Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Nedēļas sākumā Latvijā būs mākoņains laiks ar nokrišņiem

Šajās brīvdienās un nedēļas sākumā Latvijā lielākoties būs mākoņains laiks un daudzviet gaidāmi nokrišņi - lietus un slapjš sniegs, bet naktī austrumos arī sniegs, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Ceļi atsevišķos posmos būs slideni.

Brīvdienās būs mērens ziemeļu, ziemeļrietumu vējš, bet pirmdien vējš iegriezīsies no dienvidrietumiem un piekrastes rajonos pastiprināsies brāzmās, sasniedzot ātrumu 15 metri sekundē (m/s).

Savukārt nedēļas vidū mākoņu būs mazāk, tomēr vietām gaidāmi nelieli nokrišņi. Nakts un rīta stundās dienvidu un austrumu rajonos veidosies migla. Lēni līdz mēreni dienvidrietumu vēji nedēļas otrajā pusē iegriezīsies no dienvidaustrumiem.

Gaisa temperatūra naktī daudzviet noslīdēs zem 0 grādiem pēc Celsija skalas, bet dienā gaisa temperatūra iesils līdz plus 8 grādiem.

Pirmdien sinoptiķi sola mākoņainu laiku, kas brīžiem skaidrosies, bet dienā vietām gaidāms neliels īslaicīgs slapjš sniegs un lietus. Pūtīs dienvidrietumu, rietumu vējš ar ātrumu 4 līdz 9 m/s, bet dienā piekrastē vējš brāzmās sasniegs ātrumu 15 m/s. Gaisa temperatūra naktī nokritīsies līdz mīnus 1 grādam, bet dienā maksimālā gaisa temperatūra būs plus 8 grādi.

Otrdien, 20.oktobrī, būs mainīgs mākoņu daudzums, naktī vietām nelieli īslaicīgi nokrišņi. Naktī un no rīta austrumos būs migla.

Sinoptiķi prognozē, ka ceturtdien nokrišņi nav gaidāmi, savukārt nedēļas nogalē vietām gaidāms neliels lietus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas