Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Premjers Saeimā: būs nepieciešama līdz šim neredzēta politiskā vienotība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Shļesers spriež nepareizi,ja grib veidot uzņēmēju partiju.Demokrātiskas valsts strukturāli sastāv no BRīVā BIZNESA,no SOCIāLā TAISNīGUMA un KāRTīBAS.Kārtība tā ir tā valsts pārvalde,kura rodas no partiju piedāvājuma un sabiedrības atbalsta.Vislielākā nelaime,ka Kārtības ierēdni izmanto jaucās kopā ar brīvo biznesu un vēl tādā veidā kļūst bagāti.
cony
c
Tiešām tautas vienotība,vienošanās ir pats svarīgākais,lai mēs neiekristu uz otro V burtu,pat psrs savā laikā izmantoja vienotību,kooperāciju lai pārvarētu lielas finansiālas grūtības.Sabiedrības grupu vienotība,konsolidācija ir galvenais pie vēl nepārvarēto pagriezienu pārvarēšanas,gluži kā gigantiskajā slalomā.Protams uzņēmēji ir mūsu valsts budžeta balsts,bet jāatbalsta arī vidējais un trūcīgais iedzīvotājs,jo tur ir dzīvīguma,veselības un izturības potenciāls un cerības uz bērniem,kas vienīgie ir mūsu nākotne.
Varas partijas
V
Varas partijas (LPP, TP, ZZS un TB) ir taču vienotas valsts izzagšanas politikā. Fakts: Valsts kasē ir tikai parādzīmes.
777
7
Paldies JL par to, ka vismaz pierima Šķēles un Hūtes zagšana milzīgos apmēros. TurieS JL!
oranžie aizmirsa?
o
- „... Valsts nozagšana – mīts vai realitāte...Medicīna – naudas izspiešana pirms operācijām, lēto zāļu, kuras palīdz cilvēkam, izstumšana no aptiekām, dažādu ģimenes ārstu apšaubāma darbība utt. Policija – paši policisti iesaistīti narkotiku tirgošanā,...ceļu policijas darbība utt. Prokuratūra – apšaubāmi lēmumi, dažs labs eksprokurors ar milzīgiem rēķiniem bankā un dārgām mājām vēl tagad staigā, it kā nekas nebūtu noticis, utt.. Būvinspekcija – apšaubāmas atļaujas...Muita – kontrabanda, skandāls lidostā ...Tā ka, runājot par tiesu sistēmu, tai trūkst ne tik daudz naudas, bet sirdsapziņas...” No Līgas Švorinas raksta „Korupcija tiesās – drauds nacionālajai drošībai”, 04.02.2003., NRA Saistībā ar denacionalizēto māju īrnieku traģēdiju, kad tika pieņemti likuma „Par dzīvojamo telpu īri Pārejas noteikumi, ar kuriem katru gadu šos īrniekus aplika ar paaugstinātu īres maksu kā kulakus, ir tapis Zigfrīda Dzeduļa raksts „Ja pacels īri, nonāvēšos!”, 27.07.2005., LA un Gata Šļūkas zīmējums rakstam ar uzrakstu „Ja pacels īri par 30 santīmiem, būs 30 pašnāvību, ja par 60, būs 60 līķu” - „...dzīvojamās mājas likumīgi viltus mantiniekiem denacionalizēja, un šo dzīvokļu īrnieki, kas tos saņēma ar vienādām tiesībām, kā visi pārējie, no valsts, faktiski, netieši tika pasludināti par valsts ienaidniekiem. Kā ne, dzīvokli atņēma un ar likumu šos īrniekus aplika ar paaugstinātu nodokli (īri), lai vācas paši projām,, lai izmirst paši...lai galu izdara paši...” No raksta „Dzīvokļu īrnieki – valsts ienaidnieki”, 15-21.09.2005., „Latvijā LATVIETIS”
oranžie aizmirsa?
o
Ko viņi nodarīja tautai? Palasi dažus komentārus no NRA: - „Amerikāni tomēr bijuši naivi, izgāžot baltu naudu lai meklētu masu iznīcināšanas ieročus Irākā. Gluži par baltu velti viņi tos būtu atraduši Latvijā. Runa ir par spēkā esošo pensiju likumu... Tikai nestāstiet, ka Latvijas valdībai trūkst naudas. Tikai izcili bagātā valstī veikli zeļļi dažos gados var kļūt par supermiljonāriem.... Pietiek tautai pūderēt smadzenes! Jārada jauns, taisnīgs pensiju likums...Un vai nebūtu pareizi mūsu laikmetu nosaukt par valstiskā genocīda gadiem?” No rakstnieka Jāņa Lapsas raksta „Moku Ritenis ripo tālāk”, 26.01.2004. NRA - „...1999.gadā un vēl trijos nākamajos pensiju budžets aizņēmās no valsts 66,5 miljonus latu. Parāds jāatdod līdz 2008.gadam. Pamatbudžets procentos jau nopelnījis 21,3 miljonus latu, aizdevumos atsevišķos periodos piemērojot gandrīz 10% likmi. Nu jau apritēs desmit gadu, kopš Latvija slavē savu ideālo pensiju sistēmu. Vēl jau kredīts jāatdod arī Pasaules bankai... 15 miljonu eiro projektam Latvijas labklājības sistēmas reforma.” No Lidijas Dārziņas raksta „Valsts dzīvojusi uz pensionāru rēķina”, 09.06. 2005., NRA - „...Neviens nav skaitījis, cik cilvēku pirms laika aizgājuši pie debesu Tēva tikai tāpēc, ka reformu jūklī nav varējuši tikt pie daktera vai pie īstajām zālēm...Diemžēl, V.Krištopānam bija taisnība – Latvija ir muļķu zeme. Jo mēs izmirstot atkal un atkal iestājamies par bagātniekiem, par lielkapitāla partijām. Ideoloģija, skaļie patriotiskie saukļi mums ir dārgāki par mūsu pašu, mūsu bērnu, mūsu veco ļaužu veselību un dzīvību...Mēs sajūsmināmies par tēvzemiešu stingro stāju latvietības aizstāvībā gan šeit, gan Briselē. Un negribam zināt, ka tēvzemiešu veselības ministri, iztērējot Pasaules bankas kredītu miljonus, noreformēja mūsu medicīnu līdz klīniskai nāvei. Tagad oranžie uzsāk reformas reformu. Nu jau par mūsu naudu...Cik daudziem Latvijas ārstiem šī reforma salauzīs dzīvi? Cik daudziem Latvijas iedzīvotājiem reformu reforma atņems dzīvību? ...Bet kungiem nav laika par to domāt. Patriotisku saukļu aizsegā viņi plēšas ap portfeļiem un amatiem, kuri viņu personīgai kabatai dod simtus tūkstošus latu un apziņu: cik labi dzīvot muļķu zemē – Latvijā”. No Māras Nizinskas raksta „Muļķu zemes slimnieka pārdomas” , Rēzeknes Vēstis - „...Tas ir prātam neaptverami, kas notiek ar īrniekiem privātmājās. Pat ģimenēm ar daudziem bērniem ir ticis atslēgts dzeramais ūdens, gāze, elektrība, sanitārais mezgls, apkures sistēma, uz ielas ir tikuši izmesti invalīdi. Likumā „Par dzīvojamo telpu īri” īrniekiem ir ierādīts beztiesiska verga raksta „Cik katram kabatā naudas, tik demokrātijas”, 11.05.2004., NRA
Karamba
K
Ja ir runa par banku sektoru, tad jā, nevienas bankrotējušās.. un ja kas, ir taču aizņēmums, palīdzēsim.. tātad stabili :) Tāpat ar poltimafijas " tīklu"- visi galvenie savās vietās, - atkal stabili. Ja iet runa par bezdarbu, drīz cipars sāks pat kristies, jo izsīkst cilvēku resursi tik straujam kāpumam. Aizmukuši, vai neņemam uzskaitē... Tātad, ne tikai stabili, bet pat - pozitīva līkne :) Smuka dzīve exeļa papīrā, malači :)
apollo
a
JL drīz atvadīsies no TP kompānijas. Ir pazīmes uz tās kompromisa politikas maiņu. Bet visam savs laiks...
apollo
a
Kam nauda, tas pasūta mūziku! Bet nauda joprojām ir oligarhiem... Kam gan citam ir izdevīga vēlēšanu kampaņa, ja ne tiem, kam nauda?! Tauta jau tāpat zin, kas ir kas,..Vien ticība, kuru "civilizētie" afēristi dēvē par lētticību, tos "demokrātiski" pieviļ... Tautas lozungam jābūt: - Nost ar priekšvēlēšanu melu kampaņu !!!
Lelle
L
Vai tas JL premjers ir kaut ko apturējis vai uzlabojis? Nē, vēl dziļākos parādos ir ielīdis un nezin vispār ko darīt, kamēt SVF nenodiktēs šim priekšā. Apskaužami nejēgas.
:)
:
dombrovskis āboltiņa zaķis un kampars neizskatās labi pat salīdzinājumā ar šķēli šleseru un lembi man kā neieinteresētai personai.. a da pie kajas.. vai valsti izzog caur mazām elektrostacijam, rīgas brīvostu, vēja ģeneratoriem, atkritumu apsaimniekošanu vai māju un banku siltināšanu sanāk.. sanāk.. kas nozaguši.. zem šīm baltajam akācijām.. viena vieta uz brieža vēl brīva.. .. who cares vai (m)ērglis var maliņā piemesties ..
E. Zvirgzdiņš
E
Šlesers un Šķēle neasteidz bet pārsteidz ar nekanību un demagoģiju.
J
Dombrovska kungs, ejiet tālāk, pašlaik Jūs stāviet uz vietas. Jums nav nekādu priekšlikumu ražošanas attīstīšanai, bezdarba mazināšanai. Jūs sāk apsteigt Šlesers un Šķēle.
izbijis valsts patriots
i
Par plāniem domāju ka kaut kāds papiŗs būs,bet par kaut ko kardinālu es negaidu. Mani mazliet tagad atvēsināja ar kādu entuziasmu un ātrumu tas pvn samazināšanas papīrs iet pa saeimas gaitenīem viesnīcu biznesam. Tas ir bīstami.Protams ja tas pats attiektos uz kādu no šprotu ražotājiem vai mušu lielās bagātības kokapstrādes atkārtoju vēlreiz kokapstrādes nevis baļķeksportetājiem tad varētu domāt ka ir pozitīva tendence. Tagad nē. Repši es tiešām neuzskatu par pieskaitamu. Par tām programmā vienalga kas tās izstrādās ir un paliek ļoti liels jautājums --KĀ ŠĪS PROGRAMMAS IES KOPĀ AR MŪSU TRĪS REDZAMO oligarhiņu BIZNESU. Var likties tas ir smieklīgi ,bet te pagaidam nav optimisma. Lai mani zibens sasper ,bet teiksim Lembis bez tiem 10% nelaidīs nevienu savas pilsētas tuvumā. Nu te es nedomāju kaut kādu piparbodīti. Mums te vēl ir vesela plejāde at nepopulariem oligarhinīem. ŠLOSIS ko tāpat tagad reklamē uzņēmejpartijas dibināšanu.---NĒ par to ir vai nu samaksāts vai vēl kārtīgi maksās. 50 tuķst.jaunas darbavietas viņš solīja priekšvēlēšanu laikā.--Gaik''enam laikam vienu atrada,tagad reklamē kā tādu pasaules brīnumu. Lai ko mēs te domātu 200 tūkst bezdarbs ar tieksmi palielinātis ,bez noteiktas valsts attīstības programmas---NEIES KRASTĀ. Pagaidām reāli valdība sekmīgi glābj savējos .ja policists par zagšanu tiek pārcelst uz policijas specnodaļu nevis izlidināts kā korķis no šīs iestādes tad ko. viss notiekošais valstī j';askatās kontekstā ,kādreiz pat ar it kā nesaistītiem gadījumiem.
who cares
w
" labie puiši no JL vairs neizskatās tik labi?" === Viss ir relatīvi - attiecībā pret ko "neizskatās tik labi"? Salīdzinot ar iepriekšējiem, izskatās ļoti labi, salīdzinot ar valstīm, kurās iekšpolitikai ir bijis vairāk laika attīstībai, izskatās čābīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

gfg

Pilns premjera Valda Dombrovska ziņojums Saeimā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas