Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

FKTK atbild Neo: algas samazinātas gan pērn, gan šogad

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ups
u
mele mele mele
Valsts sponsoreta valsts izlau
V
Nav brinums mums ir financiala krize Latvija. KATRS deputats un amatpersona un pasvaldibas sanem milzigu piki, un tas ir it ka legalas izmaksas. Musu nekompetenta, impotenta valdiba, t.sk. Tieslietu Ministrija (tiesnesi un Maizitis) rikosies lai UZTURET so sistemi. Jo visiem tas ir izdevigi
ansītis
a
cik tūkstoši vēl palikuši algā
AD
A
Jā, bet, ja, kā to apgalvo "Krā-krā » dzeris" , Krūmani algo bankas, apdrošināšanas iestādes u.tml, tad viņas vienīgais uzdevums ir segt banku, apdrošināšanas iestāžu u.tml. manipulācijas, ko viņa arī sekmīgi dara. Un viss.
AD
A
Ja jau FKTK, kā tu apgalvo, uztur "bankas, apdrošināšanas iestādes u.tml.", tad ir absurds apgalvojums, ka šis banku, apdrošināšanas iestāžu u.tml. izaugums it kā nodrošinot noguldītāju un apdrošināto personu interešu aizsardzību. Kur ir redzēts, ka kalps uzstātos pret maizes tēvu iznteresēm?
tarantino
t
jus visi valdibas birokrati sanemat algu vairak ka nujorka nokaunoties tiem birokratiem. visi sprauz naudu sev aiz biksem. kauns latvijai. latvija nekad to nepiedos tiem naudas rijejiem
4ATMODA ARMIJA
4
ЛАТВИЙСКОЕ ГРАЖДАНСКОЕ ОБЩЕСТВО,ВСЕ ОТ МАЛО ДО ВЕЛИКО НАРОДЫ ЛАТВИИ ,ОБЩИНЫ И ДИАСПОРЫ,ИСТОРИКО-КУЛЬТУРОЛОГИЧ ЕСКИЕ И РЕЛИГИОЗНЫЕ ОБЩЕСТВЕННЫЕ ОРГАНИЗАЦИИ,КЛУБЫ ПО ИНТЕРЕСАМ И ПОЛИТЭКОНОМИЧЕСКИЕ ДИСКУССИОННЫЕ ФОРУМЫ(КАК ОБЩЕСТВЕННО-ПОЛИТИЧЕСКИЕ ОРГАНИЗАЦИИ ) ,отдельные политические партии и политобъединения ,УЖЕ 9 МАЯ 2010 ГОДА МОГУТ КОНСОЛИДИРОВАТЬ СВОИ НАЦИОНАЛЬНЫЕ ,ОБЩЕСТВЕННО-ПОЛИТИЧЕСКИЕ И ЭКОНОМИЧЕСКИЕ,ТЕОФИЛОСОФСКИЕ И ДУХОВНО-КУЛЬТУРНО-ПРОСВЕТИТЕЛЬС КИЕ ИНТЕРЕСЫ И ВЫСТУПАЯ ЕДИНЫМ ФРОНТОМ ЧЕТВЁРТОЙ АТМОДЫ АРМИИ ВОЗРОЖДЕНИЯ ЛАТВИИ ПОРЕШИТЬ..., И НА ИНТЕРНЕТ-ФОРУМНОМ СООБЩЕСТВЕ ПРОСВЕЩЁННЫХ ЛАТВИЙЦЕВ СКАЗАТЬ О СВОЁМ ВСЕНАРОДНОМ ВЫБОРНОМ РЕШЕНИИ ПРЕЗИДЕНТУ ЛАТВИЙСКОЙ РЕСПУБЛИКИ ВАЛДИСУ ЗАТЛЕРСУ ,ЧТО ДЛЯ ЛАТВИЙЦЕВ ЕВРОСОЮЗА СЕГОДНЯ ВАЖНЕЕ--ОЛИГАРХИЧЕСКИЕ ПАРЛАМЕНТСКИЕ ВЫБОРЫ КАНДИДАТОВ ПО ПАРТСПИСКАМ В НОВЫЙ СЭЙМ.... ИЛИ ЖЕ НАЦИОНАЛЬНЫЙ РЕФЕРЕНДУМ В ПОДДЕРЖКУ ЛАТВИЙСКОЙ НАЦИИ МОНАРХИИ ВО ДЕМОКРАТИИ И ДИКТАТУРЫ ОСНОВНОГО ЗАКОНА СТРАНЫ-КОНСТИТУЦИИ...?.
Kārlis
K
Ja Krūmane būtu pildījusi savu darbu, tad Parex nebūtu krīzē tā cietis!!! Tad par ko viņa saņem algu?
Blondajai melei!
B
Ak tad Krumanei pec algas samazinasanas ir 7000 ls menesi! Sausmas! Nosaut tadus parazitus! Vinas darbs ir nulles vertiba, bet sanem kaa genijs!
karātavu humors
k
Nupat redzot un dzirdot šo augstprātīgo izskaidrojumu ,ka viņi lūk dzīvo Eiropas standartos .Kāpēc vēl atrodas Latvijā .Nu jau kārtējais pierādījums ,kas noveduši Latviju līdz šim stāvoklim .Vēl draud ar pensiju samazināšanu un nodokļu palielināšanu .Tad jāsagaida lielie plūdi un baltos naktskresklos jādodas uz Daugavā .APBRĪNOJAMI ,CIK ILGI TAUTA TO PACIETĪS !?
:):):)
:
tikko dzirdēju skaidrojumu kāpēc jāsaņem tādas algas,tikai kāpēc visur gan bankās,pensijās un visur kur it kā viņi tā kontrolē viss ir tautas valodā-dirsā
Lidija Tilla
L
Kad beigsies Latvijas izlaupīšana?
Человек
Ч
Cabis 13:48 To es arī nesaprotu, ja kaut kāda s--a kantora Personai Nr.45 (amats varētu būt kaut kāds referents, jo diez vai tur ir 45 top klases priekšnieki) alga ir lielāka nekā Valst prezidentam vai premjeram. ------------------------------------------------- --------------------------- Lūk, tieši te ir sakne: KAS nosaka tās algas un no kādiem līdzekļiem? Tiešām neizprotama valsts, kurā prezidents un premjers saņem n-tās reizes mazāk nekā VALSTS ierēdņi.
hmzz
h
un tas, ka blondaas kundziites atalgojums paarsniedz Amerikas taa pasha uzdevuma daudz kaart lielaakaas instituucijas atalgojumu neko nenoziimee?! vareetu domaat, ka taas bankas, apdroshinaashanas iestaades, ko FKTK uzrauga, pashas rada naudu... taa ir nodoklju maksaataaju nauda!
lauķe
l
Visdziļākā necieņa kārtējam parazītkantorim ar blondo solarizēto kundzīti priekšgalā! Cik tādus kantorus Neo vēl cels gaismā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas