Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Paēdušai Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antons
A
Diena lūdzu publicējiet arī vēlāk ziņas par šīs akcijas norisi. Līdz cik ģimenēm nonākusi šī palīdzība. Vai tas viņiem palīdz iziet no grūtas situācijas. Gribas par to vairāk zināt.
Antons
A
Paldies Ziedot.lv, ka īsteno šādu akciju. Šajos grūtajos laikos tas ir ļoti ļoti svarīgi. Cilvēki cits citam sniedz palīdzīgu roku. Nē, par zvēriem mēs vēl tomēr neesam pārvērtušies, ja kāds to bija cerējis panākt!
laba darīšana
l
Ak svētā vientiesība,šī "labdarības''akcija ir labs bizness,kā realizēt ēdmaņu,kurai sen sen beidzies realizācijas termiņš pie viena labi pazīmēties un arī šo to nopelnīt uz ārā metamām lietām.Ja piemērotu padomijas laika pārtikas derīguma termiņu standartu, tad 80% RIMI produkcija būtu taisnā ceļā jāsūta pat ne cūkām,bet uz miskasti.
K
K
Gluži kā pašās atpalikušākajās Āfrikas valstīs - dala pakas ar pārtiku...... Pateiksimies zaglim Godmanim un viņa blicei par novešanu līdz badam!
Gariks
G
Stulbeni, TAUTA, firmas saziedoja šo pārtiku !
ai, labie tēvochi
a
paldies, paldies, gādīgām tantēm un onkuļiem! papriekšu aplaupa cilvēkus, atņem darbu un maizi un tad 'glābj' ar pārtikas pakām ne ubagu dāvanas un pakas vajadzīgas, bet cilvēka cienīga dzīve!!!
2 Latvijas
2
Bet daziem galdi luzt............
Paija
P
Tas ir ļoti humāni. Latvijā = ļoti, ļoti daudz bagātu , turīgu cilvēku, bet skopu cilvēku , bieži vien trūcīgajiem palīdz nevis bagātie, bet vidusmēra vai pat nabadzīgi cilvēki. Jo bagāts nabago neieredz, bieži tā ir.
balelins
b
Sis ir loti labs projekts, jo naudu ziedot labdaribas biedribam cilveki baidas jo zin ka biezi ta tiek nozagta, bet produktus tadus kas nebojajas,konservi utt butu ar mieru ziedot daudzi jo soreiz drosi ir zinams ka palidziba nonaks pie tiem kam ta tiesi ir loti vajadziga. Varetu piebilst ka lidzigi projekti ir pat bagataja Kanada kur ir specialas Food bank kur jebkurs var ziedot produktus kuri nebojajas (radio biezi var dzirdet lugumu ziedot vietejai food bankai) un jebkurs kam ir kadas grutibas var sanemt palidzibu.
zaglers
z
Vajadzēja Kalvīša ģīmi ielikt ! Lūk tā ir seja,projektam "Paēdušai Latvijai" !!!
zvirbulēns
z
Neaizmirstiet laukos dzīvojušos, izsalkušos bērnus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas