Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Šķēle par TP priekšsēdētāju ievēlēts gandrīz vienbalsīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jūrmala 2005
J
Jo lielāks kretīns, jo labāk. Dažus kretīnus gan nākas no publiskās telpas aizvākt, pārāk jau sazīmējušies.
ieslodzījuma uzraugs
i
Andrim jau tikai viena doma- kā tikt prom no ķurķa, ko pelnījis par visiem 100.. Čalim bizness sašķobījies, sāk trūkt nodokļu naudas ko aizshēmot uz savu ķešu-tas arī viss stāsts par ” saimnieku” :) Otrs tāds pat darbonis, pilsētas bruģētajs, arī pieteicies par glābēju.Mī un žē, cik aprobežotai jābūt sabiedrībai, lai šos organismus, kameras biedrus uzskatītu par Latvijas eliti.. Es personīgi tādiem pat malkas klēpi neuzticētu atnest, kur nu vēl valsti vadīt.
j
Ja Dombrovskis izskatās pēc sabraukta ezīša,tad aš pēc noskretušas oranžas lapsas, kas glūn uz sieru ,kas nepieder pašam.
to maru
t
Ak vins nepaspeja!!!!!!!!!Stulbakais apgalvojums! Vins NEGRIBEJA paspet!!!!!!Arprats, cik jus stulbuma sisti!!!!!!!!!!!!!
cepsix
c
Cilveki, vai jus vispar kaut jel kaut ko sajedzat no lietu bidisanas un shemosanas,atkal BALSOSIET ooooo,par so SHITU ????????????Domajiet, tautiesi!!!!!!!!!!!!!!
maru
m
Ko gaidīt no Šķēles? Iepriekšējās valdīšanas reizēs viņš patiesi rīkojās atzīstami, taču mūsu graujošie spēki viņu ātri gāza, tā ka neko prātīgu izdarīt nepaspēja. Tagad aina ir pavisam cita. Šķēle ir salaulāts ar mūžīgo nodevēju LC. (Kas reiz bijis LC, nekad no tā prom netiks.) Viņā vairs nejūtas valstsvīra spēks. Arī visuresošā korupcija ir darījusi savu. Vecie vēži vecajā kulītē. Diemžēl. Skumji.
KLM
K
Pievienojos Jums sjezda slavināšanā, patiesi skaisti, es pat teiktu, grandiozi ! Bet jābūt godīgam, nevar noklusēt arī trūkumus, piemēram - nebija padomāts par bērniem ar oranžiem kaklautiem, kuri, nebeidzamā straumē starp krēslu rindām, dodas apsveikt sjezda prezidiju, ziņojot par paveikto darbu - oranži mācīties valsts uzplaukumam, visi kā viens salutējot - vienmēr gatavs septiņiem trekniem gadiem !
Blusa Biksēs
B
Es par to lai Andris strādā. man patika, ka viņš pateica: - TP jāiztīra, ja iztīrīt TP un LPP valsts vienkārši automātiski nostadseies uz pekām. - skolas ir sliktas, diplomu devējus no skolām ārā, skolas par labām akadēmiskam skolām nevis p i s kuļturas saietu namiem, labiem skolotajiem labas algas -karnītes institūts nav pqt pirmajā labako 1000-tī, tātad ekonomiku vada LLA mehanizatori, kauns, bet taisnība -iedomājieties, ja Andris sāk sadarboties ar KNAB un VID, kas mums būs naudas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!un pat briljantu -pielikt pie darba diplomētos tupicas un sliņķus, bomžus...zinu ka nevar, bet lai cilvēks raujas, mēs tāpat esam darbiem apkrauti un savs rokas negribam smērēt u.t.t.t ja visus tos saukļus izpildīt, vienkārši IDILLE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Un nestāstiet,viens, labi redzams , sabiedrībai noderīgs , viegli uzraugāms zaglis uz 2,5 miljoniem. nav bīstams, vēl jo vairāk, viņs jau tāpat te metāsies....ja viņs citus viņs saliek cietumos... Idille. Vienkārši idille. Pasaku zeme Latvija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
IVO
I
Bija patiess prieks vakar skatīties sjezdu - viss kā vecajos labajos laikos, kad PATS priekšā protēzi klabināja. PATS sevi ielika amatā, PATS valdei izvēlējās lielākos kretīnus, PATS novados organizēs TROIKAS, kas izķers tautas ( lasi-TP) ienaidniekus. Un man jau likās, ka ar Brežņevu aizgāja vecā godība. Aizkustinoši bija redzēt, kā sieviņa pirmā traucās kājās apsveikt ievēlēto vīriņu un pārējie tad arī steidzīgi rausās augšā, jo neviens tak negrib palikt par PĒDĒJO kretīnu. Nožēlojami.
šikais.
š
teikšu ka vārdam gandrīz ir vārds ir vārds ne visi , visi citi to vien runā ka tagad ievēl zagli , uzspieduši ši š;kēlem zīmogu zaglis , no ša vārda nu viņš vaļā netiks , lai tīra savu partiju , lai slauka ar slotu , tānu pats šķele savu partiju noslačis, nav jēgas šai partijai jo paši dižgari ar kalvīti priekšgala nogrēmdeja valsti un tagat nez ko grib yzvest , raksta jau ar kururoku vedīs un kur vedīs ,vai tā būs kreisā roka vai labā un kur ies ceļš uz augšu vai leju , tā arī šķele vispārināti neko nemācēja pateikt , bezjēdzīga ši tp būšana , vairāk kā noželojami visiviņi ir.
vdz
v
Īpaši nav ko satraukties, tikai jāpatur acīs kretīnu falšais teātris!
Čiko
Č
Nu,mums ir pašiem savs Ļeņins!
Selis
S
Muļķus arī tagad baznīcā per,bet vai no tā kādam prāta vairāk ticis? Pašvaldību vēlēšanas tam pierādījums.Uz Priekšu ar lūgšanām.
who cares
w
:) Kompartija.
SIRDS ASIŅO
S
cik gludi, saldi un noteikti. Taču nelieši, kam cita veiksme un sarūpētais padomiņš skauž, jau pamanījušies Baltajam Tēvam mutē pavisam citus vārdus ielikt. Mute neveras tādus pateikt, sirds mana ir pilna. Tādus cilvēkus es gribētu Nekā Personīgi tieši vaigā redzēt, vai BezTabu. Lai paskatās cilvēkiem acīs, lai pasaka, KO viņiem Šķēles kungs sliktu izdarījis??!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Ko savā uzrunā kongresā teica Andris Šķēle?

Ar kādiem vārdiem no TP priekšsēdētāja amata aizgāja Mareks Segliņš?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas