Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Ekstrasensei radušās vīzijas par Platača pazušanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Spoks
S
Džeks pats izvēlējās stāties darījumos ar neliešiem, slepkavām un ieroču tirgoņiem un citiem sabiedrības atkritumiem. Rezultāts: daudz naudas, "skaista" bet īsa dzīve. Jauki, ja viņam tas patika. Tā ir katra paša izvēle.
nu vaškeviča
n
kontrbandas arī ieroču un narkotiku lietas taču. Kā tad bez muitas ziņas var vest kontrbandu.... Bet tas otrs čekists arī zin..........kāpēc viņu nē, tas ir pamatjautājums. Vabūt vaznis pats...
@
@
Arī es zinu pietiekami daudz informācijas, kas kādam, ja to izpauž, var kaitēt. Ikviens zina. Nu dikti amizanta dāmīte. Droši vien no viņas prasīja ko citu: kur atrodas advokāts? Nesagaidīja?
Silvija
S
Kāpēc Barbarai Ālītei jāpublicē tādas muļķības???
Fui
F
Nopietnai avizei sada zina nepiestav. To var ievietot kaut kada bulvaru avize, kas domata mulka lautinjiem. Es ka DIENAS lasitajs juutos aizskarts. Kauns, DIENA!
Čiko
Č
Mani drusku izbrīna viena lieta.Platacis pazudis jau vairāk par nedēļu,bet nevienā raksta galiņā,nav neviena laba vārda par viņu.Visi tikai kaut ko murgo,kaut ko apgrābsta.Pat kolēģiem,advokātiem nav nekas labs sakāms? Tas jau par kaut ko liecina.
Paija
P
Manuprāt Latvijā pie augstu tehnoloģiju attīstības ir vāji attīstīts tiesībsargājošo iestāžu (policijas, iziņas iestāžu) darbs, tas ir kūtrs un vienaldzīgs attiecībā pret pazudušu cilvēku meklēšanu. Turklāt nav valstī kopumā padomāts par juridisko profesiju pārstāvju drošības pasākumiem ekstrēmās situācijās. Zinu, ka daudzās pasaules valstīs bīstamo profesiju pārstāvji ir apmācīti un zin, kā paust kaut vissniecīgāko pavedienu par to, ka viņu dzīvībai draud briesmas. Ne pilnīgi visās situācijās tas ir iespējams, bet vairums situācijās gan. Viens no šādiem vērtīgiem aksesuāriem ir mobilais telefons... zinātāji jau zin... Kam gan Latvijā ir nepieciešami n-tie komandējumi, pieredzes apmaiņas, braukalēšana uz semināriem par jaunākajām tehnoloģijām noziedzības atklāšanā, ja reāli Latvijā noziedzības atklāšanas metodes joprojām paliek tik senilas, lēnas un neefektīgas .
*****
*
Ar ekstrasensiem būs par maz, jāaicina vēl talkā kāršu licējas, hieromantus un zirgu mijējus ...
AntiSlesers
A
Tā būs atbilde No LMT puses .... Drīz būs jaunas pieslēguma paketes. Platačis, ExtrasenBrīvais, Advokāta saspringtais.
A.R.
A
O jā, no 50 pareģojumiem 1 obligāti piepildīsies... Es arī varu pamēģināt pat drusku smalkāk: Platača pazušana ir saistīta ar viņa darbu, konkrēti ar vienu lietu, pie kuras viņš jau strādā ilgāku laiku, viņa kolēģi par šo lietu zin.. Tas ir 100%.. Vienai no pusēm, kura ir iesaistīta šajā lietā draudēja pazaudēt lielu naudas summu, var būt pat nokļūt cietumā.. Tieši šie cilvēki ir saistīti ar Advokāta pazušanu.. Viņi zināja, kur Platacis dzīvo.. Viņam draud briesmas, iespējams, pat dzīvībai.. Skaidri redzu, ka Plataci var nemeklēt ap viņa dzīves vietu, tur viņa nav.. Kaut kas ir noticis vietā, kur tika atrasta viņa automašīna, skaidri nevaru pateikt kas, bet redzu, ka tas ir Mersedess.. Cik jūtu, tad arī šajā apkārtnē viņu nav vērts meklēt... iespējams, viņam ticis uzbrukts.. visdrīzāk, ka uzbrucējs nebija viens.. šobrīd vairāk neteikšu.. spriedze kļūst pārāk liela... Es tiešām negribu būt cinisks un ceru, ka Platacis ir dzīvs, bet no pareģiem gan man kļūst slikti.. ir pieredze..kā jau teicu, no 50 pareģojumiem, vismaz 1 obligāti būs pilnīgi precīzs...
Человек
Ч
Просто издевательство какое-то.
ekstrasekss
e
tas skaidri redzams Ekstrasensu cīņās Es arī saku,ka Zirnekļcilvēks un Dzeimis Bonds(tas kurš spiegs) ir īsti,jo pats viņus TV redzēju. Par Svīniju Todu vispār nav nekādu šaubu-viņš ir! Tāpēc,ka viņu es redzēju pat uz lielā "kokas plazas" ekrāna. Vot tā.
Tante
T
Tādi ekstrasensi,ko rāda TV 3 kanālā,protams,ir ,tikai ne Latvijā.
Ronis
R
vispatiesākās vīzijas, ir ekstrasensam Vaškēvičam, tikai viņš klusē un klusēs. Labas ekstrasensorās spējas ir Leonīdam B, Ivaram G, un Ruslanam D, .............
Lelle
L
Te daudzi jo daudzi ir pilnīgi neaptēsi un zākā ekstrasensus. Ekstrasensi ir dažādi un dažādām spējām uz dažādiem notikumiem, tas skaidri redzams Ekstrasensu cīņās. Man arī dzīvē tie ir palīdzējuši un to, ko teica pirms 15 gadiem, viss ir piepildījies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas