Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Miķelsonu atbrīvos no apcietinājuma, ja iemaksās 50 000 kā drošības naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
KNAB i sen vajag likvidet,nelauj,,LIKUMIGIEM ZAGLIEM,,ELPOT Latvija jebnkuram ir skaidrs,ka GAZES elektro stacija ir VISNEIZDEVIGAKAIS VARIANTS VALSTIJ.
Vientulais vilks
V
JA,JA un vel prokuraturu ,policijuun citus drosibas dienestus likvidet. It seviski tiesas.VISTAISNIGAKA IR lincu TIESA.
Barons22
B
KNAB vadone Strīķe jau jūnijā apgalvoja, ka ir savākts pietiekami daudz pierādījumu jau no 2006.gada, lai apcietinātu Miķelsonu & Co. Uzrādi taču apsūdzību, Jutiņ, lai tiesa notiesā vainīgos. Bet nē, tagad te sāksies teātris ar drošības naudām, faktu trūkumu, izmeklēšanas sarežģītību u.t.t. Beigās izrādīsies, ka viss ir tikai tukšs politisks troksnis, par kuru dabūs maksāt visi Latvijas nodokļu maksātāji. Gan tiesas izdevumus, gan kompensācijas cietušajiem u.t.t. Nožēlojami, ka mēs dzīvojam tādā valstī. Ja pie jebkura no mums ieradīsies KNAB, mēs uzreiz būsim noziedznieki, sēdēsim cietuma kamerā un zaudēsim savas darba vietas. Pierādiet apcietināto vainu. Vai nu pierādiet to, vai arī ir jālikvidē KNAB. Un pārejiet uz 100Ls valsts atbalsta fonda rindām. Es neesmu ar mieru maksāt nodokļus no kuriem tiek uzturēts šāds bezjēdzīgs valsts veidojums.
krabis
k
Par spīti visām muļķībām, kas te sarakstītas, es arī aizstāvu Miķelsonu. Veids, kādā LV politiķi kārto savas attiecības ir vienkārši pretīgs! Visu cieņu Miķelsona kundzi Lailai, kura dara visu iespējamo savas ģimenes labā un stāv pāri visiem samazgu lējējiem un tiem, kas no malas vienmēr visu zina labāk. Līdz šim Kampars nav izcēlies ar kvalitatīvām lietām un labiem kandidātiem, domāju, ka Latvenergo gadījums nebūs izņēmums.
patiesi
p
Kaarlis un visa Par labu Latviju banda ir zaglji un korumpanti.Man protams 'z'el.
www
w
Ja apsūdzības ir par miljoniem, kāpēc drošības nauda nav miljonos????
Daiga
D
Miķelson, tu atbildēsi par bezjedzīgu verdzību Gazprom, nevis Latvijas ražotāju atbalstu
Vēsma
V
Laura Vonda ļoti korumpēti aizstāv Miķelsonu. Nav smuki tā darīt. Aizstāvēt blēdi, kurš kā jau visiem zināms, zaga gadiem Ko tad nepiemin, lai pārdod tas kas pieder? piemēram 2 mašīnītes 100 000 ls vērtībā?
NAV VIENALGA
N
shii lieta smird taapat kaa citas politiskaas praavas! kam ir izdeviigi, lai nonjemtu mikjelsonu!?! wot eto vopros!
TTRIICEKKLIS
T
Re,kaa novaajeejis vecais zaglis,spraagoni vajadzeeja iemest pie riktiigiem pakalotaajiem,lai zin un saprot ,ko noziimee zagt.blakaam vajadzeeja paraziitu skeeli un sleseru ar to resmo pakalu,tad pakalotaajiem buutu prieks par svaigu preci.
bimbam
b
K.Miķelsona dzīvesbiedre Laila pauda apņēmību pēc iespējas ātrāk savākt līdzekļus vīra atbrīvošanai. "Nauda ir jāvāc, un, cik ilgā laikā to varēsim, tā darīsim," viņa sacīja, paužot cerību, ka to būs iespējams izdarīt iespējami drīz. ---------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------ Asaras nak! Nekas tur nav javac! Sadu naudu Mikelsons viegli samaksas, to iznemot no sava vasaras krekla krusu kabatinas! Nebusim tacu naivi. Protams, sievai jatelo, ka vina tagad staiga ar basam kajam un pliku vederu, citadi jau sabiedriba vel ko sliktu par jauko gimeniti nodomas!
WWW
W
Sabiedrības mēsli, kuri izlaupījuši miljonus, par lētu naudu var atpirkties.
Sēlis
S
Nepilna jaguara cena,vajadzēja prasīt apaļu summu.JA pietiek Rusanova algošanai,tad tā zeķīte zem gultas maisa pietiekoši gara,ja ne zeķubikses.
Tik
T
viens pluss- notievējis.
Tups
T
Nu, nu nestreb karstu :) Zinoši ļaudis no Latvenergo ziņo, ka nav dūmu bez uguns.... Un, tā kā Latvenergo ir valsts uzņēmums, tad, ja tiesībsargājošajām organizācijām pietiks spēks un neatkarība šīs lietas risināšanā, izrādīsies, ka no visiem valsts iedzīvotājiem, kaut pa santīmam, bet Kārlītis ir nozadzis....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas