Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

FOTO: Gaiķēna mēģinājums sasniegt Šleseru beidzas ar rokudzelžiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sāpošā sirds
s
ir AUNU BARS, ko mūsu valdība vaiksmīgi cērp un taisās cirpt arī turpmāk, tad bez pašas TAUTAS vēlmes un aktīvas līdzdarbības pierādīt, ka tā nedrīkst turpināt, nav iespējams pārtraukt šo "labā maizē tikušo" cilvēku iesākto skrējienu pēc "drošā vietā noliktajiem naudas maisiem", kas "septītās debesis" atnesīs jau šajā saulē.
sāpošā sirds
s
Lai izteiktu savu viedokli, cilvēkam, ja vien viņš nav šausmīgi kautrīgs, īpaši liela piepūle nav vajadzīga. Lai kaut ko izdarītu un lai izdarītu to produktīvi, ir vajadzīga krietni lielāka piepūle, sava laika un resursu patēriņš. Ja TAUTA
Šampēteris
Š
Tātad Gaiķis var, ja grib. Manuprāt, izcili asprātīgs pasākums. Nu esmu gatavs viņu atbalstīt.
Janis.
J
Nu sitais jau konkretak, aizgaja pie viena tuksu salmu kuleja un pajautaja kur ir solitas 50 000 darba vietas sadu akciju jau tauta varetu atbalstit! Ta vajag turpinat un jautat kapec PAREXA gaz ieksa tautas naudu, kapec krizes apstaklos skiez tautas naudu par desmitkartigam cenam dazadam mega dargam celtniecibam sakot no kimikaliju ostam lidz bibliotekai utt, personigi es atbalstu Gaikenu!
maveriks
m
Jūsu niks un komentārs atsedz parāda Jūsu dzīves būtību! Tas tiešām ie Jukums, un tam nav sakara ar rakstā atainotajiem notikumiem un darbojošās personām
60 000 darba vietas
6
Bet, kur Gints ņēma pacēlāju? :) - Tas ir tas pats pacēlājs ar kuru Slesera un viņa kundze pacēlās debesīs pirmsvēlēšānu šova laikā arēnā Rīga.. Simboliski, vai ne?!
vai manu
v
Ģ.Dripe minēja, ka 50 000 jaunas darbavietas pilsētā neizveidosies dienas, mēneša vai pusgada laikā, bet tās ir solītas četru gadu termiņā. Turklāt pašvaldība pati darbavietas neradīs. _____________________________ Redz kā, bet no tagadējās valdības prasa visu uzreiz - šodien. Šlesera nekaunība tik tālu aizgājusi, ka pats gāztu valdību, jo viņš redz ir lielais vīrs, kurš te visu sakāros. Tāds čiks un mēles kulstīšana vien sanākusi. Vēl neko savā sētā nav sakārtojis, kad jau bāž savu riebīgo degunu kaimiņa sētā.
Jukums
J
Tā ir varas agonija! Uzskatu, ka Mūrniecei (vai citam atbildīgajam, ja tāds ir) ir jāuzņemas reālu atbildību un jāatkāpjas!!!
Hmmm...
H
Kāpēc ākstīties, ja vēlēšanās atkal par viņiem balsosim? :(
papucis
p
...kāds naivums!
daunitis
d
Šlesers ir daiļrunīga liecība par to, ka KGB spēj pat mērkaķi iedīdīt savās gudrībās.
daunitis
d
Jaunieti, viens no mums ir daunītis, bet man tas ir tikai niks, tāpēc īstais daunītis esi tu, ja reiz gribi, lai daunis veido valdību.
klusais
k
Nav jau grūti saskaitīt - vidēji dienā 34 darbavietas. Tā ka 6 mēneši ir rupji sakot padirsti , tad tagad jau gandrīz 40 darba vietas dienā.
Kaspars Gasūns
K
Njā, pēc analoģijas Pirmajiem vajadzētu pēc vēlākais nedēļas ar oficiāli pieteiktu akciju visu Rātsnamu noklāt ar pacēlājiem... bet šie jau tādi dīvaini protestētāji.
Kaspars Gasūns
K
Tas džeks ir sava veida ģēnijs - ja pats ir autors. Tik gaumīgi parodēt Šleseru un izvirzīt tieši tādas prasības - neko vairāk vairs nevar vēlēties. Ļoti smalka ironija. Ilgi gaidīju, kad tad beidzot Šleseram tas pacēlājs atbalsosies... :D Starp citu, par tām darba vietām. Nemaz tik daudz laika jau viņiem nemaz nav. Vajag tikai atlikušās dienas izdalīt ar 50 000. Ar katru dienu, kuras laikā Šlesers "ieskrienās" paliek vairāk darba vietu, kuras jānodrošina. Beigās tas mērķis vēl kļūs neizpildāms. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas