Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ēlerte: raudzīsim, kāds būs vēlēšanu rezultāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bijusais politikis
b
LLP/LC izglabs drankju tautas Partiju un valst korupcija un izlaupisana turpinasies. Mes tacu zinamka visi valdiba ir atbildigi vai nu par savu kriminalo darbibu vai nedarbibu tada zina ka neko par to dedara. Es uzsplauju uz visiem jus kriminalu politikiem
KLM
K
Diezgan daudzi, varbūt, arī balsos par Vienotību, bet es gan nebalsošu. Man neliekas pievilcīga Vienotības uzvedība. ................................................. .................................... Nav tiesību apstrīdēt Jūsu izvēli - vienīgi pajautāt - vai Jūs apmierinās, ja Vienotība tautai pievilcīgu līderi atradīs vairs ne zoodārzā, bet gan, piemēram, diskotēkā ?
nediena
n
Mankurtisms. Katrai tautai ir savi nodevēji, kas to mēģina pārdot. Diemžēl .... Negatīvs un nožlojams tēls, bez mērķa! Mērķim ir jābūt pozītīvam un tieši šajā nodevības stāstā tāds nav!! Visu zemju KANGARI apvienojaties!
Kaspers
K
Diezgan daudzi, varbūt, arī balsos par Vienotību, bet es gan nebalsošu. Man neliekas pievilcīga Vienotības uzvedība. Vienotība iet pa Latvijā tradicionālo kompartijas ceļu, tā saucamo demokrātisko centrālismu, aiz kura slēpjas pašizvirzījušies līderi, karjeristi. Normālā demokrātiska partija nerūpējas par pašizvirzīšanos, bet gan rūpējas par tautai pievilcīga līdera atrašanu plašā lokā, pat ārpus partijas. Ja es atradīšu tādu partiju, tad balsošu par to.
Jukums
J
Ļoti precīzs komentārs. Diemžēl, mēs vēlētāji, nemaz nedomājām, vai tie, par kuriem balsojam, iestājas tieši par mūsu vajadzībām, vai aiztāv tieši mūsu uzskatus. Mēs balsojam tikai pēc patīk vai nepatīk un pat neskatamies ko mums piedāvā. Un kārtējo reizi atkal iekrītam. Pasekošu līdz šodienas Vienotības dibināšanai, bet jau jūtu, ka konkrētas atbildes uz saviem jautājumiem tur nedabūšu. Gribētos lai arī pārējie padomātu tieši šādā aspektā. Ja tas notiktu, politiķi vairs nevarētu tik ļoti mānīt vēlētājus. Arī apdullināšana ar reklāmām vairs neietu cauri, jo vēlētāji būtu sākuši domāt.
XXXL
X
Vakar skatījos TV preses klubu. Tomēr pārsteidza acīmredzamā neorientēšanās, uzpratnes un nostājas trūkums konkrētos ar tautas dzīvi un attīstību saistītos jautājumos. Radās pat iespaids, ka Vienošanās ir tikai tāds varas sagrābšanas un savstarpējas sadalīšabas projekts.
vurksKIS
v
Vienotibai skaidras programmas nav. Tur Elertes kundze varetu piestradat. Bet - vai tad Latvijas veletaji lidz sim ir balsojusi par programmam?? Jau piemineta Gorbunova frizura vai pilnigi irracionala pielugsme pret Lembergu un Skeli pec visa ta, kas par viniem ir zinams, vai ridzinieku balsosana par Sleseru pec visam evergelibam un korupcijas skandaliem - vai tas viss liecina, ka Latvijas veletaji tiesam pievers uzmanibu programmam?? Atcerieties Zigerista bananus? Veletaji reage uz politiku personibam un velesanu lemumi nav racionali lielajam vairumam ne Latvija, ne Anglija, ne ASV. To saprot politiki, bet ne veletaji.... diemzel.
O, jā
O
JL Āboltiņa patiesi nelaiž savā tuvumā nevienu citu juristu no partijas, jo Āboltiņa baidās no savas dumjības.
Jukums
J
Tikko noskatījos 100 pantu - nu nepārliecina mani tā vienotība - nekonkrētas atbildes, nespēja paskaidrot savu nostāju nodokļu jautājumus, bet, ka norādīja žurnālisti, jau jūnijā jabūt skaidrībai, jo valūtas fonds pieprasa skaidru nodokļu politiku. Par kaķi maisā mēs nevaram balsot - ir jau bēdīga pieredze kad tantuki Gorbunova frizūras dēļ iebalsoja LC. Vai nu viņi tiešām vienosies un sniegs skaidras atbildes, vai nu viņi nav mūsu balsu vērti!
Tuktukam
T
Maldies, vienkārši cāļu māte Āboltiņa JL profesionāļus nelaiž virsotnē, kā vista noknābā ikvienu, kas viņu var aizēnot.
tuks
t
Loti ceru,ka JL un PS sapratis, ka politika vini vieni nevelk. Ja Elerte sapulcina vel profesionalus, tad ir ceriba. Gan JL gan PS ir labi cilveki, bet maz, maz augsta limena politiku. Ar tiem 4-5 no PS un 3-4 no JL nepietiek, lai iepludinatu jaunus spekus politika, kas var tiesam veikt izmainas. Vel, varetu ieteik JL nebut tik ausgtrpatigiem, jo bez Dombrovska, viniem neka tur nav. Plana galdina urbeju komanda ar lielam ambicijam. Lai kada butu Elerte, tacu vinai ir zinasanas, un lideriba, un vina spej paveikt daudz, un ieviest daudz laba Latvija.
Dollija
D
Kur Ēlerte bija visus šos gadus? Ja viņa ir tik vieda, kāpēc neredzēja, ka viss iet šķēršām? Ja redzēja, bet klusēja, vai tas nav noziegums? Bet varbūt viņa nemaz nav tik gudra? Tik gudra, lai Latvijai no tā būtu labums, nevis pašai.
Lelle
L
Atvainojos! Kaut kas noplīsis manā iepriekš'wjā komentārā 17.08! Es gribēju teikt: Ēlertei vispirms ir jāiestājas kādā no partijām, lai vispār uz kādu no numuriem pretendētu.
Paija
P
Par ko lai balso - tas ir retorisks jautājums.
jaunpupu edžus
j
Pulicers nobālēs? Drīzāk nosarks no taviem idiotiskajiem komentiem, bet turpini tādā garā, ir par ko pasmieties :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas