Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ēlerte ar saviem domubiedriem iepazīstinās nākamnedēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
Tāda rīcība, domubiedrus neatklāt uzreiz, nav teicama.
un
u
Pareizi, lai iet VL kopā ar TB/LNNK, savas balsis savāks. Bet es balsošu par Vienotību, kau Ŗlertes rīcība man nepatīk. Atnāca, kad Vienotība bija jau nodibināta, un sāka izlikties par galveno rīkotāju, neatklāja uzreiz savus domubiedrus. Bet Tev, Azaruza, ir iespēja Ēlerti izsvītrot.
d
d
Ārlaulības bērns?
c
c
No kā Ēlertei ir tas bērns: no Ašerādena vai Raudsepa?
Haris
H
F-ing hell, nu cik var muldeet par sorosu un visaadaam varaviiskneem?? Taa tachu tuksha pljaapaashana, kurai nav sakara ar realitaati... Tas taapeec, ka kaads kaut-kad bija saistiits ar Sorosa fondu? Ak jaa, Soross, visa ljaunuma saakums... ========================================= Labi, pieņemsim, ka "sorosistu problēma" ir tikai sazvērestības teorija. Bet tad būsim konsekventi un paziņosim, ka "Valsts nozagšana" AŠx2 izpildījumā un "Lemberga problēma" ARĪ ir TIKAI SAZVĒRESTĪBAS TEORIJA, jo tām ir tikai tāda paša veida pierādījumi - netieši. Esat ar mieru to atzīt?:) Šaubos gan.
kāpēc
k
No iesākuma Ēlertei bija eksluzīva tiesība nestāties partijā un kā bezpartijiskai startēt vēlēšanās. Pēc tam būs eksluzīva tiesība ieņemt prezidenta amatu. Tad jau iznāk, ka G.Ulmanis vienīgais Saimā tika ievēlēts par prezidentu- pārējie iecilināti ( VVF taisnā ceļā no ielas Bojāram pie rokas, Zatlers- pēc apmācības no zoo, Ēlerte-ekskluzīvā tiesība. Tās rodas no Rietumu vērtībām!
Lietussargs
L
Ja tā godīgi, tad Askolds Rodins līdz vakardienas "preses kluba" farsam bija vienīgais, kuru no "vecās Dienas" cienīju. Tagad ar tīru sirdsapziņu varu jautat - Askold, vai tev pašam kauna nav nemaz?
drakons
d
Ēlerte izmeta Visu Latvijai un Tēvzemiešus, lai pēc vēlēšanām varētu vienoties ar Saskaņas centru, kas viņas izrpatnē ir mazākais ļaunums. Saskaņas centrs valdībā un Ēlerte par prezidenti. Lūk, Vienotības gala plāns. Dzintars, Lācis un Tēvzemieši šim plānam traucē.
Jautājums LTV
J
100 pants vakar. Vai Jums liekas, piemēram, Zviedrijā būtu pieļaujama situācija, ka raidījumā, kur tiek intervēti politiķi, viens no žurnālistiem (Rodins) vairāk nekā 10 gadus bijis priekšnieka-padotā attiecībās ar vienu no intervējamajiem (Dienas Ašerādenu)? Es neko neteiktu, ja situācija vakardienas raidījumā nebūtu tik ļoti uzkrītoša. Rodina pāri plūstošā vēlme aizstāvēt Ēlerti (arī savu bijušo darba devēju) bija tik spilgta, ka aizgāja pat līdz absolūtam farsam - Rodins pats pieteicās atbildēt uz Ašerādenam uzdotajiem neērtajiem jautājumiem no politisko konkurentu puses. Aicinu šo gadījumu izvērtēt LTV ētikas komisijā, ja tāda ir.
Kurmītis
K
Vauuu! Preses konference! Man būtu dikti, dikti, dikti liels lūgums ēlertei šajā preses konferencē, ja drīkst, paskaidrot plašākai publikai to, ka ilggadējais kolēģis Ašerādens tā arī nespēja vakar 100-jā pantā izdarīt! Tas ir – atbildēt uz jautājumu - AR KO ēlerte atšķiras no Čigānes? Tas Ašerādens ir vai nu dumš vai muļķis, ja tā arī paš šiejm ilgajiem kopīgā darba gadiem tā arī nav spējis saskatīt savas priekšnieces izcilību, unikalitāti un neatkārtojamību ... :)
kas
k
100.pantā jeģinstvas melīgums atklājās kā uz delnas,kāpēc tagad atklāti nepasaka ,ka pēc vēlēšanām ies kopā ar krieviem un ēļerte ar varavīkšņoto karogu sēdīsies prezidenta krēslā?Tā tik mums vēl trūka!Cilēvičs'par ārlietu ministru!Pirms gadiem jau no mums mēģināja uztaisīt ,,padumju tautu,,tagad ēļertes taisīs ,,latvijiešus,, un beigās būs kā latviešu tautas kangaram vilim lācim follā būdamam jāpuņķojas ,ka tagad Latvijas vietā jāiesprauž plakāta ar uzrakstu,,šeit bija Latvija,,Es tiešām domāju,ka nu vienreiz visi Latvijas patrioti nāks kopā,lai kaut ko mainītu uz labu,bet izrādās parastais mārketings.Vīrs un dēls jau visu laiku smīkņāja par manu naivumu,bet nu vakar atvērās acis,labi vēlu ,nekā nekad.Ja kāds iedomājas ka varēs te izveidot nez kādu multikulturālu sabiedrību bez latvisko vērību pamata,tad tiešām mums kā tautai zūd pēdējais pamats zem kājām,un nepaies ilgs laiks kad nonāksim krievijas guberņas statusā,kur nepārprotami mūs visu bīda.Kāpēc mums vienmēr vajadzīgs pats sliktākai variants?Lai jau smīn par VL,bet domāju ,ka viņi saeimā tiks ,pēc šiem jeģinstvas izgājieniem.
Vaqife
V
Nu kāds jums te Visu Latvijai? Šī ir ilggadējo populistu un lāpu nēsātāju pirmā un vienīgā Stunda. Otrreiz neviena no partijām tādā izmisumā nekritīs. VL! arī esot partija? Tikai nevajag. Tie paši dziesmu dūcēji, skārda zobenu vicinātāji un pumpainie vēstures fantasti, kas pirms desmit gadiem, tikai vairāk un mazliet pierimuši :) sievas, bērni un tā
čiepa
č
Neesmu Vienotības fane, bet Ašerādens pareizi pateica, ka saprot un atbalsta valdes lēmumu neveidot kopīgu sarakstu ar VL. Arī Jakrins neko nevarēja iesākt pret Dzintara uzbrūkošo stulbumu.
čiepa
č
Dzintaru skatīties un klausīties bija kauns. Kašķīgs par nebūtiskām lietām, sīkmanīgs. Žēl, patiesi žēl, ka tāda ir latviešu politikas jaunā paaudze.
ķēdes suns Rodins
ķ
A kas Ēlertei ar narkotikām? Narkotikas, viņas jau lieta stiepjama. Lūk, piemēram, zālīte. Ir tā narkotika, nav? Tā kā nevajag cilvēku nomelnot. Katrs jau mēs kādreiz pa špricītei ielaižam. A kas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas