Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

FOTO: CVK pieņemts reģistrācijai Vienotības deputātu kandidātu saraksts

Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) pirmdien pieņēmusi reģistrācijai politisko partiju apvienības _Vienotība _10.Saeimas vēlēšanām iesniegto deputātu kandidātu sarakstu.

Vienotība vēlēšanās startēs ar 115 deputātu kandidātiem. Viņu vidū ir arī pašreizējais Ministru prezidents, apvienības Ministru prezidenta kandidāts pēc vēlēšanām Valdis Dombrovskis, informē apvienības sabiedrisko attiecību vadītāja Gunda Reire.

V.Dombrovskis apvienības saraksta līderis būs Vidzemes vēlēšanu apgabalā, Rīgā apvienības vēlēšanu saraksta priekšgalā atrodas apvienības priekšsēdētājs Ģirts Valdis Kristovskis. Kurzemē Vienotības vēlēšanu saraksta līdere ir apvienības līdzpriekšsēdētāja Solvita Āboltiņa. Latgalē apvienības vēlēšanu saraksta līderis ir bijušais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadītājs, apvienības valdes loceklis Aleksejs Loskutovs, bet Zemgalē sarakstā ar pirmo numuru startē bijusī laikraksta Diena galvenā redaktore Sarmīte Ēlerte.

94% Vienotības kandidātu (108 kandidāti) ir augstākā izglītība, 22% kandidātu (24 kandidāti) ir jaunie politiķi vecumā līdz 35 gadiem, kas pārstāvēti visos apgabalos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KANDIDĀTU SARAKSTS

Vienotības deputātu kandidātu saraksts.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas