Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ēlerte: grūti saprast, kas ir kopīgs Rubikam un Ušakovam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AG
A
TABŪNAM UN DOBELIM IR LEILS PAGODINĀJUMS, KA TĀDA SMIRDĪGA CŪKA KĀ ĒLERTE VIŅUS NEIEREDZ !!!
varbūt
v
mony vieno?
Anna Līze
A
Hallo, ļautiņi! Jums tik daudz enerģijas, ko izšķiest gānoties? Tur jau 1000 000 000 kw, ar ko darbināt Latvijas izaugsmi. Kā būtu, ja to liktu lietā? Citādi tāda pašapmierināšanās vien sanāk.
Terorists
T
Un šitā madāma būšot ,,Vienotības"velkošā drezīna!!!! KAUT KAS TRAKS.Un izrādās kad viņa nesaprot kas kopīgs Alfrēdam ar Nilu. Tā drezīnas kundze ir vara un krievvalodīgo vēlētāju elektorāts lai šo varu iegūtu un atrastos siltā vietā kur smadzeņu puslodes nav jānodarbina,bet jāalgo padomdevēji kas visu uzraksts priekšā. Kad tik mums Latvijā neuzrodas otrs kuriozs politikis ar jautājienu ,,Kas es esmu un vispār ko es šeit daru".
lūriķis
l
Varētu jau Tev arī ko ieliet?
Nora
N
Si baba ir pilnigi nojugusies. laikam parak daudz dzer alkaholu kopa ar dauni un kretinu Jani Kinnu?
borcinsh
b
....kas ir kopiigs ? abas-divas deskredite Latviju !!!!
ivs
i
Ēlerte: grūti saprast, kas ir kopīgs Rubikam un Ušakovam,un kas kopīgs gejiem un naturāliem,baltiem un melniem? Kas tu esi ,ko tu par sevi esi sadomājusies ?Doma ka citus kritizēt ir liela gudrība?
bāleliņš
b
Jums galvu viss nav kārtībā steidzīgi pie psihoterapeita jāgrižas.
Gints Dzelme
G
Uzticības trūkums starp politiķiem un sabiedrību - tad jau sanāk, ka mums nav viena sabidrība bet ir vairākas. Sabiedrība ir viens vienots cilvēku kopums. Vai LR tas pastāv? Ja tā nav - tad sanāk, ka mūsu valstī ir vairākas sabiedrības...un varbūt arī LR teritorijā pastāv vairākas valstis? Vai katrai sabiedrībai nav nepieciešama sava valsts, valdība un politika. Problēma ir tā, ka šodienas "sabiedrības pārstāvji" - politiķi un deputāti, nepārstāv sabiedrību kopumā.
Pikselis
P
Bet kā lai tantei Lupandos izskaidro, kas ir domu strukturēšana?
riņķī apkārt
r
Kāpēc mums tā patī dzīvot ilūziju pasaulē - pat Ēlertei? :) Nebūs saskaņas starp migrantiem un latviešiem simts gadus. Labs piemērs tam Ušakovs. Viņu saimniecība neinteresē. Ticis par pašvaldības vadītāju Rīgā, viņš ar to vien nodarbojas, ka dzen savu "politiku". Peterburgā paziņo, ka RD dara visu iespējamo, lai tiktu ieviests bezvīzu režīms starp Latviju un Krieviju :) Ar RD rīkojumiem "māca"latviešiem Latvijas vēsturi, utt. SC ir partija , caur kuru tiek mēģināts savākt migrantus ciešāk kopā, iegūt varu un caur Latviju ietekmēt politiku ES un NATO.(te nu gan Ēlertei taisnība) Protams, pilsonība visiem un oficiālas divas valsts valodas . " Neatkarību" mēs nezaudēsim un no NATO laukā nestāsimies, jo Krievijai tas nav izdevīgi :) Nevajag pašiem sevi mānīt un vilkt robežšķirtni starp PCTVL ,SC,un arī LPP. Ta viss ir viens projekts, kam viens mērķis pārvērst visu Latviju par Abreni.
sen
s
SC ir vienīgā nopietnā sociāldemokrātiskā partija Latvijā. -------------------------------------------------- ---------------------------------------- SC ir izteikti labēja partija, kādi tev sociāldemokrāti. Paņem un palasi SC programmu.
pret idiņiem
p
Idiotisks viedoklis. SC ir vienīgā nopietnā sociāldemokrātiskā partija Latvijā. Latviešu politiķiem, arī Ēlertei, bija iespēja veidot kaut ko līdzīgu SC (kas starp citu - pēc ideoloģijas atbilsto Vilsona, FD. Rūzvelta, Trūmena, Kenedija, Džonsona, Klintona un Obamas amerikāņu demokrātu partijai, Blēra leibortistu partijai Anglijā, Miterāna sociāldemokrātiem Francijā, Zapatero sociāldemokrātiem Spānijā un opozicionāriem pret Berluskoni Itālijā), bet etniskie latviešu politiki izvēlējās to nedarīt. Man ir galīgi pie vienas vietas, ko viņi tagad saka, jo es balsošu par sociāldemokrātiem, pat ja tajos nebūs neviena latvieša. Starp citu - ar SC nav nemaz tik slikti - ir pietiekoši daudz latviešu gan pašā partijā, gan arī tās atbalstītājos. Galu galā - tiem, kas vēlas Latvijā sociāli taisnīgu nodokļu sistēmu, atbalstu strādājošo izaugsmei un empowerment - tiem nav lielas izvēles. Vienotības partijas, izņemto skaitliski mazo SCP, visas ir stingri labējas partijas, to pierāda arī viņu izvēlētais krīzes risināšanas ceļš. Un attiecībā pret Rubiku - viņš perfekti prot latviešu valdodu un viņa Eiropas Parlamenta balsojumi atbilst gan Latvijas intelektuāļu elitei (saskaņieši ir atbalstījuši geju tiesības, atšķītībā no Kariņa & Co, jo tas piedien mūsdienīgai Eiropas sociāldemokrātu partijai), gan arī iestājušies pret korumpēto Berluskoni režīmu (atkal - kauns Kariņam & Co, kas gļēvi aizstāvēja). Galu galā - viena no tiesiskas valsts pazīmēm ir tā, ka ar sodu tiek pielikts punks noziegumam un pēc gadiem tiek noņemta arī sodāmībā. Rubiks savu ir izcietis, ja vispār viņš kaut ko bija pelnījis. Bez tam - vai Ēlerte ir sēdējusi cietumā par savu viedokli un vai ir gatava sēdēt? Pat ja notiktu otra okupācija - esmu pārliecināts - viņa būtu emigrācijā prom, ja ne vēl ļaunāk. Galu galā - viņa taču sekmigi darbojās kā filmu kritiķe laikā, kad tie, kas izvēlējās nebūt kolaboracionisti - kā Astra, bija spiesti klusēt vai pat sēdēt cietumos. Shame. Tas ir Vienotības mēģinājums šķelt centriski kreisos spēkus. Nav jau sevišķi lielas simpātijas pret Rubiku (viņš tomēr ir radikālās par SC), bet tomēr - ja tie cilvēki, kas partiek no sava darba un nevis kapitāla, griba panākt savas tiesības, tad tiem ir jābūt vienotiem.
Andris
A
Es tik un tā par Visu Latvijai balsošu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas