Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ēlerte: "Vienotībai" jāatbild uz jautājumu, kāda būs 21.gadsimta moderna Latvija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs M
A
Uzskatu, ka Vienotībai būs jāatbild uz jautājumu, kā 20.gadsimta beigās Latvijā S. Ēlerte tika pie miljoniem tautas naudas. Kamēr tas nav atbildēts nevar būt ne runas par Ēlertes taisīšanos uz Prezidenta krēslu.
Ē. Pūravs, PhD
Ē
Kā lai notic ex-žurnālistei un tagad politiskai censonei, kura pozē žurnālā Lilit kā madama Pompadūra, Gavrošs un Dāma ar vēdekli un visā nopietnībā sevi salīdzina ar Pompadūru kā RENESANSES seksa simbolu, bet 17. gadsimtā Velaskesa gleznotās dāmas ar vēdekli acīs saskata "tramīgumu sakarā ar Napoleona iebrukumu Spānijā," kas notika ... 19.-ajā gadsimtā... Tā sacīt, pāris gadsimtu šurp vai turp - vai tad muļķā tauta pamanīs!
Memory
M
Jauns vai vecs - tas nav būtiski. 4. maija SISTĒMU jau nemainīs ne kāda 'Vienotība', ne 'oligarhu' partijas, ne Ušakova SC+Šlesers LPP/LC tandēms ( summa nemainās, ja saskaitāmie mainās vietām ). Sistēmu pie dzīvības uztur naudas devēji iz SVF, ES u.c. labdaru organizācijām - kamēr nauda nāks, sistēma turpinās darbību....Nākotne jau veidojas šodien, a šodienas kļūdu cēloņi jau pieļauti 90-os gados - pamatu pamatus neviens nemainīs, tā kā lielas ilūzijas likt, vai bēdāties par Vienotības neveiksmēm nav pamata ......
kate.
k
nu nav gan galīgi saprotams ko tā ēlerte grib , viens ir skaidrs ka varu grig , tikai šoreiz nez vai sanāks , cilvēki nav iepriekšējie , skaidri redzams ir viņanas vājās zināšanas ekonomikā , jo neprot koīsti grib zem vārda varra , knapa ir ši griboša ēlerte , nuprotams visu grib , bet kas tas viss ir?b/us par daudz sagribējusi i , nav viņas vārdiem seguma , tukši daiiļi runāti mūžīgie gribēšanas vārdiņi , bet datosatvert un noturēt?
Cool
C
Kādu jaunu KĀRTĪBU SOLA JAUNIE ? 1)Vai sola tikpat viegli triecamu Saeimu , kā pēc valsts prezidenta ierosinājuma 2) vai sola iespēju triekt SLIKTUS TIESNEŠUS 3)vai sola ĪSTI AIZKLĀTAS VĒLĒŠANAS UTT ? 4) ja ŠITO NESOLA , tad kāda nozīme jauni vai veci ?
Anna
A
Ļoti vērtīgs secinājums. Vienotība - jauns veidojums, kas grib izmuļķot tautu. Mēs tie labie- neskatieties uz mūsu darbiem, neanalizējiet pat mūsu runas, bet akli klausiet, klausiet..un BŪSIET.... "pilnīgā laimē"..
Dollija
D
Nē, Sarmīt, nē!b Jums nevajadzēja "nolīst" sētmalē visu šo laiku, bet neļaut notikt tam, kas notika. Bet jūs nolīdāt, lai tagad izlīstu kā baigā glābēja? Sak, skatījos, domāju un izdomāju? Kur Tu biji visu šo laiku??? Tevis dēļ es nebalsošu par "Vienotību".
no aarzemeem
n
Turies, Elerte! Balsoshu par Tevi un agjiteeshu citus. Tu esi apbriinojama vecene
pamela
p
Absurdu domātāj,ja par privatizāciju,tev bija jāsāk ar Šķēli,kurš noprihvatizēja visu pārtikas rūpn.un pārdeva,par lesčinskiem G.un A.bērziņiem,lembergiem ,krūmiņiem,vilkastēm utt.,kuri savāca VISU Latviju.Dobeles zeme,Skrunda,Inčukalna gāze,Indriksona prihvatizācijas un vēl un vēl.Zaļūksnim nagla pakaļā,jo nespēja apsteikt citus un pats to visu savākt.Nu tagad jau viņam ir ĻOOTI silta vietiņa pie Lesčinska,kā R.Meļņikam pie Šķēles.Ēlerte nopirka DIENU,Zaļūksnis,Meļņiks PĀRDEVA morāli,sirdsapziņu un godu! Vēlētāj,tu ne pēc adreses par to cietumā lik''sanu,tur vajadzētu pie belošveikas Sudrabas,viņa par to algu saņem ,bet iznākums -- apaļa nulle.Visi laikam jau sen aizmirsuši,ka LESČINSKIS veidojot savu astoņkāji pirms vēlēšanām PATS SOLĪJA CĪNĪTIES AR OLIGARHIEM !!!Solīja 50.000 darba vietas.Jums tie solījumi taču patika vai ne,BET kur ir viņu izpilde?Mēnesī jābūt vismaz 1047 darba vietām.JUMS no solījumiem vēders pilns? Vienotību,Ēlerti,PS u.c. arī aprej tādi zaļūkšņi ,meļņiki,stendzinieki un Ko ,kurus pašus kāds ir privatizējis par 1 Ls.!Notiek viena prasta ,garīgi un morāli tukšu subjektu,BEZ pamatotu pretargumentu ,gānīšanās.
Kaplis
K
Nu tad arī zināsim, no kā prasīt atbildību, kad Ēlerte savā slimīgajā varas kārē Latvijā izveidos autoritārismu un pati kļūs par ģeneralisimusu.
Frost
F
Es balsošu par Vienotību, ja tur būs VL. Vai arī par sarakstu, kurā būs VL, piemēram, par ZZS. Pēdējie būtu labāki, jo nav "osmopolitiski", bet Zaļo dēļ - vairāk pa kreisi, - piegriezies ir tas labējisms ar viņu rūpēm par bagātniekiem, no kuru galdiem atkritīšot kādas drupačas arī tautai - kā viņi paši saka. Vislabākais variants - kreisa, nacionāla partija vienā sarakstā ar VL!
oļiņiete
o
Pie velna! Ja tai Vienotībā ir Ēlerte, tad paldies, bez manas balss. Es balsoju par Visu Latvijai! Un aicinu pārējos darīt tā pat. VL nav ideāli, bet noteikti labāki par Ēlerti/Kalnieti.
anonīmais šakālis
a
"ir jābūt konkurētspējīgai valstij ar izglītotiem, veseliem un mūsdienīgiem cilvēkiem" ------------------------------------------- Vai tas nozīmē pašas ātrākās, ērtākās, modernākās ragaviņas pensionāriem pēdējam ceļam uz mežu? Kā ar labklājības valsti un labklājības rādītāju paaugstināšanu? Kā parāda Ķīna, konkurētspēja un labklājība nav viens un tas pats. Īšak sakot muld paķešu, bez svaigām un vispār bez idejām!
Elmārs
E
Taisnība ēlertei, ja viens iemesls ir amēbas stila vegetēšana, tad amēbiski neapvienoties būtu muļķīgi... Tik jautājums par 21gadsimta Latviju amēbām nav sasniedzams.
Ieteikums
I
Neveicas gan JL, te Kalniete, te Mūrniece, te uzrodas Ēlerte. Nodzertas sejas, tukšas acis un tukšas runas. Esiet tak godīgi, ja mīlat Latviju, ka apgalvot ik teikumā, tad labāk nolienat kaut kur pažobelē. Vismaz līdz rudenim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas