēc tik neveiksmīgas LK privatizācijas, kad EM vadīja Kalvītis, viņam būs problēmas tikt pie 200000Ls.:(
Kizils
K
Vienlīdzīgāki vai cūciskāki - tāds tas jautājums ?! (tas par tām cūkām)
annīte
a
«Visas cūkas ir vienlīdzīgas. Bet dažas cūkas ir vienlīdzīgākas par citām» (Orvels)
kaķka
k
Interesanti, vai arī citās demokrātiskās valstīs tikai vienai personai no ģimenes , kura ieņem vietu valsts pārvaldē augstos amatos, ir jādeklarē savi ienākumi? Varbūt tāpēc arī ir jābūt valsts pārvaldē, lai pieņemtu sev svarīgus lēmumus, ka tikai vienai personai jādeklarē savi nākumi, jo otra lūk var noformēt uzņēmumus uz sevi. Tāpat arī manta jānoraksta uz sievas vārda, lai problēmu gadījumā, to neatņemtu. Kas gan var būt labāks, par sev vēlamu likumu pieņemšanu, un tad tik var rullēt visi oranžie tālāk uz priekšu, jo diez vai tautas liela daļa spēj to saprast, cik izdevīgi ir savs bizness valsts pārvaldē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas