Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Pirmajam Latvijā būvētajam karakuģim ieliek ķīli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Беларус
Б
Я ЦЕЛИКОМ ВАС ПОДДЕРЖИВАЮ
WALA
W
NU ja tādas tās lietas - nu tad tik uz priekšu, vienīgais es ceru ka kāda brīdi izaugsi līdz līmenim kad kritika kļūs konstruktīva un no tās būs kāds labums gan pašam, gan Latvijas nepilsoņiem, gan arī tiem ko kritizēsi ( varētu teikt latviešiem, bet tas patiesībā neietvertu visus kurus tu mēdz kritizēt !!!). Patreiz es teiktu ka par vismaz 90% tevis rakstītais ir tukša muldēšana, tas protas mans viedoklis, bet tāds nu tas reiz ir. P.S. šad tad joprojām palasu tavus blogus, tīri tā lai redzētu vai esi "paaudzies", bet komentēt pagaidām atturēšos - nav tā vērts !
x factor
x
idiots padoma ko raksti-ja izdosies labs, atbaruks bāleļiņi igauņi vai leiši un arī sev tādu kuģīti pasūtīs, tatad vel nav isti skaidrs vai izdosies,a ja ne ko tad???
x factor
x
ne tu esi stulbs ar katamaranu aizsargat valsti lol
Человек
Ч
Мне больше нравится жить здесь и вас критиковать. Т.е,, "čakarēt" smadzenes таким, как вы. Вы же нам мозги парите своими дурацкими законами о гражданстве, о языке и так далее. То есть, я допускаю, что вам нравится компостировать нам мозги. Ну а нам, соответственно, нравится компостировать мозги вам. Куда же ехать при таких обстоятельствах. Только, если вы тоже уедете, чтобы и вдали от родины мы бы могли вам мозги компостировать.
WALA
W
klau tev neviens ar varu šeit nespiež dzīvot, tavā priekšā ir visa ES ( arī Krievija aicina tautiešus atgriezties) , nu brauc un dzīvo tur kur tev šķiet ka būs labāk, un beidz vienreiz prasti sakot "čakarēt" smadzenes. Tikai ņem vērā ka ne viena vien lielvalsts ir pat slinkas iebraucēju tautas piespieduši strādāt, tā kā visticamāk iemācīs arī tevi ko saprātīgu darīt bez regulārās tukšās muldēšanas internetā.
...
.
Nez kā tam katamarānam ir ar to ķīli
Человек
Ч
В том-то и дело, что šo to. И не более того. Погрязли в национализме и собственных капризах. Выродились.
WALA
W
Ja ticēt katram sūdabrālim žurnālistam ( kurš barojas no sensācijām) un katram tādam blogerim kā tu, tad protams šķiet ka latvieši ka pie mums vieni vienīgi dulburi un neprašas ne inženieri. Tikai daži ir aizmirsuši ka latvieši šo to labu ir būvējuši visu laiku, ne tikai elektronikā un kuģniecībā.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
man uzkāst uz taviem kirilicas klinģeriem!
Человек
Ч
"Krievi pērk Mistralus, bet latvieši BŪVĒ paši sev karakugus! Tā lūk! jo latvieši ir IZCILI." - Корабль строит замечательный латыш Василий Мельник, который с замечательным латышом Атисом Слактерисом опустил латышский госбюджет на 40 млн. латов, распилив из него минимум одну треть на свои собственные нужды. Глупый зарубежный латыш - министр обороны Лиегис - пытался остановить сделку, но договор заключен так, что для Латвии же хуже. Читайте Диену и смотрите "Ничего личного" с Яуналксне, у них был соответствующий сюжет, где говорится, что аналогичные корабли эстонцы купили напрямую в Германии, у них вышло, если не ошибаюсь, на одну треть дешевле. Напомню, корабль еще не построен, а будет построен только через два года. Затлерс собирается в Москву, и ему надо, чтобы Мельник надавил на своих московских друзей и этот визит бы не отменили. Ты - мне, я - тебе. А уж про сравнение "Мистраля" и латышской банки -что строит Мельник с русскими и украинскими корабелами на Рижской судоверфи - я вообще умолчу. С палубы "Мистраля" 16-ть 12-тонных вертолетов Ка-50 и Ми-24 снесут весь рижский центр вместе с дворцом президента, сеймом и кабинетом министров в пять минут. А латышская сторожевая банка "Виесите" только и годна, что на устройство пикника для президента Затлерса и Василия Мельника, вместо их яхты, потому что за государственный счет и бесплатно.
DZINTARS
D
Muļķu TAUTA.
moris
m
Par kuģiem prieks, bet varbūt kāds zinātājs var pateikt, kā ar tādiem divkorpusniekiem ir ziemā, kad jūru klāj ledus, salīdzinot ar vienkorpusa kuģiem?
ferrum
f
Prsh vairak kugiem blekis pietruuka :((
Labs sākums
L
Tā turpināt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas