Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Vairāki simti cilvēku pie Brīvības pieminekļa piemin komunistiskā genocīda upurus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kas
k
Beidz ķērkt kā bada dzeguze,ja piemetusies depresija,ej ārā izvēdini galvu! Nav mums ne kara,ne zemestrīces,vien jākustina vai nu galva,vai rokas un kājas,jākustas,nevis tikai rociņas salikušiem jāvaimanā un jāgaida,ka kāds nāks un dos,vai pateiks kas jādara.Visi ,kas nav slimi un nevarīgi var kaut ko darīt savā labā,un apskatīties apkārt savu radu,draugu,kaimiņu starpā,vai kādam nevar palīdzēt,tā nemitīgā ņaudēšana apnikusi,no tās nevienam nekāds labums nav ticis.
ieva
i
gnīdas- Ušaks ar Šlesi iznira pie hotel De Roma ,kur viņiem rokās iedeva sagatavotus sarkanbaltus štrausus ... viņi aizlīda gājēju kolonnas priekšgalā ... pilnīgi vājpratīga nekaunība... Kāds viniem sakars ar šo dienu ? Ušaks -neatzist okupaciju ,Šlesaks par Latvijas izpārdošanu...
vēsturnieks
v
Pēc krimināllikuma genocīds ir tāda apstākļu radīšana, kad nācija iet bojā. Ja mēs runājam par genocīdu, tad tas notiek šodien visu acu priekšā, apstākļi ir tādi - vai nu nomirt badā vai labprātīgi deportēties verdzībā, šoreiz ne uz sibīriju, bet uz rietumvalstīm. Ja rēķina bojāgājušo skaitu pēdējo 20 gadu laikā no tā genocīda, kas tika īstenots un tiek īstenots vēl šobrīd, tad Staļina represiju un bojā gājušo cipari jau ir pārsniegti un turpina palielināties. Pavisam drīz sekos krīzes otrais vilnis, sāksies ģimeņu masveida izlikšana no dzīvokļiem, bezdarbs sasniegs vēl nepieredzētus skaitļus, būs bojā gājušie no bada izraisītām slimībām. Tikai, kas atbildēs par šo genocīdu? Pēc cik gadiem?
Mona
M
Var jau pēc bildēm redzēt, kas ir kas,-valdības vīri un sievas dārgos kažokos ar dārgiem rožu vainagiem rokās,-te nu zem katras bildes paraksti ar vārdiem,uzvārdiem. Un turpat fotogrāfijas ar necilu tantuku un onkulīšu sejām nonēsātos mētelīšos un necilu pūpolu pušķīsiem rokās-vai nu tur vēl vajadzīgi paraksti ar viņu uzvārdiem,arī Sibīrijā tači viņi bija tikai numuri....kas par to,ka šī ir VIŅU atceres diena,toties sabiedrības krējumam atkal reize,kad paspīdēt ar savām jaunajām štātēm un dārgajiem puķpušķiem....Kauns,kauns valdībai,kauns!!!
Raimonds
R
Kas tas par sarkano karogu 9.bildē?????Ko tas pārstāv?????!!!!!!!!
pako
p
Visskumjāk skatīties uz vecajiem cilvēciņiem,kuri savos skaistākajos gados izgājuši cauri īstai ellei,tagad brīvajā Latvijā saņem 100ls pensijas!
///
/
Jefiņi, aizejiet kaut reizi līdz piemineklim deportētajiem Latvijas bērniem ....
lasītājs
l
Es piesakos! Tātad, tiekamies 14. jūnijā!
lasItāja
l
Visu aizvesto piederIgiem derētu rīkot sēru gājienu 14. jūnijā uz Uzvaras laukumu. Ļoti vienkāršu, ar baltu bērna zārciņu izgreznotu ar baltām puķēm un melnām lentām. Tam sekot gājienā ar plakātiem par aizvestiem skaitļos: zīdaiņi, sievietes, bērni, skolēni, vīrieši, sirmgalvji. Vēl varētu uzskaitīt vietas kur miruši un ja iespējams cik katrā miruši. Bez puķēm tikai ar egļu zariem. Bez saukļiem, tikai ar mazu svētbrīdi. Tiem, kas nezin, 14. jūnijā notika pirmās aizvešanas, kuru rezultātā daudzi bēga uz rietumiem sagaidīdami to pašu. Tādā veidā piemineklis iezīmētos visiem Latvijas iedzīvotājiem ne tikai vienai minoritātei.
SWSScxxdv
S
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskaņieši" nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
StipraisL
S
Vēl Kalpaki tēvzemē dzīvi Pār mums nākuši vāci un krievi Vai vergi un vagari dzīvo ? Ak, nebūsim mēs vairs tik naivi Skan vijol (e), pār Latviju brīvo! Vēl Kalpaki tēvzemē dzīvo Un Valters no Dievzemes raugās Vai karogs, kas šodien vēl plīvo Ir Latvijas sargu rokās Var sarkanie atnākt ar vēsti, Kā baigajos gados tiesāt Lai sūkstās tie vājie, kā plēsti, Par brīvi ne tikai var dziedāt Tukums, 2009-06-03
.
.
tu esi muļķis vai izliecies? kāds sakars strēlniekiem ar staļina laika deportācijām?
atskurbtuves pieņēmējs
a
Un tieciet vienreiz skaidrībā ar to PSRS. Lai nebūtu tā - kad jālielās ar PSRS sasniegumiem, tad PSRS ir Krievija, bet kad uzņemties atbildību, tad pārējās tautības vainīgas.
atskurbtuves pieņēmējs
a
Nevajag muldēt par nāciju kolektīvo vainu - tāda muldēšana jau ir nacionālā naida kurināšana.
latviešu strēlnieks
l
Temats šeit ir "piemin komunistiskā genocīda upurus". Komunistiskā režīma izveidošanā un uzturēšanā latvieši ir bijuši vieni no visaktīvākajiem līdzdalībniekiem, arī deportācijās latviešu komunisti un čekisti ir ņēmuši visaktīvāko dalību - tā kā nevajag muldēt par "krievu veikto genocīdu pret latviešiem".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas