Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

FOTO: Igauņi vērtē Latvijā ražotās preces

Igaunijā, pirmo reizi valsts mēroga mārketinga pasākuma ietvaros, notiek Latvijas dienas Taste Latvia, kurās ar Latvijā ražotām precēm var iepazīties Igauņu lielveikala Stockmann Tallinn apmeklētāji.


Pasākuma mērķis ir veicināt Latvijas produkcijas atpazīstamību un noietu Igaunijas tirgū, informē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA).

Latviju šajās dienās pārstāv 30 dažādu nozaru uzņēmumi – pārtikas, kosmētikas, tekstila un mājas lietu. Ar savu produkciju piedalās arī Latvijas dizaineri.

Lai piesaistītu Igaunijas patērētāju uzmanību, tiek rīkoti kultūras pasākumi, piemēram, katru dienu apmeklētāji var vērot Latvijas un Igaunijas pavāru šovus un baudīt ēdienus, kas pagatavoti no Latvijas pavāru radītām receptēm un Latvijā ražotiem produktiem, kā arī iepazīties ar Latvijas mūzikas grupām.

Projekts Taste Latvia ir tapis Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrai sadarbojoties ar Latvijas vēstniecību Igaunijā, Live Riga, Tūrisma attīstības valsts aģentūrui, Latvijas Pavāru klubu un Sakret.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas