Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

EP deputāti aicina Francijā novākt Ļeņina pieminekli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bezdievis
B
Šo lietu daudzi nezin, jo par neveiklām lietām Krievijas vēsture cenšas noklusēt. Starp citu, arī Gruzija, Azerbaidžāna, Armēnija 1918.gadā ieguva neatkarību, tomēr tā pastāvēja tikai dažus gadus - 1921. gadā valstī iebruka Padomju Krievijas karaspēks.
Bezdievis
B
Vienkārši pretīgi te tā komentēt. Būtu labāk savu māju saslaucījusi.
Gita
G
Vienkārši pretīgi, ka māca francūžus, ko viņiem darīt. Būtu labāk savas mājas sakārtojusi!
jautaajums
j
Besaraabiju nenotureeja, jo to ienjeema Rumaanijas karaspeeks. Nezinaataaja bljaustiisanaas pret faktiem, kaa vienmeer uzvar fakti.
jautaajums
j
Atteelaa redzamais Lenins izskataas kaa augsaamceelusies muumija, laikam domaats no Mauzoleja izliidis :D
jautaajums
j
Tad kaapeec Latvijai ar so pasu Leninu vajadzeeja karot liidz pat 1920. gadam? Lenins nav "iedevis briiviibu" nevienai pasai teritorijai. Somiju meegjinaaja notureet, bet zaudeeja karaa. Baltiju un Poliju meegjinaaja atkarot, bet zaudeeja. Visas paareejaas bijusaas Krievijas teritorijas Lenins atkaroja, + sovjetizeeja Mongoliju + likvideeja Hivas hanisti un Buhaaras emiraatu. Luuk taadi ir fakti, nekaa nezinaataaj. Delfos ir taada tradiicija jo lielaaks nejeega jo skaljaaks niks. Cilveeks, kurs neko nezina no veestures, protams nekaunaas parakstiities kaa Zinatajs :D
Oskars>Gati
O
Jūs malacis , jo mūsu pašu DEPUTĀTIEM uz to neceļas ROKAS jeb nu tie krievu-komunistu saceltie pieminekļi ir viņu labākās vietas kur SATIKTIES.
kulics
k
Lenins, ka visi Krievijas revulocionari , aktivakie tipi, bija pa dalai zidu tautibaas parstavis.
Zinatajs
Z
Kapec dzes ar komentarus par to ka kads kritize S.Kalnieti, kura kartejo reizi tiek kritizeta par savu stulbumu, nekaunibu un vestures nezinasanu? Lenins Latvijai iedeva brivibu un par to Latvija Lenins ir jaciena un jagoda. Ja nebut Lenina, nebut ne Latvijas valsts ne latviesu tautas, jo Krievijas asinainas cars nekad latviesiem nedotu tiesibas uz savu valsti. S.Kalniete neko citu nemak ka cinities par pagatnes notikumiem. Vai Latvijas pilsoniem ir jasuta sads parstavis uz EP?
jautaajums
j
Kuraas 11 valodaas Staljins runaaja? Gruziinu, krievu, krievu komandvalodaa, krievu "maates valodaa" :D
jautaajums
j
Sveetie cari arii atdeva teritorijas, ja zaudeeja karus. Piemeeram, Peeteris Lielais peec neveiksmes Prutas karagaajienaa bija spiests atdot nesen iekaroto Azovu. Peec zaudeejuma Krimas karaa krievu cars atdeva teritoriju pie Donavas un bija spiests pieciest ierobezojumus savai flotei Melnajaa juuraa, bet peec zaudeejuma krievu - japaanju karaa Nikolajam II vajadzeeja atteikties no dazaam teritorijaam austrumos. Tas taa, zinaasanai.
jautaajums
j
Peec muuziigo laiku beigaam - 1939.-1945. gadaa "saatanisti" atkaroja visas zaudeetaas teritorijas (atskaitot Somiju, kur viiri zinaaja kaa sitos braaljus sagaidiit) un aizbiidiija savu robezu taalaak uz rietumiem nekaa "sveetaas" Krievijas cariem jebkad bija izdevies.
bobs
b
FraNCE AR BIJ SOC. BLOKĀ?
Gatis
G
Eiroparlamenta deputāti varētu atsūtīt vēstuli arī Rīgas domei, ka ir pēdējais laiks novākt pieminekli krievu okupantiem.
Arķoms
A
Paldies Sandrai Kalnietei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas