Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

FOTO: VL!-TB/LNNK jaunās valdības koalīcijā neaicinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
glebis
g
ура, товарищи!
K-K
K
... Vienotiba ir saskelta, jo bez VL nav pretsvars Pabrika un Stokenberga pretvalstiskai un pretlatviskai nostajai! Faktiski SCP izdarija ZZS melno darbu ... ... Notika kam bija janotiek - tiek atklata ZZS un SCP/nodeviga funkcija, bet ka tas notika - burtiski gribas vemt !!!!... ... Nakamais solis - ista Nacionala Bloka izveide agra pavasara 11. velesanam !!!
Lelle
L
Apraudājos par tavu gaudošanu. Vai pirms vēlēšanām neteicu, ka valsts Bāba- dumrovskis mūs purvā ievedīs? Teicu, bet neticēji..., tagad gaudo laimīgs un gaidi vēl to "trekni" apgriezto budžetiņu, tad ne tā vien kauksi. Spečukiņš.
Juris
J
Vienotības lēmums atteikt VL,TB/LNNT dalību valdības koalīcijā ir nodevība - kauna darbs, kas latviešu tautas atmiņā uz visiem laikiem būs saistīts ar priekšstatu par Vienotību. Diemžēl jāatzīst, ka izplatītais uzskats, ka mūsu tautai valstsvīru laikmets ir pagātnē, ka tagad politiķi ir viszemāk cienījamie sabiedrības locekļi, ir pamatots, ka tas ir fakts. Dombrovskis un Vienotība savā uzvedībā atgādina vējrādi, kam īstā vieta būtu Pēterbaznīcas torņa smailē gaiļa vietā. Var izteikt līdzjūtību tiem godprātīgajiem, ar nacionālu pašapziņu apveltītajiem PS un JL ierindas biedriem, kuriem ir un nākotnē vienmēr būs kaunā jāsarkst par savas apvienības vadības šķeltniecisko, pretlatvisko, nodevīgo politiku.
slida
s
Žēl, ka nevar savu vēlēsanās nodoto balsi atsaukt. Tā ir milzu liktenīga kļūda, ko tagad izdara tā sauktā "Vienotība". Un liels plus Visu Latvijai. Gan pienāks arī viņu laiks, kaut gan tas jau ir pienācis.
Lembja triumfs
L
klerks 15:33 Kā Štokenbergs tika pie miljona (miljoniem!?) ??? ________________ Nu gan uzjautāji. Tāpat kā visi miļonarčiki. Tautai to miļonu nospēra, bet kā petušojas. Taisni _irst gribas. Veiksmes stāsts par kuru jau sen orgāniem bija jāparok.
Lembja triumfs
L
Ko cepaties Vienotības fanīši. Marš uz Puzi man čiekurus lasīt. Mūjābeļi, gatavie.
Allažu ķimelis
A
Biedri, balsojiet par PLL!
VIEDOKLIS
V
Ja ZZS neizdosies Vienotībai sasiet rokas ,aizies citā koalīcijā pozicījā ar 59 vietām.
m
m
par to krievu valodu - jokoju, bet ja shitaadi bezmugurkaulnieki buus pie shprices, ta jaaiet karaa!
iedziļinies pirms runā
i
esi kaur reizi iedziļinājies viedoklī, ko pārstāv VL!? Tur ir tikai neliela daļa no patriotisma, kādam būtu jābūt katram sevis cienošam latvietim. Tur nav nekā no radikālisma. noriebies, ka visi muld par lietām, par kurām neko nezin. Un nopirktie mēdiji groza aitu baru kā vien patīk.
Labrīt :D
L
"Šī līguma ratifikāciju" traki vajadzēja Vairas tantei, viņai taču bija jāklausa saviem saimniekiem un jādabūn LV gan iekš NATP, gan iekš ES :D
Troll
T
Pabrika ultimāts ir zīme, ka šis bija pirmais, bet nebūs pēdējais gadījums, kad daži cilvēki diktēs Dombrovskim savis noteikumus. Pabriks un Štokijs ar vēl dažiem saviem domubidriem šo koalīciju viegli varēs padarīt par "mazākumu"...
jumors
j
Nu ģīmīši abiem gudrīšiem ir labie. Kaut nu izdotos nodzīvot tos četrus gadus vai vismaz līdz ārkārtas vēlēšanām, lai varētu pašocīgi šos vārdus izsvītrot! Jo tik glumi iešļūkt Saeimā uz Dombrovska popularitātes un pēc tam iedot dunku vēderā.....
Troll
T
Vai aiz visa šī nestāv Abrene? Vai Pabriks un Štokijs tomēr nav uzticīgi savai Tautas partijai, kurai vienīgai vajadzīga šī līguma ratifikācija? Vai Maskava nav signalizējusi, ka tai nepatīk VL un ka ar to valdībā Kremlis neņems Zatleru pretim? Vai pēc ratifikācijas un Zatlera atgriešanās no Maskavas VL var tikt ņemta koalīcijā? Bet vai igauņi slikti dzīvo bez savu teritoriju dāvināšanas par "sprāguša ēzeļa ausīm"?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas