Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Facebook Latviju vēl nav iekarojis; joprojām turas draugiem.lv varā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Faceless paranoids androids
F
Facebook ir žīdu sazvērestība. zinās kuri draudzejās ar kuriem. visas sabiedriskās saites bus istrādātas. Un vīņiem būs neierobežota info izlemt kurus deportēt, nogalināt vai atst;āt mieru. tur taču ir Facebook webmasters vai atslēgnieks kurš zin VISU Jauku pļāpošanu.
Dzintra
D
Nedomāju vis, es zinu daudzus, mani ieskaitot, kas gan nav pilnībā izslējušies no «draugiem.lv», tomēr labprātāk izmanto Facebook, jo tā ir demokrātiskāka, profesionālāka un tur iespējams kontaktēties ar cilvēkiem, kas ir tuvāki dvēselei.
vika
v
Dodu priekšroku facebook, jo tur nav jāmaksā. Lai parādītu draugiem bildes nav jāsūta sms, vai jāčekojas i-bankā. Liec kaut simtiem bilžu. Apnicis tas LV naudas kāšamais aparāts!
es
e
Tie, kas saka, ka Facebook ir neērtāks par draugiem, visdrīzāk ir pārāk pieraduši pie draugiem un jaunajā feisbukā ir grūti atrast vajadzīgo. Bet feisbuks ir daudz pārāks.
rob
r
Facebook ir tas,kas nav draugos un otrādi.
666
6
F-Book ir pilnīgi nelietojams. Tik debils plānojums, ka neplānoju to sākt lietot. Kā kādam tas var patikt? Draugiem.lv ir pakāpi augstāks uzbūves ziņā...
ka tik ne
k
ka tik ne UK neparveido krievu vai kiniesu vai latviesu personvardus.....
fiksais
f
Vairāki izdevumi, kā pimēram populārais Inc, sociālos tīklus pieskaitījuši desmitgades stulbākajiem izgudrojumiem...
Горемaмыкин
Г
... bet katram sava izvēle ... laikam jau šī arī ir vispareizākā atbilde ...
YL
Y
Labas muzikas klausīšanā Latvijas radio 3 klasika, The New York Times klasiskās muzikas stacija WQXR.COM vai radiomerkurs ir daudz labāks laika pavadīšas gājiens, ka te pieminētās pļāpatavās tīmekli, kurās nepiedalos.
no malas
n
ja tiek publiceeti shaadi raksti - tas noziimee, ka draugiem.lv saak zaudeet popularitaati un daudzi paariet uz facebook, jo par to nav jaamaksaa un tas ir daudz plashaaks un interesantaaks nekaa draugiem.lv
Kancelejas zurka
K
Man nepatiik tas ka draugiem.lv vadiiba ir paaraak alkatiiga- plees naudu par to par ko facebook nee,(bilzu albumu vietas,statiskika.)Sii alkatiiba ir pretiiga,vai tad nepuetiek ar to ko vikji uz reklaamaam nopelna(kaa visu normaalu soc.tiiklu vadiiba)Kauns par to.Esvinjiem jau 5 reizes emailys par to suutiiju,prasiiju kaapeec juus esat visrijigaakie pasaulee,bet sie neatbildeeja nereizi.
Berzins
B
Nez, draugos komuniceju ar lv draugiem & mulu gramata ar parejiem.
Dia
D
manuprāt Facebook ir daudz plašākas iespējas. var satikt cilvēkus no visas pasaules, lasīt par notikumiem pasaulē. ja tu esi mākslinieks, vai mūziķis, tad tavi darbi izskan pasaulē. tas nenozīmē, ka draugiem.lv ir kas sliktāks, tās ir pinigi divas dažādas lietas, ja skatās no iespēju faktora.
ieva
i
piekrītu. draugiem.lv ir lielisks portāls, bet tas bija vairāk kā fenomens pašā sākumā. draugu potāls ir labs, kur izlasit jokus, apskatit draugu bildes, kas vēl nav facebook:) bet laikam ari viss:) bet no otras puses, draugiem.lv ir uz Latviju tendēts portāls, ari tas ir labi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas