Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ēriks Jēkabsons iekārtojies Gaisa satiksmē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha!
H
Valsts izlaupīšana visaugstākajā mērogā! Tikai godmanis sēž televīzorā ar mūžīgo ņaudienu neskūtajā purnā, nekastrēta ruņča entuziasmā gaudojot, ka nav tās naudas, nekam nav un nebūs nekad!
Navars
N
Nav,nav valstij naudas.
joske
j
tas , ka jau īsā kaikā šis ir otraias raksts par Jēkabsona amatu LGS, liecina tikai to, ka Diena ir uzēdusies uz Ēriku un veic kārtējo pazemošanas kampaņu.
iz griazi
i
"..kto bil nikem, tot stanjet vsem! "
ss
s
iedomājieties asv satiksmes ministrs - ar štancētāja izglītību (ja tā ir patiesība),bet latvijā var.................. murgs kur tu rodies?ko vēl es varu pateikt...........
Jūlija
J
Nezinu, kur tu tādas muļķības esi saklausījusies. Nav viņi nekur kopā mācījušies nekādu mēbeļu galdniecību. Tu tur kaut ko jauc. Jēkabsons mācījās Fizkultūras institūtā. Tā ir vienīgā augstskola, kur Jēkabsons mācījies. Leščinskis savukārt Industriālajā tehnikumā par štancētāju un augstāko izglītību tā arī nav ieguvis. Iepazinās viņi laikam Mežaparka draudzē, kur Jēkabsons bija palīgmācītājs. Sākumā Jēkabsons esot aktīvi darbojies pie katoļiem Jēkaba katedrālē, kur viņu, studentu un komjaunatnes aktīvistu, nokristījis Pujats. Taču tālākai karjerai tur traucējis Marijas kults un celibāts. Un tad viņš sāka darboties luterāņu baznīcā pie prof. Feldmaņa, un pie pirmās izdevības pārcēlās uz dzīvi Čikāgā. Diemžēl, lielais ''Amerikas sapnis" nebūt nebija tik salds, kā bija sākumā licies. Sieva no viņa izšķīrās, jo uzskatīja par "lūzeri". Un tā šis izdomāja karjeru turpināt Latvijā, kur tobrīd 'Slesers dibināja savu "mācītāju partiju".
Jūlija
J
Paklau, Zaiga! Te tiešām ir jāuztraucas un jābļauj pilnā balsī - par ko viņam tik liela alga??? Tā ir šausmīga nelietība!!!
Zaiga
Z
Lieciet taču mierā to Jēkabonu ! Bijis iekšlietu ministrs divās valdībās, vadījis saeimas komisiju. Par ko īsti uztraukums un zākāšanās ?
pamela
p
Viņi abi ar Šleseru/Lesčinski mācījās vienā mēbeļu galdnieku tehnikumā.Ļoti "izglītoti"čomi.Pie Kristīgās akadēmijas čomenes Feldmanes diplomus tirgo uz nebēdu.Lesčinskis nomainīja famīliju /sievas/,jo bija policijas redzes loka kadrs.Jēkabsons drauģelis.Cilvēki ar skeletiem ,kurai organizācijai ir medusmaize?Pareizi! Kad Jēkabsopns aizšāva uz ASV tēlot mācītāju/tas kā es kosmonautu!/,viņu tur fiksi vecie letiņi pārkoda KAS šis par fruktu.Man tur onkulis dzīvo.Buldozeram lidostā nolasīti drūmie kadri,kuri ir lojāli,BET nE LATVIJAI.Mums savu neliešu buntītēm,pat bez krievu špijoniem,paši pienes.
q
q
Visi šie "ļaundari" ir padomju skolās veidotas "vispusīgi attīstītas personības". Svied, kā gribi, vienmēr uz pekām. Lai dzīvo komunisms!!!
Ance to 5 klase
A
Pieskaiti arī Ventu Balodi, Baķkas čomu, kas arī neko nedarot ,Ūdenī pelna tūkstošus!
nezinītis
n
..kam viņš tur ,,iegrūda to nazi " , tagad varbūt par to amats ar smuku aldziņu???
AL
A
Malacis Ērik, vismaz normāla aldziņa un smadzenes neviens nečakarē kā ministra amatā. Kurā baznīcā vai draudzē jāiestājas, lai par labu algu varētu skaitīties kādā valdē?
Gints
G
Vispār Ērik man ir kauns par Tevi. Tik ļoti, ka pat sāku domāt vai arī man nevajadzētu kaunēties ka tu mani esi Mežaparka baznīcā iesvētījis...
ss
s
marasms

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Diena iepriekš rakstīja

Bijušais LPP līderis Jēkabsons strādā Latvijas gaisa satiksmē

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas