Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Enerģētiskie mīti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ZJB
Z
Es gan esmu par tiem (peble bed) "oļu reaktōriem" tie ir biku mazāki 300MW un ne tik rentabli aiz šī iemesla, bet par to 100% droši un praktiski neatstāj piesārņojumu. Pozitīvais moments ir tas, ka teorētiski iespējams izmantot Igaunijā esošo urāna rūdu. Kas nozīmē, ka apgūstot tehnolōģiju būtu iespējams visu izdarīt pašiem tepat Baltijā. Pirmos gan derētu pasūtīt pie ķīniešiem vai dienvidāfrikāņiem, jo šiem tā anštalte jau ir uzlikta uz konvejiera. Vispār jau igaunīši eksportē uz to Dienvidāfriku Pērnavā ražotus ekonōmiskus datōrus.... Koroče te ir iespējams sakombinēt reāli īstu Baltijas drošības sistēmu, bet nevar pieiet lietām tikai ar patērētāju sabiedrības standarta mērauklām.
ZJB
Z
Tas bija domāts autōram.
ZJB
Z
Gazofōna murgi! Dārginais, pilnīgi neesmu aizkustināts par tavu vēlmi nopelnīt savu aldziņu. Saprotu, saprotu, bērni. Bet citiem arī ir bērni. Tak što ej bekot.
nn
n
...nevis 1.3 GLs, bet 1.3 miljardi eiro
nn
n
saksidrinatas gazes terminal vieta labak buveet pasiem savu AES.. kina 2006.g pasutija 4gab 1100 MW reaktorus par 1.3 GLs gabalaa.. tas ir tikai nedaudz vairak neka terminals + jauna stacija.. AES degvielas izmaksas ir nenozimigas salidzinot ar gazi vai oglem..
nagla
n
Ķimeni, Tu atkal esi spiests izlaizīt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas