Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Atklātā sēdē ST skata lietu par tiesnešu algām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
starp citu
s
viens no pirmajiem uzņēmumiem, kura datus nopludināja Neo, bija Latvenergo. Dati liecināja, ka vidējā darba samaksa Latvenergo «uz rokas» pērnā gada nogalē bija 863 lati. Jautājumi ir? Ir-vai tiešām "vidējā"? Atbilde: Jā! Jautājumu vairs nav.
neraža
n
Kad meklēju kaut 1 godīgu (!!!) tiesnesi, ko varētu aprakstīt , man teica, ka NEVAROT nosaukt nevienu kandidatūru ... Savu vaicājumu uz žoga vai sirdsmājiņā ieskrāpēji? Varbūt vaicāji tai dīvainajai balsij,kura tev galvā skan un neliek miera,kamēr litru alus neesi iztrenējis? Padalies.
OPAPS
O
Pasakiet, ludzu, par ko tiesnesiem maksat lielaku algu, mes visi zinam, kas daras tiesaas- gadiem velk lietu izskatisanu, izskata pec principa, kas vairak maksa, vai tad vel kur Eiropaa ir tik korumpeta tiesa, kaa pie mums.Par profesionalitaati negribas runaat- sez savos kreslos un teelo lielos lemejus, bet lai paceltu dibenu un aizbrauktu tepat uz tuvajiem kaiminiem- Zviedriju, Somiju un pamacitos, meginatu kaut ko musu nabaga Dzimtenee uzlabot- nekaa, par godigumu nerunaasim.Tad par ko paaugstinaat algas?? Labaak visus, kas "sasmerejusies" izdzit un dot godigiem juristiem vietu. Un ,protams, ja JL kaut ko censas dariit par labu tautai, tad jau arii to vajag nogremdeet.
Rakstu
R
= Tiesnešu (bez kvalifikācijas!) MINIMĀLĀ alga ir 510 Ls, bet MAKSIMĀLĀ alga ir 2000+ Ls. Kad meklēju kaut 1 godīgu (!!!) tiesnesi, ko varētu aprakstīt , man teica, ka NEVAROT nosaukt nevienu kandidatūru ... ne Rīgā, ne meklēju arī pa reģionim ... Secinājumus izdariet paši! = CIETUMA apsarga alga ir 230 Ls "uz papīra"...
nuja
n
Vispār jau pēc NEO iznāciena spriedelēt,ka tiesnešiem daudz vai par daudz maksā,ir smieklīgi un pat nepiedienīgi. Visas tiesu sistēmas algas ietilpst viena elektriķu apakšuzņēmuma algu budžetā. Par ceļu greiderētājiem pat nerunāsim. Līdz ar to Āboltiņas demagoģija un piedauzīgā manipulēšana ar puspatiesībām lai paliek lētticīgajiem.
krabis
k
Vispār jau TM valsts sekretāru ilgu laiku ir stutējusi cita partija, ne JL... Tas, ka Āboltiņa un Lazdovskis sēž blakus vēl nenozīmē, ka Lazdovskis ir JL pārstāvis vai atbalstītais. Kad Āboltiņa bija tieslietu ministre, Lazdovskis bija VZD ģenerāldirektors.
Absolainītes mazā bilancīte
A
ST otrdien paredzējusi uzklausīt Tieslietu ministrijas valsts sekretāru Mārtiņu Lazdovski, Saeimas Juridiskās komisijas apakškomisijas pārstāvi Solvitu Āboltiņu (JL), Saeimas Budžeta un finanšu komisijas priekšsēdētāju Gunti Bērziņu (JL), kā arī Finanšu ministrijas un Tiesībsarga biroja pārstāvjus. 243 tiesneši savas intereses pārstāvēt uzticējuši Inesei Nikuļcevai. Vai tik Inesei Nikuļceva nav JL biedre?
Absolainītes mazā bilancīte
A
Ko tu šeit prasi? Uzprasi labāk JL kadriņam TM- Lazdovska kungam! Vai tad tieši Absolainīte šo tur neiesēdināja?
lno
l
Uz kādu atalgojumu gan var pretendēt mūsu tiesu sistēmas darbinieki, ja tie nav spējīgi 4 gadu laikā pieņemt lēmumu par TP un LPP/LC pārtēriņiem iepriekšējās saeimas vēlēšanu kampaņā? Ķēķī tik lielas algas laikam maksā tikai Latvijā?:)
Absolainītes mazā bilancīte
A
Abols 14:06 18.May. Beidz labāk klabēt un DARI kaut ko, lai tā sabiedrības daļa, ar kuru visiem patīk salīdzināt - policisti, ārsti un skolotāji - dzīvotu labāk!!! Un, protams, sāc no sevis: 2009.ienākumi `LATVIJAS REPUBLIKAS SAEIMA`, 90000028300, Latvija, Rīga, Jēkaba 11 Alga 24732,60 LVL `LATVIJAS REPUBLIKAS SAEIMA`, 90000028300, Latvija, Rīga, Jēkaba 11 Kompensācija 2521,58 LVL `VALSTS SOCIĀLĀS APDROŠINĀŠANAS AĢENTŪRA`, 90001669496, Latvija, Rīga, Lāčplēša 70a Pabalsts 192,00 LVL
Mjaa
M
Sniper`sEye » JL, arī Āboltiņa. 14:06 18.May. ... vairāk gan mīl spēles ar naudu, nevis uguni. Pašu JēLīšu reketieris Jaunups jun. pēnruden izsita no a/s Latvijas valsts meži "ziedojumu" Ls 140 000 un finanšu vadoņslimnieks Repše kā ministrs to apstiprināja ar savu parakstu. Iepriekš pat Slakterim/Nothing Special dēla laivošanai pietika ar Ls 30 000 ... Vai tik, Solvit, nebūsi liekule?
Mjaa
M
Maija, 18.05.2010 16:09 Āboltiņas lētais PR. Tuvojās vēlēšanas,un pie varas gribās tikt vairāk nekā pie sava vīra. @@@, 18.05.2010 16:24 LAI DPUTAATI NOMAZINA SEV ALGAS KAUT PAR SANTIIMU.VINNIEM JOPROJAAM IR PLEZIIRA IZDEVUMI(REPREZENTAACIJAI),DZIIVOKLLA, IIRES ,TELEFONA ,KOMANDĖEJUMI UN CITU IZDEVUMU SEGSSANA -UN TAS VISS VINNU SKATIIJUMAA NORMAALI.tIESNESSI SEV ALGAS NAV PIELIKUSI UN ARII NAV NONNEEMUSI. Tiesnessi ir malacci, ka ciinaas par savaam tiesiibaam.Vinni nav likumus pieneemussi. Satversmes tiesa izskata vai Saeimas piennemtie likumi atbilst Satversmei.
...
.
vēro, 18.05.2010 13:27 Var redzēt, ka tuvojas vēlēšanas un jāvāc kredītpunkti uz citu rēķina. Kāpēc gan cienījamā deputāte-diplomēta juriste nerunā par tiesnešu algu aprēķināšanas pamatprincipiem (vidējā alga valstī iepriekšējā gadā X koeficients 4,..), kuri jau sen gadus ir ietverti likumā, bet kurus neviens nekad nav pildījis, jo nav uzskatījis par vajadzīgu, ar domu - lai jau tienešī pasēž pie ratiem. Tagad kad pēc visu šo gadu klusēšānas tiesneši beidzot vēlas to, kas viņiem jau sen PIENĀKAS ar LIKUMU, izradās, ka viņi ir nelieši, korumpanti un grauj valsti. Domājiet ko runājat cien āboltiņas kundze (eks neizdarīgā Tieslietu ministre).
Vienotības triumfs
V
Tu taču neizlasīji, ka tas darāms katram deputātam atseviķi pēc viņa sirdsapziņas no zaeimas kases, nepaņemot to lielo čunguru. Bet tu te kā tads papugailis, lai nekas nebūtu jādara un tikai uz citiem varētu vainu rādīt. Nu ists vienībnieciņš nekā nedadarītājs.
dzeris - trumfam
d
Atslābsti, vienotības deputāti saeimā mazākumā, griezies pie savējiem, tiem tur vairākums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas