Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

FOTO: Daudze papildina Saeimas priekšsēdētāju portretu galeriju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
prezīc
p
Nu bilde ir vienkārši fantastiska:)!! Ko par to varētu teikt Solvitas un Gundara dzīvesbiedri/es?:))
lux
l
Būtu labi, ja tu atcerētos arī Ulmaņa lomu arī tad, kad Latvija bez iebildumiem tika atdota krieviem.
koks
k
Cik mīļi! :)
Grants
G
Mans iepriekšējais komentārs bija atbilde patriotam nevis Smitam :)
Grants
G
Vienīgais, ko esmu dzirdējis par dižvirsaiša Kārļa Ulmaņa veikumiem Latvijas "labā" ir tas, ka viņš sagrāba varu un pēc tam atļāva Padomju armijai ienākt Latvijas teritorijā, jo gribēja glābt savu ādu, bet tā vietā mira izsūtījumā. Praktiski, tas ir vērtējams kā valsts nodevība.
just a game
j
kis kis ņau ņau
zuzannatruba
z
pirmā bilde ir īsts zelts! :)))
MV
M
tas kas tieši virs Daudzes,sēdējās sēdējās tai amatā,teju 10.gadus kamēr atnāca Ulmaņu Kaža,un izsvieda,ar visu Saiemu no tās mājas:D
Горемaмыкин
Г
Amerika esot lielo iespēju zeme? kas par muļķībām - Latvija ! kur vēl citur nevienam nezināms Daudze vienā rāvienā var kļūt par valsts galveno amatpersonu ak jā arī kādam Putinam līdzīgi paveicās ...
Smits
S
Intimas lietas ir jakarto Saeimas tualete vai viena vai otra gulamistaba,,,pretigie lzvirtuli. Jus tacu apganiet gimenes vertibas, man Smitam un Sleseru gimenei redzot sis bildes var rasties infarkts.
patriots
p
Ir kauns un pretigi, ka Latvijas valsts parvalde, ministri, domnieki, diplomati, ir ta degradejusies ka vien rupejas par bildem pie sienas, ta pretiga komunistu tradicija ir ievazata atjaunotaja Latvija, jo siem stulbeniem, aprobezotajiem kretiniem rup divas lietas, ka tikai piepilditu savu maku un valsts rekina un apmierinatu savu godkaribu, tapec ari sis bildes karina visas vietas, Ministru kabineta, Rigas pili, Latvijas vestniecibas, Rigas rate, jo tikai tadejadi sie kretini var parupeties par to ka vinus kads atcersies, jo viniem nav neviena laba darba, lai vinus atceretos un pieminetu un godatu sodien un nakotne. Piemeram, ka tas ir ar Karli Ulmani, kuru tauta aiz cienas pret vin un vina veikumu Latviajs valsts laba, Latvijas iedzivotaju intereses uz rokam nesaja un slaveja un slave un goda vel sodien tie cilveki, kuri piedzivoja Karla Ulmana laikus. Ja man butu teiksana es visas si bildes, so degradatu, zaglu, blezu, Latvijas valsts zilaupiuitaju gimetnes novaktu un sadedzinatu 11. novembri, Daugavas krastmala.
love me
l
nez vai Emsis atdodot pilnvaras Daudzem arī darīja TO, ko abi pirmajā bildē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas