Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Dombrovskis ar Ķīnas vicepremjeru pārrunājis sadarbības iespējas

Latvijas valdības vadītājs Valdis Dombrovskis (JL) šodien Ķīnā ticies ar šīs valsts vicepremjeru Hueju Ljanju. Tikšanās laikā uzsvērtas sadarbības iespējas transporta, tranzīta, kultūras, izglītības un lauksaimniecības jomā.

Abas amatpersonas atzīmēja Latvijas un Ķīnas labās divpusējās attiecības, kas turpina dinamiski attīstīties, informē Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja vietniece Laine Kučinska.

Jau ziņots, ka V.Dombrovskis Ķīnā uzturas no 24. līdz 28.maijam, kur notiek Baltijas valstu darba grupas seminārs, pārrunājot lauksaimniecības attīstības un sadarbības veicināšanas iespējas Baltijā un Ķīnā.

Abas puses pārrunāja ekonomisko situāciju Latvijā un Ķīnā, kā arī globālās finanšu krīzes ietekmi uz valstu tautsaimniecības attīstību. Ķīnas vicepremjers Hueju Ljanju izteica atzinību par Latvijas paveikto ekonomiskās krīzes pārvarēšanai un apsveica Latvijas dalību starptautiskajā izstādē World Expo 2010 Šanhajā, kas dos iespēju nest Latvijas vārdu Ķīnā un pasaulē.

Šodien vēl plānota Ministru prezidenta dalība un uzstāšanās ar uzrunu pirmajā Ķīnas un Eiropas Savienības augsta līmeņa politisko partiju forumā.

Jau ziņots, ka V.Dombrovskis trešdien apmeklēs starptautiskās izstādes World Expo 2010 Latvijas paviljona atklāšanu un tiksies augsta līmeņa valdības un pašvaldību amatpersonām.

(papildināta ar foto)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas