Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

FOTO: Gulbenes pensionārs Šķēlem piemin «kampšanu»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
savejie
s
man jau patik vai tiesam vini uzskata latviesu tautu par aunu baru ar stendzenieku priesgala.latvju tauta soreiz neiekritis.stendziniek.
jupis
j
Ir izdarījuši, ir! Viņi ir nozaguši 7 treknos gadus! Vot svoloči tādi!
Aicis
A
Atšifrēju savam runcim ko nozīmē šī formula ,tā šim nabagam piemetās pļūtiens! Šausmas...
Vēlētājs
V
Un kā tad paliek ar nepildīto TP pamatuzdevumu,kas ir ierakstīts pat partijas statūtos? Astoņi gadi jau sen ir pagājuši!
Elza
E
No TP var gaidīt tikai trešo pensiju samazināšanu!
Kā tas saprotams?
K
Vairākus gadus nav bijis politikā? Un nav izslēgts no partijas par partijas sapulču neapmeklēšanu vairāku gadu garumā?
Ilmārs
I
Solījums,neieviest progresīvo ienākuma nodokli,bet samazināt ienākuma nodokli saviem ienākumiem?
Haralds
H
Vai tad jau virs Šķēles pieminētajiem 300 latiem pirmskara Latvijā tika noteikta 43,7% ienākuma nodokļa likme? Jau no 1928.gada 28.jūnija gada neapliekamais minimums tika paaugstināts no 1300 līdz 2000 latiem gadā jeb 167 latiem mēnesī un zemākā ienākuma nodokļa likme bija tikai 0,6%! Nevis 26% no"ienākumiem" virs 35 latiem kā šodienas Latvijā! 25% ienākuma nodoklis pirmskara Latvijā tika ieturēts tikai no ienākumiem virs 12.500 latiem mēnesī!
hehe
h
zvērudārzs izbraukumā.. reiz uz gulbeni bija pat ziloņi atvesti :) neievēlēja..
jankase
j
Vēl interesants ir šo afēristu izvēlētais maršruts. Šķēles brālis gadiem kampa pa Gulbeni, Jelgavā tas vecis ir mācijies, Dobelē cer uz naftu. Nu kur viņi vēl tur gribēja ierasties ar savu propagandu?
jankase
j
Beidzot šie divi ļoti bīstamie mafiozi ir atklāti izteikuši savu vēlmi. To gan izmuldēja pamuļķis Šlesers, kurš nemaz nenojauš, kādā mēslā nu ir iekāpis. Šķēle, būdams rūdīts blēdis ar īpašu sagatavotību, jauno pajoliņu izmanto un tad nosviedīs pamēsla vietā. Bet Škēle skaidri defināja savu izpratni par varu - tā būšot valsts attīstība, kur nerēķināsies ne ar Austrumiem ne Rietumiem. Tātad kautkas līdzīgs Baltkrievijai un Krievijai, kur tikai īpaši iztapīgiem " uzņēmējiem " ir iespējas izdzīvot un visu varenais Vadonis ir visam noteicējs un priekšnieks. Tāda valsts pārvalde ir jau sen pieredzēta, vēl vairākus tūkstošus gadu atpakaļ, un sevi izsmēlusi. Man šo abu afēristu nodomi bija visai skaidri pēc Grūtupa publiskajiem murgiem par nacionālo buržuāziju kādu gadu atpakaļ un tagad pamuļķe Plaude pīkst nopakaļ. Bet Šķēle ar Grūtupu, manuprāt, ir ļoti bīstami tipi, jo, ja izdosies valsts apvērsums, šie viegli noslēps savu afēru pēdas un viņu morāle kļūs par visas valsts vadošo morāli. Ar to pašu latviešiem ir beigas. Bet par Šleseru, šajā kompānijā, man galva nesāp. To patisīs par pakalpiņu. Ceru, ka latviešiem nevajadzēs ķerties pie radikālākām metodēm, šīs kustības apturēšanai.
iz nesenas vestures
i
Šķēle: Kurš no viņiem ir lielāks kretīns? Milušs: Ha-ha-ha, abi! Šķēle: Nē, nu tad davai, nu pagaidi. Kurš? Kurš? Nu, lūk, davai, vajag tagad nobalsot par pašu lielāko kretīnu. ................................................. ...................... Šlesers: Jā Milušs: Nu, «uzmeta» mūs, Ainār! Šlesers: Uzmeta, ja? Milušs: Jā.
Slatavietis
S
Gulbenes bijusais oranzais mers Nikolajs Stepanovs tiksanas laika demonstreja virtuoza makslu bez sviesta 400 skatitaju prieksa ielienot Slesera un Skeles d(cenzets)sa.
AŠ²
A
AŠ² - AŠši- apkĀŠam - ĀŠlohus ... :)
acis
a
Kāpēc fotogrāfijās Šķēle atgādina maniaku? Ieskatieties viņa acīs- spīd kā maniakam!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas