Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Krauklis: algai jābūt motivējošam arī valsts uzņēmumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
elzza
e
Kad skata saeimā? Šitas ir piketa vērts. Tā piegriezušies!!! Budžetā caurums uz cauruma, bet šitie tik brēc pēc piķa: krā,krā...
Hi
H
Reti gadās redzēt tik daudz aprobežotu ļautiņu vienkopus, sk bildē!
..................
.
Cik tas Vents Kraulkis ir SMIEKLIGS ar saviem apgalvojumiem, tepat vinu sabiedrotais SLESERS riko jaunu partiju un tur kads uznemejs liekuligi vaida ka esam tuvu katastrofai ka cilveki nak pie vina lugt 5 latus izdzivosanai bet TP biedrs Vents Kraulis sukstas ka Valsts Uznemumu treknajiem birokratiem vajagot LIELAKAS ALGAS! KADA NEKAUNIBA! Skele apvaldi to savu satrakojusos Kraukli!!!
dzeris
d
Normālās valstīs vislielākās algas ir taisni jaunāko kjlašu un pirmsskolas iestāžu skolotājiem, jo tur nepieciešami visaugstākās raudzes speci, taisni tai vecumā tiek ielikti pamati, veidota personība, utt., kas nosaka visu turpmāko dzīvi. Muļķuzemei jau gan sava gudrība, vislielākās algas politiķu ielikteniem bez kādas profesijas un fuktukiem, kas palaida garām visu, ko vien varēja.
Sandra
S
Skolotājiem un medmāsām laikam nevajag normālu algu, jo viņi neko neražo.
plakanais
p
Skolotājiem nevajag motivējošu atalgojumu, lai viņi izaudzinātu jaunos "topmenedžerus", kuri valstij pelnīs miljonus?
Ora
O
Nedomāju, ka algām vajadzētu būt lielākām, kā ministru prezidentam, stimulēt darbiniekus var dažādi, piemēram maksāt prēmijas, % no gada peļņas pieauguma!!! Tad neviens nenīdētu par lielajām algām, ir valstij nopelnīta nauda, lūdzu prēmija. Arī par izdevumu ekonomiju rūpētos pastiprināti. Tādas shēmas ir dučiem, kāpēc valsts negrib tās ieviest?
:):):)
:
ir rēdzēts dunduks,bet šitais dunduku dunduks,vispirms sakārojiet tā lai algu nemaksā par to vien,ka ierodas darbā,bet par padarīto darbu,tas jau laikam tāls sapnis Latvijā.
...
.
nu tad jau visur citur aŗī lūdzu motivējošas algas! Domāju, kamēr bezdarbs tikmēr darītājus, vismaz, valsts uzņēmumu domēs, atradīs arī par tām pašām algām... Cik tad ir to, kas pametuši darbu kādā padomē, jo alga par mazu?
traductrice
t
kas ir motivācijas mērs? cik man zināms no teorijas, nauda kā motivējošs faktors darbojas īslaicīgi. Jau pēc nedēļas algas pielikums ir pašsaprotams un vēl pēc nedēļas sāk likties, ka tevi nenovērtē pietiekami labi...
Lelle
L
Ak vai, kā barotnes interesē TP mērgļus! Monopolisti nodīrā tautai pēdējo ādu un padalās ar partijušņikiem! Kad šitais vienreiz beigsies???
who cares
w
Varētu piekrist, bet tas ir attiecināms uz uzņēmumiem, kas ar kaut ko konkurē, t.i. darbojas "brīvajā tirgū", bet nevis uz monopoluzņēmumu administrācijas dalībniekiem, kuri pēc būtības pilda funkcijas, kas maz atšķiras no ierēdņu funkcijām. Nedaudz cits stāsts varētu būt par nozares speciālistiem, jo šeit jebkurš kantoris konkurē darba tirgū. Jebkurā gadījumā - menedžmentam algas var droši apšņirkāt - šīs mantas netrūkst.
sss
s
Algu vajag tādu lai var otkatkai partijai paliek.
@
@
Diletantiska valoda - piestāv ekonomikas diletantam, Viss ok.
>>
&
kamēr citi ar ziediem pie Brīvības pieminekļa, tikmēr 'kraukļi' ķer ko var - pa miskastēm!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas