Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FOTO: Brigmani atkal ievēl par LZS priekšsēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
k
k
Var but pietiek visulaiku kadu kritizet visi tik gudri pilnigi riebjas bet kads no ta rezultats aiz muguras jau viegli apmelnot citus.
Žurnālists
Ž
Man tiešām bija patīkami vakar būt CP LZS kongresā. Tur neplēsās un tur nelamāja citas partijas, bet runāja par darāmiem darbiem. Tur daudz jokoja un mazliet pat dziedāja. Tad es atcerējos dzejnieka Šillera rindas: "Kur dziesmas skan, tur apmeties bez briesmu, Jo ļauniem ļaudīm nava savu dziesmu!" Šajā ļaunuma un stresa pilnajā laikā mums daudz vairāk nekā nauda ir vajadzīga labestība, optimisms un nākotnes cerība.
mērglis
m
ko tad tu dariisi , kad sapratiisi??? nošausies , vai , gan jau savu sarkano graamatiņu ar esi kautkue aiz spaares aizbaazis nebaltaam dienaam , kaa teicis krietnais kareivis Šveiks , kas vienreiz saimnieku nodevis , izrdariis to arii otreiz...
>>>
&
nomaini niku zirgi ir gudri dzīvnieki
Māris Pierkstiņš no LV
M
kādam gan kretinam jābūt, lai kalpotu štam vecam poļitrukam ??? tāpat kā tie Valmieras teatrī leca kājās un balsoja par savu ierindas zagli
Zirgs
Z
LZS izvēle -Brigmanis- priekš partijas ir labākais variants, bet ne tas labākais priekš oponentiem. Patīk kādam vai ne ,bet Brigmanis māk argumentēt un publiskās diskusijās nav viegli pievarāms. Uz viņu var vaukšķēt un apriet, bet kongresa pārliecinošais balsojums parāda, ka partija viņam uzticas.
aģents
a
domāju, ka ne jau zemnieki vēlēja šo kungu, bet paša Augustiņa ielikteņi pagastos un novados. Tie savukārt no laukaimniecības ministrijas var cerēt uz naudiņu. un naudiņa būs tikai tad ja savējais būs pie dalīšanas no kopīgās siles. Tātad kamēr tante Smiltenē vēlēs par "saviem zemniekiem" no Rīgas tikmēr Augustiņš var ākstīties ar Puzes aivara bīdīšanu premjēros, uzspļaujot uz visu un visiem kuri strādā laukā un fermā! Šis kungs protams nav tik prasts kā šlosers jo ir gan partijas izglītība , gan politpieredze.......
sa
s
gaisa jaucejs
cangals
c
Kamēr par ilgstošu kaitniecību viņi nesēdēs cietumā , miera nebūs!
Tontone
T
Komunisma rēgs turpina klīst pa latvju zemi.
Māris
M
Eu! August! Pastāsti labāk kā tur īsti bija ar O.Kalpaka pieminekli!
Aktieris
A
Kongress? Vai tad tas nav skats no izrādes "Skroderdienas Silmačos"? No kreisās: prātīgais Dūdars (viņš arī šīs izrādes režisors), tad nebēdņi Rūdis un Kārlēns, un tad noskumušais Aleksis.
balelins
b
.. tiem zemniekiem kaut kas ar galvam nav kartiba... tad vini brauc protestet ar traktoriem uz Rigu bet tagad ievel to pasu Brigmani kas visu to putru ievarija.. vai es kaut ko nesaprotu un ir vel cita zemnieku savieniba?
Tpfū
T
Komunistiskās partijas rajona sekretāru atkal ievēl! ATSALDĒTIE PILĪDĒJI!
Aktieris
A
Salidojums? Vai tad tas nav skats no izrādes "Skroderdienas Silmačos"? No kreisās: prātīgais Dūdars (viņš arī šīs izrādes režisors), tad nebēdņi Rūdis un Kārlēns, un tad noskumušais Aleksis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas