Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: TP pēc tikšanās ar Repši savu nostāju nemaina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Gasūns
K
Turklāt man ir prātā viens piemērs iz dzīves, kā TP realizē reformas - reģionu reforma. Nenormāli ilga un samocīta, bet rezultāts... jūs paskatieties kāds netā uz to karti!!! Tāds dzeņa vēders. Es nestādos priekšā, kā varēs strādāt ar tik dažāda līmeņa vienībām - mērogs no "vecā" rajona līdz pāris pagastu apvienībai. Varētu vēl saprast, ja šīs vienības būtu kādā vecā Eiropas valstī veidojušās simtiem gadu laikā (piemēram, vecās grāfistes)... bet, ka kaut ko tādu var iegūt mērķtiecīgas (?) valsts reformas rezultātā!!! Par neizdarītajiem darbiem daudzo "trekno" gadu laikā, kad bija gan laiks, gan nauda, es pat nesākšu runāt. Un Jūs gribat, lai kāds tagad ņemtu nopietni šos TP "plānus" ar Zalānu, kas nez kādēļ slapstās pa kaktiem ar šo savu garabērnu. Nez, kopš kura laika mums Zalāns tāds makroekonomikas speciālists un vispār cilvēks-orķestris, starp citu. ;) Tur būtu darbs trijiem institūtiem, bet Zalāns viens pats - malacis! :D
Kaspars Gasūns
K
Čalīt, pēc Šķēles smieklīgajiem 10 punktiem nevienu vairs nepaņems intriga, ka Zalānam ir kaut kāds mistisks plāns. Pauze tika ieturēta, elpa ievilkta... un tad Šķēle pauda kaut ko tik primitīvu, ka to - pie mūsu tautiņas strauji augošās ekonomiskās apgaismotības (krīze māca!) - pat pensionāri, domāju, atšifrēja. Šis stiliņš simulēt lietišķumu TP vairs neizies. Visam pāri tas tika izdarīs ārkārtīgi nozelētā veidā - tas ir tā pat, ja Šlesers uz katrām vēlēšanām tupētu pacēlājā. (Viņš gan nedara neko daudz labāku, jo reklāmas "zemjostas" līmenis ir vienāds.) Zalāna pagaidām paustās idejas par ministriju apvienošanu, maigi izsakoties, nav ģeniālas, bet, izsakoties skarbāk, nav ne politiski paceļamas, ne arī būtu reālistiski lietderīgas vai pat ekonomiskas. Un tas, lūk, saucās fufeļa dzīšana. Ja arī pārējās lapeles ir askricelētas ar kaut ko tik pat apgarotu, tad labāk, lai arī patur pie sevis. ;) Ja man jāsalīdzina ar Kampara aktivitātēm, tad tās, kaut arī pēc mēroga nestāv līdzi krīzes apmēriem (jautājums arī, vai šajos apstākļos Latvijai varētu aktīvi pretdarboties krīzei), tomēr ir NESALĪDZINĀMI produktīvākas par Šķēles un Zalāna šļupstiem. Ar visām Jaunā Laika īpatnībām pa šo laiku valdībā viņi ir bijuši produktīvāki par VISU TP PAVADĪTO vecajā koalīcijā!!!
Madara
M
Rugāte tāpat kā Muižniece uz vecumu pratu izkūkojušas - staigā skolnieču sarafānos
Madara
M
Repšem blakus Jaunupa bijuša sirdspuķīte Baiba Pirktiņa ( tagad cits uzvārds), , kuru viņš kā neloģisku būtni bīdīja jau Tiesl. ministrijā vadosa amatā - biroja vadītāja. Tā tām mīļākajām bijusajām labi iet, vajag tik nocopēt īsto un viegls dzīves ceļš.
fiksais
f
Tu, Repshe un Debilovski ar savu murgaino laiku esi vislielākā Latvijas problēma. Pelēkā ēnu ekonomika ir vienīgais nācijas glābšanas salmiņš. Līdzīgi kā padomju gados, nācija dzīvoja šķaudot virsū režīmam. Tā arī šodien kārtīgs latvietis šķauda virsū šai tizlajai valdībai un dzīvo! Un jo ātrāk lielākā daļa sapratīs, ka valsts vara ir jāignorē un primārais jānodrošina sava un ģimenes normāla dzīvošana - tad tauta izdzīvos. Es esmu lepns par katru santīmu, ko esmu ietaupījis no šo tizlo uzurpatoru kabatām!
Lelle
L
Repše ir supermalacis! Būtu mums vairāk ar mugurkaulu veču kā Repše, nevis oranmelnžzaļu tūdaliņu, kas tikai to vien zina kā zagt. Gadus 3 atpakaļ es teicu, ka Repše vēl 2x reizes uznāks priekšplānā uz politiskās skatuves un nospēlēs ļoti svarīgas lomas Latvijas vēsturē. Tās tagad ir tikai pirmais uznāciens... saturas vecie, smakojošie puvekļi!
NPPIP Viesturs
N
Jūs mani pārvērtējat... atkal sazvērestības teorijas virmo. nožēlojami, ka kalpa sindroms Jūsos ir saglabājies :(
NPPIP Viesturs
N
Kā ta nav dzirdējuši? Pag, jābeidz ar šiem antiprogrammatiskiem saukļiem. ir reāls pamats v isam, kas ir teikts. varbūt ir interese nevis tikai tukša bļaušana? lainpni lūgts/a tur ir informācija: www.tautaspartija.lv
Nu - ha, ha
N
Izskatās, ka esi no TP, jo vārdu savienojumu "lietišķi priekšlikumi" viņi kā papagaiļi atkārto bez seguma un sapratnes, kas tie tādi ir, jo neko vairāk pateikt nevar! Tas tāds, viņuprāt, smalks teiciens tukšuma piesegšanai!
Bite - ha, ha
B
Kā tad to budžetu sabalansēsim, ja esam dzīvojuši pāri saviem līdzekļiem? Nez kāpēc daudzi neapdomīgi cilvēki iedomājas, ka valstij jāatdod viņu parādi?! Ir jāgriež un jāpiegriež, lai cilvēki saprastu, ka nauda ir jānopelna nevis jādzīvo uz parāda vai jāapčakarē valsts t.i. vienam otru?! Palasi, ko saka Ērglis! Trakākais ir tas, ka TP to visu savārīja un tagad, lai piesegtu savas nelietības, nodarbojas ar kaitniecību - valsts attīstības bremzēšanu.
Elementāri
E
Jums taisnība. Turklāt šonedēļ, kad Eiropas Komisija ir skaidri pateikusi, ka Dombrovska valdības gāšanas gadījumā šķēlem un šleseram būs jāsāk sarunas ar aizdevējiem no jauna, abiem tarakāniem jau gatavs plāns B un C. Viens variants ir kūdīšana (kā tas, kas notika Bauskā) un sekojoši jaunas Saeimas vēlēšanas. Nedodu ne pieci, ka abi A jau ir apsprieduši stratēģiju startam nākošajā Saeimā.
Oskars
O
Kur ZATLERS ????? Iesaku t al ak JL strādat ar ZATLERU un visus Pārējos PADZĪT.
Ērglis
Ē
Jā, kad ir anti-JL, tad anti-JL uz mūžu un jebkurā situācijā. Kaut vai melot :) 1) JL praktiski vienmēr iesniedza LIKUMPROJEKTU par sevis runāto tēmu. Un koalīcija vienmēr draudzīgi to noraidīja, neskatoties cik labs vai slikts bij. Bija pat pāris reizes, kad noraidīja JL, izmainīja pāris rindiņas un iesniedza KĀ SAVĒJO; 2) Bļaustīšanās gan ir raksturīga opozīcijai visos laikos. Šeit gan ir tikai tāds problemātisks solis - TP NAV opozīcijā un negrib uz turieni nemaz doties. Tāda dīvaina šizofrēnija vai ne? 3) "Diemžēl jaunlaicēni spītīgi dara tikai to ko paši sagudrojuši - noņemt, atņemt,samazināt,aizliegt....neviena NEVIENA priekšlikuma,kā naudu nopelnīt" Ak Dievs, valsts nav nekāds privātais uzņēmums, kas pelna. Pelna valsts PILSOŅI un UZŅĒMUMI, kuri maksā NODOKĻUS. Tātad valsts pelna caur NODOKĻIEM. NU NAV VEIDI kā šobrīd pelnīt, nu nav. Visi tie slapņie Šlesera un Andra sapņi ir murgaini un viņi paši zin, ka viņi tikai cenšās atrunāt pūli no viņu nolinčošanas.
SAPRATS
S
VESELAI SAPRATS LIEK DOMAT ,KA TP JAU IR ATGUVUSIES NO KRITIENA BEZDIBENI ARI VINU SAIMNIEKI SKIET JAU SAK JUST IESPEJU GADAT NAUDU PASI ---TAPEC SAK IZCELTIE UN LEKTIES AR KOALICIJU --------VINI JAU PASI GRIB BUT NOTIECEJI PAR NAUDAS TERESANU . JL -N E P A D O D I E S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
ha ha
h
zini,berta,aiga... jaunlaicēni jau aizmirsuši kā bļaustījās Kalvīša un Godmaņa valdīšanas laikā.Piedevām galīgi ne pa tēmu,piedevām primitīvi neinteliģenti, nekad netika iesniegti lietišķi priekšlikumi.Patiesībā lietišķi priekšlikumi arī tagad nav ne repšelim ne ekonomikas ministram Kamparam.Tā vēl būtu pusbēda,ja ieklausītos citu priekšlikumos.Diemžēl jaunlaicēni spītīgi dara tikai to ko paši sagudrojuši - noņemt, atņemt,samazināt,aizliegt....neviena NEVIENA priekšlikuma,kā naudu nopelnīt. SVF ne EK neprasa kādam kaut ko samazināt vai atņemt,viņi prasa sabalansētu budžetu.Tātad vairāk ražojot un pelnot vairāk arī varētu tērēt.Diemžēl nejaunlaicēni ne viņu aizstāvji neprot pelnīt,viņi prot tikai nopostīt ,samazināt ,atņemt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas