Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FOTO: Manifestācija Esplanādē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paija
P
Ak, Latvija, cik gadu vēl paies, līdz Tevi mīdīt beigs naidīgas un agresīvu aziātu stampainās kājas . Diemžel ar tādām nožēlojamām amēbām kā E.R. žaketes raustekle Latvija ir pārpildīta.
Ance
A
Šī sieviete ļoti prasti uzvedās! Tādā pasākumā man būtu kauns stāvēt viņai blakus.
ABC
A
Vai Aigaru Kalvīti?
nemieri
n
Vai kāds var iedomāties varonīgā Segliņa sarunu ar to burvīgo uz kravatēm tendēto būtni?
Guntis
G
Kā- dziedāja tak beigās- Kaspars Dimiters, uzticīgā sieva ar turpat pie kājas vīram. Īstais duets šādam saietam! Tie paši idioti, kas pavērtām mutēm klausās Krīgera demagoģiju, ievēl buldozeru par mēru, var dziedāt kopā ar Kasparu- ei, maķ tvaju zanagu...
Lāpītāja.
L
Nu taču apskatiet uzmanīgi visas fotogrāfijas, Tur skaidri var redzēt,kādās ļoti atšķirīgās daļās sadalījušies stāv mītiņotāji, skaidri var redzēt,kur stāv skolotāji un mediķi un latviešu pensionāru daļa,tā solīdākā un skaidri var redzēt kāda nostājusies nelatviskā masa(es neko nesaku,arī krievu cilvēkam vajag nomaksāt dzīvokli un paēst) bet tā taču acīmredzami ir tā daļa,kura iet,kad jāprotestē pret LV kā tādu, kad jālamā mūs par fašistiem, kad 9.maijā jājūsmo par PSRS un Staļinu.Kauns skatīties uz to attēlu,kur sieviete(kaut gan pēc būtības bāba) safrizēta, apkārusies ar smagu zelta kaklarotu, grābstās gar Repši.Tā nu gan īstā "apdalītā badā mirēja". Es negāju tādēļ,ka nevēlējos piedalīties amorālu ļautiņu rīkotā pasākumā.Kā citādi lai nosauc liekulīgo Krīgeru un Verzi,kuri vispirms paraksta valdības budzēta samazināsanas plānu un pēc tam lai aizmālētu acis saviem biedriem, sasauc mītiņu kurā aicina protestēt pret pašu parakstīto dokumentu. Un tas, arī ir liekulīgi, kad neatnāk neviens no valdības uz mītiņiem, tad žēlojas visi,ka lūk, valdošie ir kurli, nedzirdīgi, ar tautu runāt negriboši un tā jau arī bija agrāk, Kalvītis tak muka pa ķēķa durvīm un sanākušos sauca par kvaukšķiem, laikam pareizi darīja,ja jau tagad,kad beidzot kāds atnāk un nenosauc par kvaukšķiem, tad to nosvilpj un pie vārda nemaz nelaiž. Pūlis pats nezina ko grib un nudien uzvedas lumpenproletariāta cienīgi. labi ka nepiedalījos tādā pasākumā, droši vien ka tur daudzi bija kuri balsoja visus gadus un vēl tagad par to pašu TP, LPP/LC utt. bet tgagad par notrallināto valsti gatavi Repši vienu saplosīt(ir jau viņam jūra trūkumu, bet vismaz ne tik daudz kā valsts notrallinātājiem).Nevajag rīkot šādas tvaika nolaišanas akcijas,kuras viegli var izprovocēt uz 13.01.līmeni. Ja ko grib nopietni panākt,tad ne jau ar dziedāšanu un lamāšanos, tad ir nopietni jāsagatavojas un jābūt nopietnam scenārijam,lai būtu rezultāts, bet jāgatavojas arī tad uz nopietnu pretdarbību, jo "kuilis" no specvienības ir tikai pirmais zvans, zagļu banda ir gatava uzrīdīt tautai arī savus algotņus. Aicinu neizšķērdēt spēkus visādu viltus praviešu, melīgu ;liekulīgu verzu un krīgeru rīkotos tvaika nolaišanas pasākumos, bet gatavoties nopietnam protestam,kura mērķim ir jābūt nevis " man desu", bet gan "man tiesisku valsti", ar to saprotot tiesības uz ēdienu, jumtu uz galvas un elementāru veselības un fizisko drošību, pret nelikumībām,kādas te tiek piekoptas 18 gadus piesedzot tās ar nekvalitatīviem likumiem,kurus pēc tam paši var neievērot.
k.dimiters
k
Visklusākie akmeņi un drošības kuiļi biju uzaicināts manifestācijā nodziedāt divas dziesmas. zināju, ka arodbiedram krīgeram vakar izdevās salekties ar elitu veidemani viņas izsludinātās klusējošo akmeņu akcijas dēļ. vakar vēl nesapratu, kāpēc. šodien sapratu visu. 1.akustiskā sistēma mītiņa apskaņošanai bija izvēlēta tāda, lai tālāk par 20m neviens neko īsti skaidri nedzirdētu. 2.mītiņam nebija nekāda sakara ar katastrofu, kādas priekšā stāv tauta. 3.drošība bija noorganizēta tā, lai kāds neiedomātos nodemonstrēt tiešām ko protestam piemērotu (akmeņu akcija tika nokosta pilnīgi). 4.netika izrunāta neviena esošajai situācijai akūti derīga runa. 5.arodbiedrs krīgers “godam” pildīja varas radītā spiediena nolaišanas ventīla funkciju. 6.nedz pie akmeņu likšanas kāds tika, nedz es pie dziedāšanas. bet labi, ka netiku, jo tad kāds arī mani zīmētu kopā ar šiem iztapoņām sistēmai. 7.drošībnieki nodemonstrēja komjauniešu cienīgu kabeļu satīšanas un aizvākšanas ātrumu. 8.knapi izdevās kādu drošībnieku pārliecināt, ka mūsu virvītē iesaiņotais “buližņiks” nav Dāvida linga un ka ar to netaisāmies nevienu nosist. mūsu akmeni gandrīz arestēja :) iedomājos, kā jutās tie tūkstoši, kas cerībā bija sanākuši esplanādes laukumā. ja pat arodbiedrības spēja visus visnežēlīgākajā veidā piesmiet, tad ir skaidrs, ka ne uz kādām organizācijām, kas kaut nelielā mērā ir saistītas ar valsts esošo sistēmu, cerēt kategoriski nedrīkst. latviešiem ir jāorganizē un jāveido sava patstāvīgā, no esošās valsts neatkarīga Latvija. un nekavējoties. p.s. pēc akcijas vienkārši apsēdos pie Raiņa un padziedāju. kā simbolu notikušajam ievēroju kādu īpaša izmēra un pozas drošības dienestu kuili, kas ar savu attieksmi parādīja, ka, ja vien būtu tāda pavēle, “nomočītu” jebkuru, kas te būtu atļāvies paust kaut kādas sen norakstītas tautas nevienam virsniekam neinteresējošas vaimanas. ja tādi tēli reprezentē varas sistēmu, tad kādi varāni ir tie, kas šo sistēmu veido un pieļauj tādu kuiļu ganīšanos iznerrotās tautas mītiņā! <a
Revolucionars
R
Jūs tak nedomajat ka kādas valsts priekšgala ir statistiski par vidējo cilveku daudz gudrāki vai kādā cita mēra labāki cilvēki?
XXX
X
Arī mana cieņa Repšem!
Revolucionars
R
Aleksandrs P. 00:07 Nez&#039; kāpēc no "protestantu" bara neviens neuzkāpa tribīnē un nesāka dziedāt "Ar kaujas saucieniem uz lūpām....." LAIKAM TAČU NEAPMIERINĀTO barā nav neviena,kas Latviju spetu izvest no krīzes. Kliegt un kritizēt prot daudzi, bet kur ir tas vienīgais GUDRAIS ? Kur slēpjās? Kāpēc nenāk un neizved tautu no dūmiem un tvaikiem ? =========================== Aleksandr jūs neuzmanīgi lasījāt manu iepriekšējo atsauksmi.Mes visi esam cilvēki ar saviem trūkumiem,pozitīvām iezīmēm un uz vēstures fona esam putekļi ko vējš uzpūš un aizness.Viens vienīgs cilvēks nevar iemiesot visu gudrību un pārspēt visumu bet sabiedrība var. Teiksim no Krievijas baidās latvieši ka var okupēt,rietumi ka var palaist raķeti,tadžiki ka var izdzīt no Maskavas utt. Krievija ir lielais nezinamais un viņu nevar vienkarsi uz kalkulatora aprēķināt.Latvija savukart ir vienkarši skaitļu rinda bilancē nav sabiedrības ka lielā nezināmā spēks.Tatad atbilde uz tavu jautajumu ir kad sabiedrība kļūs neviss vienkārši par skaitļu rindu tad arī atnāks tas kas izved no dūmiem un tvaikiem.
Berta
B
Man patīk 3. bilde, - pensionāri ir sapratuši, kā viņiem dubultot pensijas apmēru: vajag vienam otru nožņaugt. Palikušie varēs slavēt savu dzimteni, dziedādami "Široka strana moja rodnaja"...
Revolucionars
R
Domāju ka šai sistēmā ievilktie cilvēki mainās reti pat ja viņi to grib.
Es
E
Arī mana cieņa Repšem!
Aleksandrs P.
A
Nez&#039; kāpēc no "protestantu" bara neviens neuzkāpa tribīnē un nesāka dziedāt "Ar kaujas saucieniem uz lūpām....." LAIKAM TAČU NEAPMIERINĀTO barā nav neviena,kas Latviju spetu izvest no krīzes. Kliegt un kritizēt prot daudzi, bet kur ir tas vienīgais GUDRAIS ? Kur slēpjās? Kāpēc nenāk un neizved tautu no dūmiem un tvaikiem ?
Svestautite
S
Mila Latviju Tauta kapec Jus tik atri vis aizmirsat vai tas pagais 20.gadi, es gan atceros to puiku Einaru Repsi kur nebaidijas un gaja pa prieksu kallonai ar sarkan baltu karogu, taja laika man asaras bir no prieka ka ir tadi jaunesi un sodien es nemaz nebrinos ka vins nak pie tautas bet tauta vinu neusklausa , vai Jus Tauta aizmirstat kas rulleja 1990 gada kas bija Ministru prezident vai tesam jus aizmirsat to treknus gadus rulesanu ar boldozeri gazi lidz gridai vai Jus aizmirstat kas bija ar ierindnu iecelsanu par svetam "goviem &#039;atcerietes; un ar so mirkli esat pateicigi un ludzat Dievu par mus MINISTRU PREZIDENTU V. Dambraovski par Finans ministru E.Repsi par ekonomikas ministru un vispatr par partiju JAUNU LAIKU biedriem par to ka vini uznemas so smagu nastu uz savam plecim, tika vienigi es nesaprot kapec vini nepasludina krizas situaciju un vienkas netiek no tiem ieridnicibas bariem laugsim visi kopa un domasiem labus domas par LATVIJU skaisto zemi vina tik ir maza mes drosvien ar savu gribu spetu vinu sasegt un samilot. Pedodat par kludam neesmu latvieta bet patriote LATVIJU ZEMES, zel ka esmu tik talu atrodas aiz okeana bet labas domas un lugsanas ik vakaru sutu LATVIJAS PREZIDENTAM un VALDIBAI un visai TAUTAI. Milais DIEVS es TEV ludzu SARGA LATVIJU.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KO TEICA MANIFESTĀCIJĀ?

Pēteris Krīgers, LBAS līderis


Aicinām nākt pie arodbiedrībām ar savām idejām, sūtīt vēstules ar ieteikumiem, kā varam iziet no situācijas. Mēs apņemamies būt par koordinācijas centru, kas nodos idejas tālāk prezidentam, valdībai un Saeimai. Pirmkārt, mums šodien jābūt vienotiem, jo sākas darbs pie nākamā gada budžeta, tur ir savs šausmu stāsts un mums tas ir jānovērš.

Mums priekšā ir ļoti smags rudens un ziema. Mums jāorganizējas pašiem, dzīvojamās mājās, novados, pilsētās, ciemos, lai varētu palīdzēt ar maizi, kartupeļiem, transportu, lai varētu šo ziemu izdzīvot. Ja esat grūtā situācijā, ejiet pie arodbiedrībām. Mums vairāk viens otram jāuzticas, bet varai nedrīkstam uzticēties, mums tā jākontrolē.


Zane Jančevska, aktrise

Turamies kopā, mums nav par ko kaunēties. Mēs savas jostas jau esam savilkuši. Tagad gaidām, lai savus kreklus novelk tie, kam to ir daudz un lai dod tiem, kam salst. Es noliecu galvu to cilvēku priekšā, kas atsakās no pusdienām un vakariņām, lai vēl nāktu uz teātri.

Uvis Helmanis, sportists


Politiķu solījumi pēdējos pāris gadus mani ir pārsteiguši, un esmu no tā cietis, mums tiek melots. Man netiek maksāta alga un nodokļi. Ceru, ka jaunā Rīgas dome sakārtos lietas un cilvēki dzīvos labāk. Vairāk budžeta pieņemšanā ir jāiesaista sabiedrība. Esam pelnījuši, lai sabiedrība zinātu taisnību.


Inese Pabērza, aktrise un dziedātāja


Kad 80.gados dziedāju dziesmu Savējie sapratīs, mēs zinājām par ko dziedam. Bet tagad pašu audzinātajiem vampīriem nav gana, viņiem nekad nepietiek. Šobrīd nedrīkst nošķirties pa profesijām. Mums latviešiem ir tāda jocīga mentalitāte, ka neprotam cīnīties par sevi, tāpēc cīnīsimies par citiem – pensionāriem, skolotājiem. Ja darba devējs neveic savus pienākumus, viņš ir jāsauc pie atbildības un viņam nemaksā nekādus atlaišanas pabalstus. Mums ir pārāk īsa atmiņa. Valdība man atgādina plānprātīgus spēlmaņus, kas ir nospēlējusi visu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas